LOGO1


Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα χρώμα που θεωρείται ως ένα από τα πιο δημοφιλή.

Apoxrosis tou kokkinou2Στις περισσότερες από της πελάτισσές τους αρέσει, αλλά δεν το τολμάνε γιατί είναι ένα δύσκολο χρώμα που ταιριάζει σε συγκεκριμένες επιδερμίδες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις του κόκκινου και δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρούμε κάποιο που να ταιριάζει στο πρόσωπο της.

Περιεχόμενο

  • Auburn
  • Oxblood
  • Χάλκινο
  • Ginger
  • Red-Gold
  • Έντονο Κόκκινο
  • Pink-red
  • Οmbre-red

Επιλέξτε μία από τις αποχρώσεις του κόκκινου, με βάση τον τύπο του δέρματος και την προσωπικότητά της.

Auburn

Apoxrosis tou kokkinou3Μία πολύ ωραία απόχρωση είναι το auburn, ένα σκούρο κόκκινο που τείνει προς το καφέ, ένα από τα αγαπημένα μας χρώμα! Ταιριάζει στους περισσότερους μεσογειακούς τύπους δέρματος. Αν ανήκει στις γυναίκες που τους πάνε τα καστανά μαλλιά, δοκιμάστε το!

Oxblood

Apoxrosis tou kokkinou4Μία άλλη απόχρωση του κόκκινου προς το μπορντό, που αγαπήσαμε. Το Οxblood  ταιριάζει στις σκούρες επιδερμίδες.

Χάλκινο

Apoxrosis tou kokkinou5Oι αποχρώσεις του χαλκού συνοδεύονται συνήθως από ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με πράσινα μάτια, όπως και η παρακάτω κατηγορία το ginger.

Ginger

Apoxrosis tou kokkinou6Κάτι ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμα κόκκινα μαλλιά και σε αποχρώσεις  του μελιού.

Red-Gold

Apoxrosis tou kokkinou7Αυτό το χρώμα ταιριάζει σε όλες που είναι ξανθές. Είναι μία διαφορετική προσέγγιση του ξανθού πέρα από τις συνηθισμένες αποχρώσεις του. Αν έχει βαρεθεί το ξανθό αλλά και δεν θέλει να ξεφύγει πολύ, το red-gold είναι μία καλή ιδέα.

Έντονο Κόκκινο

Apoxrosis tou kokkinou8Είναι ένα αρκετά εκκεντρικό χρώμα και μπορεί να ταιριάζει και σε ανοιχτόχρωμα και σκούρα δέρματα, αρκεί να είναι πάντα περιποιημένο, καλοχτενισμένο και φρεσκοβαμμένο. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να δείχνει παραμελημένο.

Pink-red

Apoxrosis tou kokkinou9Το συγκεκριμένο χρώμα απευθύνεται σε νεότερες ηλικίες και γι΄αυτό δεν υπάρχουν περιορισμοί, είναι ένα παιχνιδιάρικο χρώμα που ταιριάζει και σε σκούρα και ανοιχτά δέρματα.

Οmbre-red

Apoxrosis tou kokkinou10Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε την όμπρε τεχνική και στις αποχρώσεις του κόκκινου. Διατηρήστε τη ρίζα στο φυσικό της χρώμα και παίξτε με διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου στις άκρες των μαλλιών της.

Apoxrosis tou kokkinou11