LOGO1


Από το 1985 στην Αμερική ο Tom και Deb Porter ίδρυσαν την εταιρία Malibu C. Έτσι άρχισε μια καινούρια ιστορία περιποίησης μαλλιών με πατενταρισμένες τεχνολογίες εμπνευσμένες από την φύση.

Malibu C telos2

Ο κύριος Χρήστου άρπαξε την ευκαιρία και έφερε στην Ελλάδα τις καινοτομίες αυτές.

Ανασύνταξε μια ομάδα έμπειρων και καλά καταρτιζόμενων ανθρώπων:

Μάριος Σίμος γενικός διευθυντής,

Αλέξης Αλεξίου υπεύθυνος εκπαίδευσης,

Γιάννης Τσιβγούλης υπεύθυνος εμπορικού τμήματος,

Ρελλίνα Μυτικάκη υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης.

Και σε ένα χώρο υπέροχα διαμορφωμένο με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος, καταφέρνουν να μας φιλοξενούν και να μας απογειώνουν με τις γνώσεις και τις συμβουλές τους για τον πλούτο και την πολυπλοκότητα της αισθητικής αυτής της τέχνης κάνοντάς το μας πια τόσο απλό. Τέρμα οι πειραματισμοί, μόνο επαγγελματισμός και σεβασμός προς τις επιθυμίες των πελατών μας.

Malibu C telos3

Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σεμιναρίων καταφέρνουν να μας εξειδικεύουν μέσα στον χώρο και να μας κάνουν να διαφέρουμε από τη μάζα.

Malibu C telos4

Οι παρουσιάσεις τους αποτελούνται από τα εξής θέματα:

  • ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ
  • ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • MARKETING ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • FORUM

Βρεθήκαμε κι εμείς κοντά τους την Δευτέρα στις 11:00 το πρωί και κατάφεραν να αναζωπυρώσουν το πάθος μας για την κομμωτική με την αγάπη τους και την επιμονή τους να αντισταθούν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Malibu C telos5

Μας έδειξαν πώς να θωρακίζουμε και να επιτυγχάνουμε την υγιή όψη των μαλλιών χωρίς αλλά και μετά από τεχνικές διεργασίες και εντυπωσιαστήκαμε με τα tips και τις οδηγίες που παρείχαν για μια πετυχημένη προβολή στα social media (facebook, twitter, instagram κ.α.), χρήσιμες πληροφορίες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των καιρών.

Malibu C telos6

Μας παρότρυναν να συμμετέχουμε στην πρακτική άσκηση και ήταν τόσο πρόθυμοι να στρέψουν όλοι τους την προσοχή στις απορίες.

Malibu C telos7

Μας αγκάλιασαν σαν οικογένειά τους και απέδειξαν περίτρανα πως ο χρόνος εκεί σταματάει όταν ξεκινάει η ενημέρωσή μας, εφόσον ακόμα και στα διαλείμματα εκείνοι ήταν μέσα στο πλήθος και  δέχονταν ερωτήσεις.

Malibu C telos8

Στο τέλος έκαναν μια γρήγορη αναφορά των προϊόντων τους για την περιποίηση των μαλλιών και την χρήση τους, πιο κάτω αναφέρονται επιγραμματικά:

  • UN DO GOO SHAMPOO: Για βαθύ καθαρισμό
  • CRYSTAL GEL: Για μια σωστή προετοιμασία των μαλλιών σε όλες τις δοκιμασίες
  • QUICK FIX FOR COLOUR CORRECTION:Για την επίτευξη  διόρθωσης δυσχρωμιών
  • CPR: Για αποτελεσματικό αποχρωματισμό
  • DDL:Για άμεσο αποχρωματισμό και ξάνοιγμα του φυσικού τόνου
  • MIRACLE REPAIR:Για άφθονη αναδόμηση της τρίχας
  • REHABITIT8 PROTEIN:Υπερενισχυμένη δόση θρέψης
  • REHYDR8:Για εντατική ενυδάτωση και αποκατάσταση εύθραυστων μαλλιών
  • ILLUMIN8:Για λάμψη που αντικατοπτρύζεται στο φώς

Malibu C telos9

Η ομορφία και η καλαισθησία είναι δύο χαρακτηριστικά που αποτελούν πηγή αυτοπεποίθησης, η Malibu C τα υιοθετεί και έρχεται δυναμικά να γίνει σύμμαχός και να μας χαρίσει την απλότητα, την κομψότητα και την πολυτέλεια στις υπηρεσίες των κομμωτηριών. Η πλούσια ιστορία, η ομορφιά και η εμπιστοσύνη θα έπρεπε να είναι το τρίπτυχο της  εταιρίας αυτής.

Μόνο επιβράβευση μπορούμε να δώσουμε σε όλη την ομάδα για την μεθοδικότητά τους και την οργάνωσή τους.

Θα ήταν ηθικό από την μεριά μας να σας παρακινήσουμε να επενδύσετε σε μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία που θα συμβάλλει σίγουρα στην επιτυχία των δημιουργημάτων σας αλλά και θα εξοπλίσει την επιχείρηση σας.

.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/MalibuC.gr/

Κεντρικά:

Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια

Τηλ.:2155304100

www.malibuc.gr – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Malibu C Academy:

Ιερά Οδός 247 & Καποδιστρίου 2 , Αιγάλεω

Τηλ.: 2155657500

3ος  Όροφος

.

Aρθρογράφος του blogkommoton.gr:

Καλογιάννη Ελένη

Malibu C telos10

Υπεύθυνος Blogkommoton.gr

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

Malibu C telos11