LOGO1


Vitalitys Thes telos00 Xristiana Pamela 001Στην Vitality’s Academy στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της νέας πρωτοποριακής σειράς ΕΡURA σε συνδυασμό με τεχνικές υπηρεσίες.

Vitalitys Thes telos2
Η Πρέσβειρα του χρώματος Κρίστι Βλάχου που με το δικό της μοναδικό τρόπο πάντρεψε τις δύο υπηρεσίες (χρώμα & περιποίηση) παρουσίασε την δυνατότητα νέων εργαλείων και ιδεών στους κομμωτές. Η φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης είναι αστείρευτη γνώση .
Vitalitys Thes telos3
Η νέα σειρά περιποίησης ΕΡURA δίνει μεγάλη προσοχή και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς τα συστατικά που χρησιμοποιεί είναι βότανα που έχουν συλλεχθεί από τις Άλπεις σε υψόμετρο πάνω από 2000 πόδια όπου η αμόλυντη φύση χαίρεται το μεγαλείο της .
Η προσπάθεια των ειδικών βοτανολόγων να συλλέξουν από τον σπόρο μέχρι το εκχύλισμα ανεπηρέαστα καταφέρνουν να εσωκλείσουν τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και να μας τις προσφέρουν.
Vitalitys Thes telos4
Vitalitys Thes telos5
Vitalitys Thes telos6
Vitalitys Thes telos7
Καθαρισμός, αποτοξίνωση, θεραπείες και εξειδικευμένα ελιξίρια προσφέρουν στον κομμωτή την δυνατότητα να δημιουργήσουν για τον πελάτη τους μία μοναδική και ατομική θεραπεία περιποίησης.

Vitalitys Thes telos8