LOGO1


Λένε πως τα μαλλιά είναι η μισή ομορφιά του ανθρώπου και δεν έχουν άδικο. Τα ωραία και υγιή μαλλιά δεν αναδεικνύουν μόνο τη γοητεία μας, αποτελούν κι ένδειξη ευεξίας.


Malia thampa2
Τι όμως πρέπει να προσέχουμε και πως πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας προκειμένου να είναι υγιή και όμορφα; Δες παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.
Malia thampa3
Αρχικά, το σαμπουάν που χρησιμοποιείς πρέπει να ταιριάζει με τον τύπο των μαλλιών σου (λιπαρά μαλλιά, ξηρά μαλλιά, βαμμένα μαλλιά, κανονικά κ.α), ενώ αν λούζεσαι καθημερινά επέλεξε κάποιο σαμπουάν για συχνή χρήση.
Malia thampa4
Δεύτερον, η κρέμα μαλλιών πρέπει επίσης να είναι αντίστοιχη με τον τύπο των μαλλιών σου. Είναι καλό να τη χρησιμοποιείς καθώς βοηθάει στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών σου ενώ παράλληλα βοηθάει να φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή. Ωστόσο, δεν τη συνιστούμε για λιπαρά μαλλιά.
Όσον αφορά τη μάσκα, είναι απαραίτητη, ειδικά αν έχετε βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι κομμωτές συνιστούν την εβδομαδιαία χρήση της, καθώς βοηθά στην καταπολέμηση της ψαλίδας, ενώ παράλληλα αναδομεί και θρέφει τα μαλλιά σε βάθος.
Malia thampa5
Όσο για τη βούρτσα σου, έχε στον νου σου πως δεν πρέπει ποτέ να βουρτσίζεις τα μαλλιά όσο είναι βρεγμένα, καθώς σπάνε και ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο. Επίσης, είναι καλό να αποφεύγεις τις βούρτσες με πυκνά δοντάκια γιατί προκαλούν ψαλίδα, ενώ όταν τα βουρτσίζεις είναι καλό να ξεκινάς πάντα από τις άκρες.
Malia thampa6
Όσον αφορά τα προϊόντα styling, καλό είναι να γνωρίζει τι χρειάζεσαι, καθώς θαμπώνουν την τρίχα, ενώ παράλληλα προκαλούν ψαλίδα και δεν είναι λίγες οι φορές που συντελούν και στην τριχόπτωση.
Πηγή: http://joytv.gr/