LOGO1


klasika xtenimsta a0Είναι αρκετά δύσκολο να είναι πάντα μέσα στη μόδα καθώς αλλάζει συνεχώς. Το ίδιο ισχύει και για τα γυναικεία χτενίσματα.

klasika xtenimsta a2
Βέβαια υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι πάντα στη μόδα, όπως το μαύρο φόρεμα. Υπάρχουν, λοιπόν, και κάποια χτενίσματα τα οποία δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
Πολλές διασημότητες επιλέγουν ένα τέτοιο χτένισμα ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν πολλές αλλαγές στα μαλλιά τους κάθε φορά που αλλάζει η μόδα.
Αν δεν της αρέσει να ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και προτιμά να έχει ένα διαχρονικό στυλ, τότε σου προτείνω να δεις τι επιλέγουν οι παρακάτω διασημότητες για να της δόσεις την δυνατότητα να αποφασίσει τι της ταιριάζει καλύτερα.
Bombshell
Το Bombshell χτένισμα δίνει στα μαλλιά όγκο. Υπάρχουν μεγάλοι ανάλαφροι κυματισμοί στο τελείωμα.
klasika xtenimsta a3
Pixie
Το pixie, ή κοινώς αγορίστικο κούρεμα, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουρέματα και είναι πάντα στη μόδα.
klasika xtenimsta a4
Κυματιστά Μαλλιά
Αν της αρέσουν τα μακριά μαλλιά, γιατί να μην δοκιμάσει να τα κάνει κυματιστά; Μεγάλες κυματιστές μπούκλες μπορούν να πλαισιώνουν το πρόσωπο της.
klasika xtenimsta a5
Σοφιστικέ
Υπάρχουν αρκετές εκδοχές για τα σοφιστικέ χτενίσματα. Εγώ θα σου αναφέρω την πιο απλή αλλά κλασσική εκδοχή: μαλλιά με φράντζα συνοδευμένα από κυματιστά ή ίσια μαλλιά. Αν και είναι ένα απλό χτένισμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές περιστάσεις.
klasika xtenimsta a6
Καρέ μακρύ μπροστά και κοντό πίσω
Η ασυμμετρία αυτή στο χτένισμα κάνει το συγκεκριμένο καρέ αρκετά μοντέρνο. Ωστόσο, δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ένα τέτοιο χτένισμα. Αυτό το καρέ το προτιμούν κυρίως γυναίκες με μικρό και μακρύ πρόσωπο γιατί κάνει το πρόσωπο τους να φαίνεται λίγο μεγαλύτερο και οβάλ.
klasika xtenimsta a7
Ίσια μαλλιά με όγκο
Όσο απλό κι αν φαίνεται αυτό το χτένισμα, είναι ένα από τα αγαπημένα των celebrities. Κι επειδή τις περισσότερες φορές το ίσιο χτένισμα μας φαίνεται αρκετά επίπεδο, μπορείς απλά να του δώσεις λίγο όγκο για να δείχνει πιο “αέρινο”.
klasika xtenimsta a8
Έντονες μπούκλες
Αν και τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να “δαμάσει” τα σγουρά μαλλιά, η αλήθεια είναι πως αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Αν είναι από τις τυχερές κι έχει φυσικά σγουρά μαλλιά, τότε αυτό είναι ένα χτένισμα που θα λατρέψει!
klasika xtenimsta a9
Ίσια μαλλιά με φράντζα
Μια άλλη εκδοχή για τα μαλλιά με φράντζα που είναι πάντα στη μόδα είναι τα απόλυτα ίσια μαλλιά συνοδευμένα από μια απόλυτα ίσια φράντζα. Δεν είναι ένα εύκολο χτένισμα, αν τα μαλλιά της είναι σπαστά ή σγουρά, αλλά σίγουρα αξίζει την προσπάθεια.
klasika xtenimsta a10
Κοντό Μαλλί
Μια μικρή παραλλαγή του pixie χτενίσματος. Ενώ το pixie είναι πιο μοντέρνο, το κοντό “αγορέ” μαλλί μπορεί να την κάνει λίγο πιο γλυκιά.
klasika xtenimsta a11
Πηγή: http://www.ediva.gr