LOGO1


Giorti kommotikis0Έτσι θα χαρακτηρίζαμε το πάρτυ εγκαινίων του δημοφιλούς συναδέλφου μας Garos Serketzis.

Giorti kommotikis2Μερικούς μήνες μετά την μετακίνησή του στον καινούργιο του χώρο, ένα πολυτελές νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της Κηφισιάς ο συνάδελφος μας και για πολλούς, ο «βασιλιάς του balayage» , μας υποδέχτηκε εκεί για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα εγκαίνια.

Giorti kommotikis3

Giorti kommotikis4Πλήθος διάσημων, πέρασαν από το πάρτη για να συγχαρούν  και να ευχηθούν καλή επιτυχία. Μεταξύ άλλων οι λαμπερές Δέσποινα Βανδή, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μάγκυ Χαραλαμπίδου ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μέμος Μπεγνής και άλλοι ηθοποιοί και icons από το χώρο της μόδας έδωσαν τη λάμψη τους στο event που οργάνωσε άρτια ο κ. Χάρης Σιανίδης με την «Beautiful People».

Giorti kommotikis5Οι κομμωτές που βρεθήκαμε εκεί νιώσαμε οικεία, απαλλαγμένοι από το stress που έχει αυτός ο ανταγωνιστικός χώρος ιδιαίτερα τέτοια περίοδο, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και απολαύσαμε τη φιλοξενία του κ. Garos. Και μιας και αυτό το επάγγελμά είναι η δεύτερη φύση μας  πλέον, δε γινόταν να μην μας τραβήξει την προσοχή το σημείο προβολής της εταιρίας «hh Simonsen» με τις εντυπωσιακές νέες πρέσσες της από τους κκ Πέτρο Κατοπόδη και Κων/νο Μπάρδη.

Giorti kommotikis6Ωραίος κόσμος, λαμπερή ατμόσφαιρα, ωραία vibes και μουσικές από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ρόλο dj συνέθεσαν ένα πετυχημένο και λαμπερό event κοσμικό μεν, κομμωτικό δε.

Giorti kommotikis7Κατά τη γνώμη του υπογράφοντος @thanosvassalakishair,  έγινε την σωστή στιγμή ώστε να ενώσουμε στην ψυχή μας τη λάμψη των γιορτών με τη λάμψη που αρμόζει στο επάγγελμά μας!