LOGO1


Το σεμινάριο-παρουσίαση της Farmavita έλαβε χώρα στις 12 Ιουνίου 2017 η ώρα 17:00 το απόγευμα στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο της εταιρείας στον Νέο Κόσμο.

MINERALS telos2

Αντιπρόσωπος της Farmavita ο κύριος Μαρίνος Σωτηριάδης που τον ακολουθεί μία εξαιρετικά δεμένη και πάνω από όλα θετική ομάδα:

Σάκης Σγουρός: Τεχνικός βαφείου

Γιάννης Πετρόπουλος: Επιμελείται το κομμάτι barber

Σπύρος Επισκοπάκης: Γυναικείο κούρεμα & βαφείο

Μαρία Ελσαγιέντ: Θεραπείες μαλλιών

Αναστασία Κωτσάκη: Βραδινά νυφικά χτενίσματα

MINERALS telos3

Το stage  άνοιξε λοιπόν με μία τεχνική κουρέματος από τον κύριο Σπύρο Επισκοπάκη.

MINERALS telos4

Ένα ανατρεπτικό look για το οποίο και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες από το ξεκίνημα του δίνοντας το μήκος και ύστερα μας εξήγησε βήμα προς βήμα το φιλάρισμα 80 μοιρών για το απόλυτο καρέ με όγκο.

MINERALS telos5

Η τελευταία τάση της μόδας όμως καθιστά απαραίτητη προϋπόθεση το τολμηρό παιχνίδι των χρωμάτων και παρακινεί τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν.

Η Farmavita μας εντρύφησε στην απλότητα των χρωμάτων με τον τεχνικό της εταιρείας Σάκη Σγουρό που βρέθηκε κοντά μας για να μας γνωστοποιήσει την καινούρια τους  Mineral Shadow Collection που θα λύσει τους υπάρχων χρωματικούς προβληματισμούς.

MINERALS telos6

Μας παρουσίασαν επίσης αποτελέσματα με δυναμικό χαρακτήρα. Μια  πανδαισία χρωμάτων που αποκτά απολαυστική οπτική.

MINERALS telos7

Αμέσως μετά η κυρία Μαρία Ελσαγιέντ με τον αυθορμητισμό της  ανέβηκε στην σκηνή και μας χάρισε απλόχερα πληροφορίες για τις νέες καινοτομίες περιποίησης και  βελτιστοποίησης της υγείας των μαλλιών.

MINERALS telos8

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία βαφής με όρο αναδόμησης και λάμψης. Την διαδικασία μιας θεραπείας Omniplex, όπως επίσης μας πληροφόρησαν για την διάρκεια της φωτεινότητας  και της απαλότητας που διατηρείται για περίπου 3 βδομάδες μετά από μια τέτοια διεργασία.

MINERALS telos9

Ένα προϊόν που σου επιτρέπει να διαλέξεις την απόχρωση που αγαπάς και να ταξιδέψεις μέσα στο χρώμα. Με ώθηση την παραπάνω φόρμουλα το κοινό άδραξε  την ευκαιρία να λάβει κάποιες συμβουλές από  τον τεχνικό για το απόλυτο ξανθό, κι εκείνος βέβαια είχε την ευχαρίστηση να αγκαλιάσει την κάθε ερώτηση και να δώσει όσο πιο κατάλληλη απάντηση μπορούσε.

MINERALS telos10

Η βραδιά έκλεισε με ένα χτένισμα που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας από την κυρία Αναστασία Κωτσάκη. Μας επεξήγησε αναλυτικά την διαδικασία ώστε να πτωχαίνουμε έναν αρεστό όγκο με την δυσκολία των αδύναμων μαλλιών και κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να απελευθερώσει την δημιουργικότητά της και να σχεδιάσει  ένα έργο τέχνης που διατηρούσε μια κομψότητα του.

MINERALS telos11

Μας απέδειξαν περίτρανα πως είναι μια εταιρεία με μεγάλη δυναμική και ανθρώπους έμπειρους, καλά καταρτιζόμενους που μπορεί ο καθένας να συμβουλεύεται σε ποικίλα θέματα. Είναι σπουδαίο να υπάρχουν καλλιτέχνες που το μόνο που θέλουν είναι να καταφέρουν να μας  περάσουν το πάθος τους και τις γνώσεις τους, να είναι πάντα δίπλα μας και έτοιμοι να βοηθήσουν να γίνουν οι πεποιθήσεις μας πραγματικότητα.

MINERALS telos12

Είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας να μας παραχωρήσουν δυνατά εργαλεία ώστε να καταφέρουμε να ξεχωρίζουμε από τον όχλο, να δημιουργήσουν προφίλ  με πινελιές glamour ώστε να εμφανιστεί στην επιφάνειά η διαφορετικότητά μας.

MINERALS telos13

Ένα team με σχέδιο ,στρατηγική, στόχους, όραμα που επιθυμούν με την σκληρή εργασία τους να τα μεταφέρουν στον κόσμο της κομμωτικής και να συμβάλλουν στην επιτυχία τους.

MINERALS telos14

Μην διστάζετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί τους και να γίνετε όλοι μαζί μια παρέα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και προϊόντα, ενημερωθείτε από το:

http://farmavita.gr/ τηλ.: 2109320925 / 2109342350

.

Aρθρογράφος για το blogkommoton.gr : Καλογιάννη Ελένη

MINERALS telos15

MINERALS telos16