LOGO1


Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η τέλεια φροντίδα για τα νύχια των ποδιών γίνεται επίκαιρη.

Kitrino pentikiour2Τα ανοιχτά παπούτσια υπαγορεύουν την παρουσία ενός κομψού πεντικιούρ.

Περιεχόμενο

  • Κίτρινο πεντικιούρ με στρας
  • Κίτρινο πεντικιούρ γεωμετρίας
  • Κίτρινο γαλλικό πεντικιούρ
  • Πεντικιούρ με κίτρινο σχέδιο
  • Ματ κίτρινο πεντικιούρ
  • Σκούρο κίτρινο πεντικιούρ
  • Ανοιχτό κίτρινο πεντικιούρ
  • Κίτρινο πεντικιούρ με σχέδιο

Το καλοκαίρι θέλεις έντονα χρώματα και πειράματα. Αξίζει λοιπόν να το αρνηθείς στον εαυτό σου αυτό; Ανεβάστε τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας κάνοντας ένα μη τυποποιημένο, λαμπερό πεντικιούρ.

Kitrino pentikiour3@kangannynails

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου είναι περιζήτητες αυτή τη σεζόν. Το χρώμα του ήλιου και του χρυσού εμπνέει αισιοδοξία και ευθυμία. Μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε στοιχείο της γκαρνταρόμπας. Ιδιαίτερα πρωτότυπα συνδυαστικά με μαύρο, κόκκινο, μοβ και ασημί χρώματα.

Kitrino pentikiour4@pedicurchik

Kitrino pentikiour5instagram.com/pedicurchik

Κίτρινο πεντικιούρ με στρας

Οι Masters of Nail Design πρόσφεραν στους fashionistas μοναδικές ιδέες για τη διακόσμηση των νυχιών των ποδιών. Η διακόσμηση των νυχιών με στρας είναι ένας από τους μοντέρνους και αγαπημένους τομείς της τέχνης των νυχιών για τις γυναίκες. Χρησιμοποιώντας στρας για να διακοσμήσετε ένα κίτρινο πεντικιούρ, αποκτούν ένα ελκυστικό σχέδιο από κάθε άποψη. Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδίασης για πλάκες νυχιών:

μια διασπορά από πέτρες στην άκρη του νυχιού.

διακόσμηση τρύπας με στρας.

δημιουργία ενός συγκεκριμένου σχεδίου από στρας.

Kitrino pentikiour6@alenakapriz_studio

Kitrino pentikiour7@alenakapriz_studio

Αυτή η δουλειά είναι πολύ λεπτή, απαιτεί επιμονή και ακρίβεια. Εάν κάνετε πεντικιούρ με στρας στο σπίτι, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια, έτσι ώστε κατά τη διακόσμηση, τα στρας να μην καταστρέψουν την επικάλυψη φρέσκου βερνικιού.

Ένα κίτρινο πεντικιούρ με στρας έχει βγει από την κατηγορία του βραδινού φιόγκου. Ο λακωνικός σχεδιασμός της πλάκας νυχιών του αντίχειρα με στρας στην περιοχή της τρύπας ή κατά μήκος της κάθετης του νυχιού το καθιστά κατάλληλο στο στυλ γραφείου.

Kitrino pentikiour8@kangannynails

Kitrino pentikiour9

@kangannynails

Kitrino pentikiour10

@panibratova

Kitrino pentikiour11

@panibratova

Κίτρινο πεντικιούρ γεωμετρίας

Η τάση της σεζόν είναι η γεωμετρία σε ένα κίτρινο πεντικιούρ. Με ένα σωστά επιλεγμένο γεωμετρικό στολίδι, το πεντικιούρ είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο.

Kitrino pentikiour12@nails_design_laboratory

Kitrino pentikiour13@ib_nails

Η μοντέρνα γεωμετρία στα κίτρινα νύχια έχει πολλές παραλλαγές, γεγονός που κάνει αυτό το πεντικιούρ πολύ δημοφιλές στις κυρίες. Είναι κατασκευασμένο με τη μορφή αυστηρών μέτριων λωρίδων με βούρτσα ή τζελ σε μορφή ιστού αράχνης. Οι ρίγες μπορεί να είναι σε μια ενιαία έκδοση ή μπορεί να είναι ένας όμορφος συνδυασμός εγκάρσιων λωρίδων διαφορετικού πλάτους και χρωμάτων.

