LOGO1


Ο οίκος μόδας Givenchy, όπως και πολλές άλλες μάρκες, εμπνεύστηκε τα ρούχα από το μηδέν.

Givenchy2

Περιεχόμενο

  • Αντιθέσεις και ασυμμετρίες
  • Φουσκώματα
  • Τζην
  • Βολάν

Μόνο ο σχεδιαστής προσέγγισε το street style πιο κομψά, καθώς πολλά μοντέλα είναι αρκετά κατάλληλα για τις απλές γυναίκες.

Givenchy3

Givenchy4Αντιθέσεις και ασυμμετρίες

Η μάρκα μόδας προσκαλεί τους fashionistas να επιλέξουν ρούχα που έχουν ασύμμετρο κόψιμο ή απομακρυσμένο κόψιμο. Συγκεκριμένα, στη συλλογή θα μπορούσε κανείς να δει φορέματα με ανομοιόμορφο κόψιμο, μακρόστενα σορτς, cargo τζιν και ποικιλία από τουίντ γιλέκα και τζάκετ.

Givenchy5

Givenchy6

Givenchy7Givenchy8Φουσκώματα

Φορέματα, φούστες, πουλόβερ και άλλες λεπτομέρειες κατασκευάστηκαν με ενδιαφέρουσα προφορά σε μορφή ρουφηξιών. Αυτό το στυλ τονίζει καλά τη φιγούρα και ταυτόχρονα κρύβει τα ελαττώματα του. Τα φορέματα της συλλογής μπορούν να επιλεγούν όχι μόνο για εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και για το γραφείο.

Givenchy9

Givenchy10

Givenchy11

Givenchy12Τζην

Η συλλογή είναι γεμάτη εικόνες με τζιν. Τζιν, τζιν, crop top και άλλα πράγματα έμοιαζαν αρκετά casual, έτσι οι ειδικοί της μόδας και το ίδιο το κοινό τα εκτιμούσαν σε υψηλό επίπεδο.

Givenchy13

Givenchy14Βολάν

Και η συλλογή μόδας χτύπησε με μια πληθώρα βολάν και φούντες. Οι απίστευτες μπλούζες, τα φορέματα με αυτό το ντεκόρ φαίνονται πολύ χαριτωμένα και τα κομμένα μοντέλα είναι ιδανικά για κυρίες που θέλουν να δημιουργήσουν μια ερωτική εμφάνιση.

Givenchy15

Givenchy16

Givenchy17

Givenchy18Ως αποτέλεσμα, η συλλογή αποδείχθηκε αρκετά πολύπλευρη. Ο σχεδιαστής δεν έμεινε σε ένα θέμα, αλλά ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε τη μηδενική μόδα. Σχεδόν κάθε εμφάνιση είχε το πνεύμα μιας παλιάς αλλά πολύ δημοφιλής εποχής στον κόσμο της μόδας.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/novaya-kollektsiya-givenchy-vesna-leto