Κόστος Συμμετοχής του διαγωνισμού Greek Barber Awards 2023 που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF 2023.
Κόστος Συμμετοχής
Διαγωνισμός « Greek Barber Awards 2023»
1ο ΘΕΜΑ: OLD SCHOOL HAIRCUT
(σε ΜΟΝΤΕΛΟ) 50€ ευρώ
2ο ΘΕΜΑ: MULLET HAIRCUT
(σε ΜΟΝΤΕΛΟ) 50€ ευρώ
3ο ΘΕΜΑ: LOW SKIN FAST FADE
(σε ΜΟΝΤΕΛΟ) 50€ ευρώ
4ο ΘΕΜΑ: FREE MODERN HAIRCUT
(σε ΜΟΝΤΕΛΟ) 50€ ευρώ
Σε περίπτωση επιλογής περισσοτέρων θεμάτων ισχύουν:
Για 2 διαγωνιστικά θέματα: 100€
Για 3 διαγωνιστικά θέματα: 140€
Για 4 διαγωνιστικά θέματα: 170€
Για περισσότερες
πληροφορίες - διευκρινίσεις
στα τηλέφωνα:
697 340 7998
Καθημερινά
από 14:00μμ έως 16:30μμ
& 21:00μμ έως 23:00μμ
--------------------------------------------
Ο διαγωνισμός Greek Barber Awards 2023 θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.
--------------------------------------------
Για να ενημερωθείτε για τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και τους ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ του Hair Club Greece πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να βρείτε τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του διαγωνισμού Greek Barber Awards 2023 πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να μάθετε πως μπορείτε να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ τον τίτλο Greek Barber of the Year 2023 πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να ενημερωθείτε για τα τέσσερα ΘΕΜΑΤΑ του διαγωνισμού Greek Barber Awards 2023 πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να μάθετε το ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του διαγωνισμού Greek Barber Awards 2023 πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να μάθετε το ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του διαγωνισμού Greek Barber Awards 2023 πατήστε εδώ.
--------------------------------------------
Για να συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σας στον διαγωνισμό Greek Barber Awards 2023 πατήστε εδώ.
----------------------------------------
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Διαγωνισμού: Milonas Giorgos
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Οργάνωσης: Xristoforos Glidopoylos
Website: https://hairprof.eu/
Facebook: HairProf
Instagram: hairprof_official
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.