LOGO1


Η βιομηχανία αρωμάτων αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Το άρωμα δημιουργείται σχεδόν κάθε μέρα.

Aromata thriloi2Υπάρχουν όμως μάρκες και ορισμένα αρώματα που, παρά τον χρόνο και την ιδιότροπη φύση της μόδας, παραμένουν τα πιο δημοφιλή. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τα TOP 10 αρώματα που περήφανα φέρουν το όνομα θρυλικό.

Περιεχόμενο

  • Dolсe&Gabbana Light Blue και Light Blue Pour Homme
  • Dolce&Gabbana The One and The One For Men
  • Ανδρικά Boss Bottled, Hugo Boss
  • Pour Femme, Lacoste
  • Ανδρικό άρωμα Hugo Man, Hugo Boss
  • Flora Eau de Parfum, Gucci
  • Ανδρικό άρωμα c Made to Measure, Gucci
  • Gucci Premiere, Gucci
  • Ειδικά η Escada
  • Chanel Νο 5, Chanel

Dolсe&Gabbana Light Blue και Light Blue Pour Homme

Δύο αρώματα που δημιουργούνται ξεχωριστά για γυναίκες και άνδρες. Το κύριο χαρακτηριστικό του αρώματος είναι τα δροσιστικά συστατικά του, γι' αυτό και η σειρά ονομάζεται καλοκαιρινό άρωμα. Το άρωμα περιέχει ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών που συνδυάζονται όμορφα με δροσιστικά νότια φρούτα. Με μια λέξη, το άρωμα θα επιτρέψει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες να τονίσουν την ατομικότητά τους.

Aromata thriloi3Dolce&Gabbana The One and The One For Men

Ένα άλλο κλασικό άρωμα συνδυασμού για εκείνον και εκείνη. Αυτές οι μυρωδιές συνδέονται με το Χόλιγουντ, τον πλούτο και την ομορφιά του. Το θηλυκό άρωμα περιέχει νότες από περγαμόντο και μανταρίνι, που ταιριάζουν υπέροχα με συγχορδίες λίτσι και ροδάκινου. Στο ανδρικό άρωμα προστίθενται ανατολίτικα μπαχαρικά, καθώς και επίμονος καπνός και κόλιανδρος. Ένα μεγαλειώδες κλασικό.

Aromata thriloi4Ανδρικά Boss Bottled, Hugo Boss

Ο ηγέτης στα ανδρικά αρώματα. Βρίσκεται στην αγορά για περισσότερα από 15 χρόνια. Δυναμική, ανθεκτικότητα, αυτοπεποίθηση είναι οι κύριες νότες αυτού του αρώματος. Το άρωμα δημιουργήθηκε από ανατολίτικα και ξυλώδη συστατικά, που επιτρέπει σε έναν άντρα να δημιουργήσει μια αύρα επιτυχίας γύρω του.

Aromata thriloi5Pour Femme, Lacoste

Αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε για γυναίκες που αγαπούν την ελευθερία. Ένα ευαίσθητο, ελαφρώς τολμηρό, λαμπερό άρωμα εγγυάται ότι η κυρία θα πιστέψει στον εαυτό της και στην ομορφιά της. Οι πικάντικες νότες συνδυάζονται με αρώματα λουλουδιών που ξυπνούν όλη τη θηλυκότητα και την τρυφερότητα.

Aromata thriloi6Ανδρικό άρωμα Hugo Man, Hugo Boss

Άλλος ένας εκπρόσωπος της πιο προωθημένης και δημοφιλής μάρκας αρωμάτων. Αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε για νέους, δυνατούς άντρες που αναζητούν τον δρόμο τους στη ζωή. Ένας άντρας θα πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά του αν μυρίσει ένα μεγαλειώδες άρωμα φορτισμένο με επιτυχία.

Aromata thriloi7Flora Eau de Parfum, Gucci

Οι δημιουργοί κατάφεραν να αναμείξουν όλα τα πιο λαμπερά αρώματα λουλουδιών και να τα παρουσιάσουν σε μορφή μπουκαλιού αρώματος. Οι κύριες νότες είναι οσμανθός, τριαντάφυλλο, παιώνια. Με ένα τόσο γοητευτικό άρωμα, μια κυρία θα γυρίσει το κεφάλι οποιουδήποτε άνδρα.

Aromata thriloi8Ανδρικό άρωμα c Made to Measure, Gucci

Αυτό είναι ένα απόλυτο κλασικό που συνεχίζει να είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των ανδρών. Το άρωμα επιλέγεται από αυστηρούς και αξιοσέβαστους άνδρες που γνωρίζουν την αξία του χρήματος. Ένα άψογο και καθαρό άρωμα από μια αξιόπιστη μάρκα θα είναι η καλύτερη επένδυση.

Aromata thriloi9Gucci Premiere, Gucci

Η μάρκα δημιούργησε ένα άρωμα για γυναίκες το 2010 και από τότε, οι κυρίες είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα για να γίνουν ιδιοκτήτες αυτού του αρώματος. Επιλέγεται από σταρ του Χόλιγουντ που λατρεύουν να ελκύουν με την ομορφιά και την ευχάριστη αύρα τους. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το άρωμα περιέχει ένα ξυλώδες-μοσχό κοκτέιλ, όχι ένα λουλουδάτο.

Aromata thriloi10Ειδικά η Escada

Ο δημιουργός εμπνεύστηκε από μια θηλυκή, αισιόδοξη κυρία που πάντα ευχαριστεί με καλή διάθεση. Η κύρια νότα είναι ένα λαμπερό και αρωματικό τριαντάφυλλο που χτυπά το σημείο. Προστίθενται επίσης εσπεριδοειδή, που αποκαλύπτουν την ομορφιά του αρώματος.

Aromata thriloi11Chanel Νο 5, Chanel

Οποιαδήποτε κατάταξη θρυλικών πνευμάτων δεν θα ήταν πλήρης χωρίς αυτά τα πνεύματα. Δημιουργήθηκε το 1921 και μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί πραγματικά. Αυτός ο θρύλος της θηλυκότητας και του στυλ.

Aromata thriloi12Τα παρουσιαζόμενα αρώματα έχουν γίνει από καιρό κλασικά που πάντα θα αγοράζονται. Τα ανδρικά και γυναικεία αρώματα έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν τα κύρια χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητα του χαρακτήρα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/top-10-kultovyh-aromatov