LOGO1


Το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νήσος Λέσβου ιδρύθηκε το…

Mitilinis0021980 και απαριθμεί 35+ χρόνια διαρκούς στήριξης του κομμωτικού κλάδου στον νομό Λέσβου όπως και πανελλαδικά, εφόσον υπήρξε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ελλάδος (πρώην Α.Σ.Κ.Κ.Κ.Ο.Κ.Ε. νυν Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.).

Οι Σκοποί του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ν. Λέσβου ,όπως αναγράφονται και στο καταστατικό του, είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών, τεχνικών – καλλιτεχνικών, ηθικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, της συναδελφικής αλληλεγγύης, καθώς και της προβολής και εξύψωσης του κλάδου, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα το Σωματείο σκοπούς έχει:

Την καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στος κλάδους των Κουρέων – Κομμωτών και των δύο φύλων, με τη γενίκευση της συμμετοχής όλων στην πρωτοβάθμια τούτη συνδικαλιστική τους οργάνωση, και μέσω αυτής στις αντίστοιχες δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση.

Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.

Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωσή τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους.

Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών του και την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.

Την ανάπτυξη του Καλλιτεχνικού – Τεχνικού επιπέδου των μελών του, με την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωσή τους στις κάθε φορά εξελίξεις και τις απαιτήσεις της μόδας της κομμωτικής τέχνης και πρακτικής γενικά και ειδικά.

Την καλλιέργεια, εξύψωση και υπεράσπιση των πανανθρώπινων ιδανικών της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ειρήνης.

Τα μέλη του είναι περίπου 180 κομμωτήρια και κουρεία από όλη τον νομό Λέσβου.

Για να επισκεφτείτε το Website του Σωματείου «Λέσβου» πατήστε εδώ

Για να επισκεφτείτε το Facebook του Σωματείου «Λέσβου» πατήστε εδώ

Πρόεδρος: Λώκου Μάρω τηλ: 2251027931 - 6944121985

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νήσος Λέσβου πραγματοποίησε τις εκλογές του το 2022. Επόμενες προγραμματισμένες εκλογές του το 2025.

Mitilinis003