Kitrino pentikiour14@ismailova_anna_

Μια νέα λέξη στο γεωμετρικό πεντικιούρ είναι η χρήση πολλών τεχνικών απόδοσης. Το περίγραμμα ενός μαύρου ορθογωνίου, σε οξεία γωνία και διακοσμημένο εσωτερικά με αρπακτικό τύπωμα, φαίνεται εντυπωσιακό.

Kitrino pentikiour15@lad.studio_nails

Για βραδινές εξόδους κάνουν κίτρινο πεντικιούρ με γεωμετρία, διακοσμημένο με στρας ή χρωματιστό φύλλο.

Ένα κίτρινο πεντικιούρ με γεωμετρία origami είναι μια κομψή επιλογή διακόσμησης. Έχουν ένα σχέδιο σε ένα καρφί, τα υπόλοιπα είναι διακοσμημένα με ρίγες.

Kitrino pentikiour16@panibratova

Kitrino pentikiour17@panibratova

Κίτρινο γαλλικό πεντικιούρ

Ένα κομψό κίτρινο γαλλικό πεντικιούρ είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση όταν δημιουργείτε ένα τόξο γραφείου. Είναι κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου, αν και τον χειμώνα αυτή η ομορφιά κρύβεται από τα μάτια των άλλων. Το γαλλικό πεντικιούρ είναι πολύ δημοφιλές λόγω της ευελιξίας του. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε εικόνα και είναι κατάλληλη σε κάθε περίπτωση.

Kitrino pentikiour18@pedicurchik

Kitrino pentikiour19@pedicurchik

Το γαλλικό σε κίτρινο πεντικιούρ μπορεί να είναι διαφόρων αποχρώσεων. Ένα μαύρο σακάκι φαίνεται φωτεινό σε μια κίτρινη γυαλιστερή κίτρινη επίστρωση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με γεωμετρία ή φλοράλ μοτίβα. Γαλλικό σε μορφή ανοιχτής δαντέλας κορυφή τελειότητας. Το μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ αντιπροσωπεύεται από λάμψεις. Τονίζει την κομψότητα και τη χάρη των γυναικείων ποδιών. Τρίψιμο και σκόρπισμα κρυστάλλων θα συμπληρώσουν τη γιορτινή εμφάνιση.

Kitrino pentikiour20@pedicurchik

Τα λαμπερά χαμόγελα από στρας και πούλιες θα τραβήξουν την προσοχή.

Kitrino pentikiour21@pedicurchik

Πεντικιούρ με κίτρινο σχέδιο

Το μονόχρωμο πεντικιούρ, που συμπληρώνεται από μεγάλα λουλούδια ακουαρέλας στην πλάκα του αντίχειρα, προσελκύει πολλές γυναίκες θαυμάστριες. Απλά μην παρασυρθείτε με την υπερβολική διακόσμηση. Αρκεί να εστιάσετε σε ένα νύχι, να καλύψετε τα υπόλοιπα με κίτρινο βερνίκι και να μην διακοσμήσετε επιπλέον.

Kitrino pentikiour22Ένα κίτρινο πεντικιούρ με σχέδιο σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στο κάτω εξωτερικό μέρος του πιάτου είναι αρκετά αυστηρό και συνοπτικό. Τονίζει τον ρομαντισμό της γυναικείας φύσης.

Kitrino pentikiour23@sd_nail_by_demidenkoolya

Kitrino pentikiour24Μοτίβα παραλίας με τη μορφή θαλάσσιων κυμάτων ή εξωτικών ψαριών αντικατοπτρίζονται στο κίτρινο πεντικιούρ. Τα θέματα με φρούτα και μούρα που είναι σχετικά την καλοκαιρινή περίοδο φαίνονται φωτεινά και ασυνήθιστα στα κίτρινα νύχια.

Kitrino pentikiour25@pedicurchik

Kitrino pentikiour26@pedicurchik

Ματ κίτρινο πεντικιούρ

Οι δάσκαλοι της τέχνης των νυχιών διαβεβαιώνουν ότι ένα ματ κίτρινο πεντικιούρ τραβάει πάντα την προσοχή στο πρόσωπο της κυρίας που αποφασίζει να το κάνει. Θα δείξει τη φωτεινή σας φύση, αλλά ταυτόχρονα θα σας παρουσιάσει ως μια πολύ μυστηριώδη κυρία.

