LOGO1


L’Oreal Professionel σημαίνει εγγύηση για το κομμωτήριο και Haute Coiffure Francaise σημαίνει έμπνευση υψηλού επιπέδου για τον κομμωτή.


Haute Coiffure UNIQUE telos2
Αυτές οι δύο δυνάμεις ενώθηκαν για μια ακόμη φορά, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο studio της L’Oreal στην Αθήνα και παρουσίασαν στους προνομιούχους επαγγελματίες (μέλη του club) την νέα collection της HCF για το χειμώνα 2017-2018 με τίτλο: “Beaute Unique”.
Haute Coiffure UNIQUE telos3
Η collection που δημιουργήθηκε στην έδρα της HCF στο Παρίσι, μεταφέρθηκε για τους λίγους τυχερούς Έλληνες κομμωτές δια χειρός των μελών της ελληνικής καλλιτεχνικής ομάδας που αποτελείται από τους καταξιωμένους κομμωτές: Μαρία Δρετάκη, Έλενα Καραγιάννη, Έλενα Βερυκίου, και Θέμης Καλαντζής.
Haute Coiffure UNIQUE telos4
Το blogkommoton.gr είχε τη χαρά να βρίσκεται στην εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας και σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις: οι δημιουργίες μας φάνηκαν πολύπλευρες, ιδιαίτερα φρέσκιες και ενδιαφέρουσες.

Haute Coiffure UNIQUE telos5
Από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει το χρώμα και μάλιστα η νέα σειρά αποχρώσεων “Metals”. Πρόκειται για μεταλλικές αποχρώσεις οι οποίες θα απογειώσουν το βαφείο με τις νέες δυνατότητες που παρέχουν στον τεχνικό που θα τις χρησιμοποιήσει.

Haute Coiffure UNIQUE telos6

Οι εικόνες που μας παρουσίασε η ομάδα της HCF συνδύασαν λοιπόν, τα νέα χρώματα με όμορφες chick φόρμες στα κουρέματα και περιπετειώδεις υφές στα χτενίσματα δοσμένες ποιοτικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ικανές να εμπνεύσουν τον κομμωτή και να κυριαρχήσουν στα κομμωτήρια.
Haute Coiffure UNIQUE telos7
Είδαμε, έτσι, κοντά μαλλιά φτιαγμένα με όμορφους και γεμάτους όγκους γεμάτα θηλυκότητα, πλαισιωμένα από δυνατά «μεταλλικά» χρώματα, όπως αρμόζει σε τέτοια μήκη.
Haute Coiffure UNIQUE telos8
Στα μεσαίου μήκους και στα μακριά μαλλιά, είδαμε κουρέματα που σέβονταν και αναδείκνυαν τη χάρη της γυναίκας με μία δόση ρομαντισμού και αρκετή κίνηση φτιαγμένη με φιλαρίσματα που προσέδιδαν περιπέτεια στα looks, με τρόπο ισορροπημένο και κομψό.
Haute Coiffure UNIQUE telos9
Haute Coiffure UNIQUE telos10
Παράλληλα, οι άνδρες της “Beaute Unique” υπήρξαν μοντέρνοι, αρρενωποί αλλά και κομψοί με ανάγλυφα και γεμάτα κίνηση μαλλιά.
Haute Coiffure UNIQUE telos11
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση χτενισμάτων, όπου εμφανίστηκαν pin up girls, μοντέλα με πλεξούδες σχηματισμένες με δροσερό και ταυτόχρονα glamorous τρόπο που θα μπορούσαν άνετα να περπατήσουν στο red carpet ή σε ένα in club και κορυφώθηκε με μια avant garde δημιουργία που μας εντυπωσίασε.
Haute Coiffure UNIQUE telos12
Haute Coiffure UNIQUE telos13
Haute Coiffure UNIQUE telos14
Haute Coiffure UNIQUE telos15
Haute Coiffure UNIQUE telos16
Για μια ακόμη φορά η ανανεωμένη καλλιτεχνική ομάδα της HCF Ελλάδας μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, μας ικανοποίησε απόλυτα και μας ενέπνευσε, όχι μόνο προσφέροντας μας τεχνικές γνώσεις αλλά μεταφέροντας μας, και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο, έναν αέρα υψηλής κομμωτικής και δημιουργίας, έναν αέρα Παρισιού!
Haute Coiffure UNIQUE telos17
Haute Coiffure UNIQUE telos18
Haute Coiffure UNIQUE telos19