LOGO1


Data Type Bikini beach telos1

Έλαμπαν από χαρά και υπερηφάνεια τα πρόσωπα και τα μάτια των αποφοίτων του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DATA TYPE, όπως έλαμψε και ο ουρανός από τα πυροτεχνήματα στη γιορτή αποφοίτησης και απονομής των διπλωμάτων.

Data Type Bikini beach telos2

Άλλη μία σχολική χρονιά έληξε  και ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE  το  γιόρτασε περίλαμπρα στο  Bikini  Beach Club  στην παραλία Αλίμου,  τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 με την απονομή των πτυχίων.  Μία αξέχαστη για όλους βραδιά που περιελάμβανε διαγωνισμούς , τιμητικά έπαθλα και βραβεία σε συνεργάτες και νικητές των διαγωνισμών, χορό έως τα μεσάνυχτα, βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό , δάκρυα και συγκινήσεις. 60 από τους αποφοίτους  της Σχολής διαγωνίστηκαν με θέμα  EXTREME NYΦΗ  στα  μαλλιά, νύχια  και μακιγιάζ, όπου 3 διαφορετικές τριμελείς επιτροπές από επωνύμους επαγγελματίες του χώρου, ξεχώρισαν τους τρεις πρώτους σε κάθε ειδικότητα με μεγάλη δυσκολία, αφού  ήταν όλα τα έργα των διαγωνιζομένων υψηλοτάτου επιπέδου. 

Data Type Bikini beach telos3

Ήταν ένα υπέροχο δειλινό με εκατοντάδες κόσμου, σπουδαστές, γονείς , συγγενείς και  φίλους τους,  που ήρθαν να τους καμαρώσουν και να τους χειροκροτήσουν, και  είχαν  πλημμυρίσει στην κυριολεξία την παραλία  όπου   αργά το βράδυ,  μετά τον εκπληκτικό χορό με επικεφαλής το γνωστό χορευτή ΓΙΟΥΡΥ, πολύς κόσμος κατέληξε στη θάλασσα. ΄Ηταν μια βραδιά που κυριαρχούσαν τα νιάτα, η δροσιά, η αισιοδοξία και η ελπίδα για την Ελλάδα του αύριο, όπως τόνισε  στην ομιλία της  η Πρόεδρος του Ομίλου Ευγενία Μπαρμπαγιάννη , η οποία αναφέρθηκε σε όλες τις επιτυχίες Πανελλήνιες και Διεθνείς της Σχολής για την χρονιά που έκλεισε. Επίσης ανήγγειλε  με  χαρά  την αναβάθμιση της Σχολής εκτός από ΚΔΒΜ 1 & 2 και σε ΙΕΚ. Δίπλα της ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Αδαμόπουλος και όλοι οι συνεργάτες που με μόχθο, μεράκι και αγάπη για τους σπουδαστές τους ,  τους στήριξαν όλη τη σχολική χρονιά και τώρα χαιρόντουσαν για την αποφοίτησή τους και τις αξιοθαύμαστες δουλειές τους.

Data Type Bikini beach telos4

Data Type Bikini beach telos5Data Type Bikini beach telos6

Data Type Bikini beach telos7Data Type Bikini beach telos8

Data Type Bikini beach telos9Data Type Bikini beach telos10

Data Type Bikini beach telos11Data Type Bikini beach telos12

Data Type Bikini beach telos13Data Type Bikini beach telos14

Data Type Bikini beach telos15Data Type Bikini beach telos16

Data Type Bikini beach telos17Data Type Bikini beach telos18

Data Type Bikini beach telos20Data Type Bikini beach telos21

Data Type Bikini beach telos22Data Type Bikini beach telos23

Data Type Bikini beach telos24Data Type Bikini beach telos25

Data Type Bikini beach telos26Data Type Bikini beach telos27

Data Type Bikini beach telos28Data Type Bikini beach telos29

Data Type Bikini beach telos30Data Type Bikini beach telos31

Data Type Bikini beach telos32Data Type Bikini beach telos33

Data Type Bikini beach telos34Data Type Bikini beach telos35

Data Type Bikini beach telos36Data Type Bikini beach telos37

Data Type Bikini beach telos38Data Type Bikini beach telos39

Data Type Bikini beach telos40

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η Βουλευτής Σοφία Βούλτεψη, ο Πρόεδρος της  UNESCO Πειραιά Γιάννης Μαρωνίτης ,ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας Κωνσταντίνος Στάθης, εκπρόσωποι των περιοδικών και Εφημερίδων, ΄Ακης Δίπλας, Νίκος Καλαποθαράκος,  Σπυριδούλα  Σπανέα,  Φρύνη από περιοδικό  ESTETIKA,  ο κ. Αντώνης Βουγιουκλάκης και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου από τον  πολιτικό, επιχειρησιακό, εμπορικό , καθώς και καλλιτεχνικό  χώρο.