Kitrino pentikiour27@pedicurchik

Το ματ κίτρινο πεντικιούρ δίνει στα νύχια μια συγκεκριμένη γοητεία. Ωστόσο, η κάλυψη όλων των νυχιών με τέτοιο βερνίκι δεν είναι απολύτως σωστή. Ο συνδυασμός ενός ματ φινιρίσματος στον αντίχειρα ή στα δύο δάχτυλα φαίνεται όμορφος, καλύψτε τα υπόλοιπα με γυαλιστερό βερνίκι.

Kitrino pentikiour28@pedicurchik

Το ματ φινίρισμα φαίνεται τέλειο σε συνδυασμό με μαύρη γεωμετρία διακοσμημένη με στρας ή λάμψεις. Αυτή η πρωτότυπη εκδοχή ενός πεντικιούρ θα τονίσει την εξαιρετική γεύση σας.

Kitrino pentikiour29@pedicurchik

Kitrino pentikiour30@tasha_ryzh

Σκούρο κίτρινο πεντικιούρ

Το τέλειο πεντικιούρ είναι το χαρακτηριστικό μιας κομψής, περιποιημένης γυναίκας. Το σκούρο κίτρινο χρώμα της επικάλυψης των νυχιών δείχνει ότι η κυρία είναι επιρρεπής σε ειλικρινή συμπόνια και ρομαντισμό.

Kitrino pentikiour31@homonails.studio

Το σκούρο κίτρινο πεντικιούρ φαίνεται κομψό στην παραλλαγή: γυαλιστερή επίστρωση νυχιών και αυστηρές γραμμές από τις μικρότερες μαύρες κουκκίδες στον αντίχειρα. Το σκούρο κίτρινο χρώμα είναι καλό σε συνδυασμό με πολλές αποχρώσεις: μπλε, κόκκινο, μοβ, λευκό. Γεωμετρικό, γαλλικό, φλοράλ στυλ και πολλά άλλα επιλέγονται από τους σχεδιαστές για ένα σκούρο κίτρινο πεντικιούρ.

Kitrino pentikiour32@nails_control32

Ανοιχτό κίτρινο πεντικιούρ

Αυτό το χρώμα αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση και τη χαρά. Για να κάνετε ένα ανοιχτό κίτρινο πεντικιούρ σημαίνει να βελτιώσετε τη διάθεση και τη χαρά σας.

Kitrino pentikiour33Το ανοιχτό κίτρινο πεντικιούρ είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των ενεργητικών κοριτσιών έξω από το κουτί. Τα χαρούμενα λαμπερά φρούτα και τα μούρα ταιριάζουν καλά με αυτό. Είναι εξίσου ελκυστικό σε κοντά νύχια και σε μακριές πλάκες νυχιών.

Kitrino pentikiour34@exclusive_nailart_spb

Το πιο απλό και συνοπτικό είναι ένα ανοιχτό κίτρινο γαλλικό πεντικιούρ. Φαίνεται λιτό και είναι ιδανικό για επίσημες δεξιώσεις και ειδικές περιστάσεις.

Kitrino pentikiour35@kangannynails

Κίτρινο πεντικιούρ με σχέδιο

Ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδιαστών ενσωματώνονται στην πραγματικότητα, κερδίζοντας όλο και περισσότερους θαυμαστές. Λεοπάρ στάμπα, απομίμηση δέρματος πύθωνα, δέρμα ζέβρας και άλλων ζώων γίνεται η επιλογή των περισσότερων γυναικών για ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ.

Kitrino pentikiour36@margo_nails_

Το κίτρινο πεντικιούρ σε στυλ "μάτι της γάτας", "υγρό σχέδιο", μοντελοποίηση, τρίψιμο θα γίνουν μοντέρνες καινοτομίες. Το σημερινό κίτρινο πεντικιούρ με επιγραφές που εκφράζουν την κοσμοθεωρία ή τη διάθεση του ιδιοκτήτη τους είναι περιζήτητο.

Kitrino pentikiour37@pedicurchik

Κάθε σεζόν χαρακτηρίζεται από νέες σχεδιαστικές προσεγγίσεις και ιδέες των nail art masters. Οι στιλίστες συνιστούν το κίτρινο πεντικιούρ στους fashionistas ως μια κερδοφόρα καλοκαιρινή επιλογή. Όποιο σχέδιο πεντικιούρ κι αν επιλέξετε, θα είστε πάντα στην τάση της σεζόν, χάρη στο μοντέρνο χρώμα. Μεταξύ των προτεινόμενων σχεδιαστικών λύσεων, μπορείτε να επιλέξετε εκείνες που σας φαίνονται οι πιο πρωτότυπες στην εκτέλεση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/zheltyj-pedikyur