LOGO1


Στις 24 Απριλίου η ώρα 18:00 η εταιρία του κυρ. Παπαγεωργίου με την φόρμουλα OLAPLEX μας φιλοξένησαν στο παλαιό Λιθογραφείο της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος…

Guy Tang telos2
και μας ταξίδεψε με οδηγό τον Guy Tang σε ένα κόσμο που κυριαρχεί μια ξεχωριστή προσέγγιση της κομμωτικής όπου ενώνεται η αισθητική και η φαντασία για να δημιουργήσουν.
Guy Tang telos3
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πλήθος κόσμου αποδέχτηκε με θέρμη αυτή την πρόσκληση.
Στον χώρο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, γνωστοί κομμωτές ακόμα και σπουδαστές. Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να λείπει το Blogkommoton,gr.
Guy Tang telos4
Ο κυρ. Γιώργος Καπουτζίδης, εκρηκτικός ως παρουσιαστής, μας χάρισε μια ζεστή, εγκάρδια και παράλληλα χιουμοριστική έναρξη με την αναφορά του στην φόρμουλα.
Guy Tang telos5
Ύστερα από λίγα λεπτά την εμφάνιση του έκανε και ο γνωστός πια σε όλους GUY TANG.
Guy Tang telos6
Γέμισε την σκηνή με φωτεινούς χρωματισμούς και πανέμορφες παρουσίες, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι την παράσταση έκλεψε η προσωπικότητά του.
Guy Tang telos7
Συναντήσαμε έναν άνθρωπο προσιτό, ευχάριστο με πολύ πάθος για την τέχνη αυτή. Κάποιος που δεν φοβάται να προσφέρει γνώσεις και συμβουλές ελεύθερα με κάθε λεπτομέρεια όπως πολύ σωστά ανέφερε κι εκείνος .
Guy Tang telos8
Πρόκειται για ένα από τα πιο πηγαία show-σεμινάρια θα τολμούσαμε να αναφέρουμε όπως θα δείτε και από τις εικόνες.
Guy Tang telos9
Μεταλλικό γκρί,
Guy Tang telos10
Κόκκινο-πορτοκαλί μια έντονη νότα,
Guy Tang telos11
Κόκκινο μια δύσκολη μετατροπή λόγω ταλαιπωρημένων μαλλιών,
Guy Tang telos12
Βαθύ κόκκινο,
Guy Tang telos13
Ξανθό του πάγου
Guy Tang telos14
Και τέλος μας απογείωσε με ένα ροζ-χρυσό.
Guy Tang telos15
Πέρα από την αναλυτικότατη περιγραφή (διεργασία, προϊόντα, χρόνο) έξι διαφορετικών εμπνεύσεων.
Guy Tang telos16
Όσοι στάθηκαν τυχεροί και παρευρέθηκαν στον χώρο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά δύο από τις τεχνικές του τις οποίες και μας εξήγησε βήμα προς βήμα, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που χωρίζει τα κομμάτια, την βαφή, τα μαλλιά και την στάση του σώματος.
Μας αφήνει άφωνους η εφευρετικότητα του.
Guy Tang telos17
Κλείνοντας όμως την αναφορά μας αυτή, αξίζει να συμπεριλάβουμε το γεγονός πως μπορεί εκείνος να μας χάρισε ένα φαντασμαγορικό show και πολλά δώρα αλλά και εμείς καταφέραμε να του εκφράσουμε τον θαυμασμό μας μιας και στο τέλος της βραδιάς σχηματίστηκε μια τεράστια ουρά στην οποία περίμενε ο κόσμος υπομονετικά έστω για μια φωτογραφία μαζί του.
Guy Tang telos18

Aρθρογράφος για το Blogkommoton.gr: Καλογιάννη Ελένη
Guy Tang telos19