LOGO1


Στην έναρξη της νέας σεζόν 2018-2019 το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Καλλιθέας Μοσχάτου και πέριξ δήμων, Φιλοξένησε τη σχολή κομμωτικής VANG.

Kallithea Vang telos2
Ο Βασίλης Νιανιούρης μας μίλησε για την VANG λέγοντας μας πως η σχολή έχει δημιουργήσει τη δική της δυναμική πορεία στο χώρο. Πως όχι απλώς ενστερνίζεται τη μόδα αλλά δημιουργεί μόδα, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.
Kallithea Vang telos3
Kallithea Vang telos4
Η πρόταση της VANG για το 2019 σε ΧΡΩΜΑ είναι σκούρα γκόθικ μαλλιά από καστανά, καστανά σκούρα έως μαύρα με πανκ αποχρώσεις από πάνω. Δηλαδή πράσινες, μπλε, μοβ αποχρώσεις τοποθετημένες μέσα η πάνω σε σκούρα μαλλιά.
Τα make up πρέπει να είναι απαλά σε φυσικούς τόνους και τα χείλη σε κόκκινες αποχρώσεις .
Kallithea Vang telos5
Kallithea Vang telos6
Kallithea Vang telos7
Στο ΧΤΕΝΙΣΜΑ, τα τελευταία 3 χρόνια οι κοτσίδες έχουν την τιμητική τους.
2017 Αρχαιοελληνικές.
2018 Ελληνορωμαϊκές.
Η πρόταση για το 2019 είναι κοτσίδες να είναι συνδυασμένες με όγκους ή πάνω σε όγκους.
Kallithea Vang telos8
Kallithea Vang telos9
Kallithea Vang telos10
Τέλος, στο ΚΟΎΡΕΜΑ, μετά τις ανάλαφρες και ασύμμετρες ή ασύνδετες γραμμές η VANG μας προτείνει για το 2019 απόλυτα γεωμετρικές γραμμές, στρογγυλές, οβάλ ή τετράγωνες .
Kallithea Vang telos11
Kallithea Vang telos12
Έγινε παρουσίαση τεσσάρων καλλιτεχνικών χτενισμάτων τύπου updo από δυο γυναίκες εκπαιδευτικούς της Vang και δύο γυναικείων κουρεμάτων από τον κύριο Βασίλη Νιανιούρη.
Kallithea Vang telos13
Kallithea Vang telos14
Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις τεχνικές που παρουσιάστηκαν και προς τιμήν της VANG η συνάντηση της με τους κομμωτές που παραβρέθηκαν στο Σωματείο Καλλιθέας ήταν πραγματικά εκπαιδευτικού χαρακτήρα .

Kallithea Vang telos15

Kallithea Vang telos16
Ήρθαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε μορφή σεμιναρίου και όχι να παρουσιάσουν show. Επίσης στο τέλος της βραδιάς η σχολή με τη βοήθεια του σωματείου έκανε δώρο μετά από κλήρωση ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κομμωτικής στη σχολή VANG.

Kallithea Vang telos17
Θα κλείσω το άρθρο μου με μια πολύ όμορφη φράση του κυρίου Βασίλη Νιανιούρη. «Ο εκπαιδευτικός πρέπει να έχει τη δύναμη να μεταδίδει τις γνώσεις του και να μετατρέπει σε χιλιάδες λέξεις μια εικόνα, ώστε να γίνεται κατανοητός από τους μαθητές του».

Kallithea Vang telos18
Kallithea Vang telos19
Kallithea Vang telos20