LOGO1


Τα πράσινα μάτια θεωρούνται τα πιο μυστηριώδη.

Prasina matia2Μια γυναίκα με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι σε θέση να προσελκύσει οποιονδήποτε άντρα και ακόμη και οι κυρίες θα τη ζηλέψουν.

Prasina matia3Αλλά από πολλές απόψεις, η ομορφιά των πράσινων ματιών βρίσκεται στο σωστό μακιγιάζ.

Περιεχόμενο

  • Γυμνό μακιγιάζ για πράσινα μάτια
  • Επιλογή win-win με τη μορφή καφέ σκιών
  • Διπλότυπο πράσινο χρώμα
  • Διπλά βέλη
  • Μωβ μακιγιάζ για πράσινα μάτια
  • Κόκκινο μακιγιάζ για πράσινα μάτια
  • Smokey ice για πράσινα μάτια
  • Glitter μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Σήμερα θα αποκαλύψουμε τα κόλπα ενός στιλάτου μακιγιάζ που θα κάνει τα πράσινα μάτια ακόμα πιο ελκυστικά.

Γυμνό μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Prasina matia4Εάν τα πράσινα μάτια έχουν πιο σκούρες κηλίδες, τότε μια κυρία μπορεί εύκολα να κάνει μοντέρνο μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μια γυμνή παλέτα, η οποία διαφέρει μόνο έναν τόνο από τον τόνο του δέρματος. Το κύριο πράγμα είναι να τονίσετε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια έτσι ώστε το βλέμμα να παραμένει εκφραστικό.

Επιλογή win-win με τη μορφή καφέ σκιών

Prasina matia5Μια παλέτα από καφέ σκιές ματιών με μια χρυσή απόχρωση πρέπει να υπάρχει στο τσαντάκι μακιγιάζ σας για τις πρασινομάτινες ομορφιές. Είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση. Μπορείτε να σχεδιάσετε βέλη με μαύρο eyeliner και να εφαρμόσετε σκιές. Οι καλλιτέχνες του μακιγιάζ αποκαλούν αυτή την τεχνική το σαγηνευτικό εφέ cat-eye, το οποίο προσθέτει βάθος στο βλέμμα και ένα φλερτ μυστήριο στο βλέμμα. Για να διατηρήσετε τις σκιές περισσότερο, θα πρέπει πρώτα να λιπάνετε τα βλέφαρα με κρέμα ή να χρησιμοποιήσετε ένα primer για τα βλέφαρα.

Διπλότυπο πράσινο χρώμα

Prasina matia6Οι γκουρού ομορφιάς συμβουλεύονται να δώσουν προσοχή στις πράσινες σκιές, οι οποίες θα γίνουν μια ισχυρή προφορά στην εικόνα. Δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι τα μάτια θα χαθούν στο φόντο των καλλυντικών. Αυτό δεν θα συμβεί αν πρώτα σχεδιάσετε ένα κλασικό μαύρο βέλος και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τη γραμμή με πράσινες σκιές. Ένα αρμονικό φινίρισμα θα είναι το eyeliner του κάτω βλεφάρου με πράσινες σκιές. Οι βλεφαρίδες πρέπει να βαφτούν με μάσκαρα επιμήκυνσης, αλλά φροντίστε να μην έχουν μείνει σβώλοι.

Διπλά βέλη

Prasina matia7Ένας υπέροχος τρόπος για να φαίνεστε, όχι όπως όλοι οι άλλοι. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε διαφορετικά eyeliners. Το ένα χρώμα θα είναι κυρίαρχο και το δεύτερο θα είναι συμπληρωματικό. Μπορείτε να παίξετε με αντίθεση. Το μυστικό του ακαταμάχητου βρίσκεται στη συμμετρία. Τα φρύδια πρέπει να βάφονται με βάση τον τύπο του χρώματός τους είτε με καφέ είτε με μαύρο μολύβι. Δεδομένου ότι η εστίαση είναι στα μάτια, δεν είναι απαραίτητο να βάψετε έντονα τα χείλη. Πρέπει να μακιγιάζετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα, κάνοντας τις πιο ογκώδεις και αφράτες.

Μωβ μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Prasina matia8Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός είναι τα πράσινα μάτια και μια μωβ παλέτα σκιών. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν σε αυτή τη σύνθεση να ποντάρετε σε ένα σκούρο χρώμα και να αρνηθείτε πολύ απαλά. Εάν επιλέξετε έναν παστέλ τόνο, τότε η πράσινη ίριδα θα γίνει πιο αμυδρή και λιγότερο αισθητή.

Κόκκινο μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Prasina matia9Με τις κόκκινες σκιές, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Εάν επιλέξετε λάθος τόνο, τότε αντί για ένα κομψό μακιγιάζ, μπορείτε να αποκτήσετε μια οδυνηρή εμφάνιση. Για πράσινα μάτια ταιριάζουν βαθύς κόκκινος τόνος, μπορντό αποχρώσεις και κόκκινες αποχρώσεις με λαμπερά στοιχεία. Και επίσης δώστε προσοχή στις βλεφαρίδες σας, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο τονισμένες και μαύρες.

Smokey ice για πράσινα μάτια

Prasina matia10Μια εξαιρετική λύση για τα πράσινα μάτια θα είναι το μοντέρνο smokey ice. Οι καπνιστές σκιές και οι jet-black πινελιές θα προσθέσουν περισσότερη ίντριγκα και πάθος στην εικόνα της κυρίας. Για να τονίσετε την ίριδα, μπορείτε να συμπληρώσετε το smokey ice με σκούρες πράσινες σκιές με glitter.

Glitter μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Prasina matia11Αν τα πράσινα μάτια σας δεν έχουν αρκετή λάμψη, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μακιγιάζ με glitter. Μπορεί να είναι όχι μόνο πράσινες λάμψεις, αλλά και άλλες αποχρώσεις, για παράδειγμα, οι λιλά και οι μοβ τόνοι ταιριάζουν σε αυτήν την ίριδα, το χρυσό και το ασημί λάμψη φαίνεται επίσης υπέροχο.

Αυτές οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ για πράσινα μάτια θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε μια πρωτότυπη και ελκυστική εμφάνιση. Δείτε την επιλογή φωτογραφιών για να εμπνευστείτε και να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ.

Πηγή: https://krasotka.cc/