LOGO1


Μια κομψή και ελκυστική εικόνα μιας κυρίας αποτελείται από πολλές λεπτομέρειες.

Makigiaz xilion2Το μακιγιάζ των χειλιών παίζει σημαντικό ρόλο, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε αισθησιασμό στην εικόνα.

Makigiaz xilion3Στη νέα σεζόν, διαφορετικοί τύποι κραγιόν θα είναι σχετικοί, απλά πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για το γούστο σας.

Μοντέρνες αποχρώσεις κραγιόν

Σήμερα παρουσιάζεται μια τρελή παλέτα αποχρώσεων κραγιόν. Προσφέρουν τόσο κλασικές όσο και πολύ φωτεινές και νέον επιλογές που ταιριάζουν σε τολμηρές fashionistas.

Makigiaz xilion4

Makigiaz xilion5

Makigiaz xilion6

Makigiaz xilion7

Makigiaz xilion8

Makigiaz xilion9

Makigiaz xilion10

Makigiaz xilion11Την σεζόν, το κόκκινο κραγιόν παραμένει στην πρώτη θέση, μόνο που έχει πολλές αποχρώσεις, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν τόνο για τον χρωματικό σας τύπο. Μεταξύ των αγαπημένων σημειώνονται επίσης μπορντό, μοβ, αποχρώσεις μούρων, που κάνουν την εικόνα απίστευτα ελκυστική.

Makigiaz xilion12

Makigiaz xilion13

Makigiaz xilion14Για μια λαμπερή εμφάνιση, οι κυρίες θα χρειαστούν πολύ μη ενδιαφέρουσες επιλογές κραγιόν. Μπορεί να είναι μωβ, μεταλλικά, γκρι χρώματα. Και για μια casual εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα nude κραγιόν που αγαπούν πολλοί.

Makigiaz xilion15

Makigiaz xilion16Ματ ή γυαλιστερό; Μια άλλη σημαντική ερώτηση για πολλές fashionistas είναι ποιο κραγιόν να επιλέξουν: ματ ή γυαλιστερό. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ σημειώνουν ότι και οι δύο επιλογές θα είναι στην τάση, μόνο το ματ επιλέγεται πιο συχνά για εορταστικές εμφανίσεις και το γυαλιστερό είναι κατάλληλο για μακιγιάζ για κάθε μέρα. Η απόχρωση του κραγιόν παίζει επίσης μεγάλο ρόλο, οπότε επιλέξτε μόνο την ίδια την κυρία.

Makigiaz xilion17

Makigiaz xilion18Το μακιγιάζ χειλιών παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε εικόνα μιας κυρίας. Οι τάσεις της σεζόν θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε την τεχνική απόχρωσης και εφαρμογής για μια συγκεκριμένη εικόνα και χαρακτηριστικά προσώπου.

Πηγή: https://krasotka.cc/