LOGO1


WELLA Event0Wella Make Change Event ένας προορισμός, δύο εκπληκτικά event ομορφιάς & μόδας για τους συνεργάτες της οικογένειας Wella Professionals.

WELLA Event2Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το Wella Make Change Event, όπου η έμπνευση και η δημιουργική ενέργεια ήταν στα ύψη με ένα ξεχωριστό line up καλλιτεχνών, έτοιμοι να μοιραστούν το πάθος, την τέχνη τους και να γιορτάσουν την αξία της haute couture σκηνής.

WELLA Event3Η συγκεκριμένη βραδιά είχε ήδη σημειωθεί στα ημερολόγια των, περισσότερο από, 1300 καλεσμένων, ώστε να παρακολουθήσουν 2 events - 1 show κομμωτικής από τους Wella Professionals Global Creative Artists & το fashion show SS20 του Στέλιου Κουδουνάρη, έναν από τους  καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας της σύγχρονης εποχής!

WELLA Event4Το event κομμωτικής άνοιξε ο Alexis Ferrer, ο οποίος παρουσίασε τη δική του έμπνευση από τα Fashion shows και catwalk styling της Βαρκελώνης, σε απόλυτη αρμονία με το χρώμα και το κούρεμα. Οι καλεσμένοι εμπνεύστηκαν από τη hair collection του με δυνατά statement looks, αντιλαμβανόμενοι γιατί ξεχωρίζει ως ένας από του πιο cutting-edge influencers στον κόσμο της κομμωτικής!

WELLA Event5

WELLA Event6Στη συνέχεια, την σκηνή "κατέλαβε" ίσως ο πιο haute couture κομμωτής της Βρετανικής κομμωτικής σκηνής, ο Darren Ambrose. Τεχνικές κουρέματος και styling ολοκλήρωσαν ξεχωριστά haute couture looks σε ένα σύνολο έμπνευσης, χρωμάτων και δημιουργίας. Ένα απίστευτα ονειρικό line up, «γεμάτο» συμβουλές & μυστικά της τέχνης!

WELLA Event7Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. 60 μοντέλα εμφανίζονταν μέσα από ένα τεχνητό δάσος που δημιούργησε για το σχεδιαστή η εταιρεία Neda.

WELLA Event8

WELLA Event9Η ποιητική φαντασία του Μεξικανού αρχιτέκτονα Luis Barragan αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή. Μινιμαλιστικά ρούχα με συναισθηματικό σχεδιασμό, με απώτερο σκοπό να δημιουργούν γαλήνη στη γυναίκα που τα επιλέγει ενώ ταυτόχρονα να υπηρετούν την παντοτινή αναζήτηση για ομορφιά. Τα έντονα χρώματα όπως και οι αποχρώσεις των μπαχαρικών χαρακτήρισαν τη συλλογή ενώ τα ρευστά υλικά δημιουργούσαν πλούσια σε κίνηση ρούχα. Τα παπούτσια σχεδίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης σε συνεργασία με την εταιρεία Sante. Η καλλιτεχνική διεύθυνση ήταν του Ανδρέα Ιωαννίδη και το styling του Άρη Γεωργιάδη.

WELLA Event10

WELLA Event11

WELLA Event12Πολλοί ήταν οι επώνυμοι καλεσμένοι που τίμησαν τον δημιουργό σε αυτήν την βραδιά ανάμεσα τους η Τάμτα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ευρυδίκη, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Matthew Zorpas, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαρία Μπεκατώρου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Εβελίνα Παπούλια, η Μελίνα Μακρή, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατρίνα Τσάνταλη, Ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, η Ντέμυ, η Γιάννα Τερζή πλήθος δημοσιογράφων, σχεδιαστών και επαγγελματιών από το χώρο της Ελληνικής μόδας.

WELLA Event13

WELLA Event14

WELLA Event15Υποστηρικτές

Το Beefeater Pink ανέλαβε το welcome drink των καλεσμένων, καθώς είναι το νέο, γεμάτο χαρακτήρα ginν φράουλα από το Beefeater London. Ένα εύγευστο, δροσερό και διασκεδαστικό gin φράουλα που παράγεται στο Λονδίνο και βασίζεται στην κλασική βραβευμένη συνταγή Beefeater Dry.

WELLA Event16

WELLA Event17

WELLA Event18H Μax Factor Cosmetics Greece με key artist τον διεθνούς φήμης Freddy Kalobratsos και την ομάδα του FreddyMakeUpStage, επιμελήθηκε το makeup look των μοντέλων. Πρωταγωνιστής ήταν το iconic Lasting Performance Foundation το οποίο χάρισε ένα ομοιόμορφο, αναλλοίωτο αποτέλεσμα!

WELLA Event19