LOGO1


Antrika panta moda0Η μόδα στα ανδρικά κουρέματα, όπως άλλωστε και στα γυναικεία, αλλάζει διαρκώς. Υπάρχουν όμως κάποια hairstyles που δεν θα βγουν ποτέ από την μόδα…

Antrika panta moda2και θα είναι πάντα μια πάρα πολύ καλή επιλογή, για όσους δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιο από τα νέα trends τους ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου τους και θέλουν μια πιο ασφαλής επιλογή.

Αν λοιπόν, θέλεις να είσαι προετοιμασμένος για την επόμενη φορά που θα έρθει σε μάς και θα μας κάνει την κλασική ερώτηση «Πως νομίζετε ότι πρέπει να τα κάνω», διάλεξε ένα από τα στυλ που θα δεις στην λίστα που ακολουθεί!

Κοντά πλαϊνά και πίσω μέρος (Faded Cut)

Antrika panta moda3Μία από τις πιο κλασικές επιλογές των ανδρών που προτιμούν τα κοντά κουρέματα εδώ και χρόνια, είναι αυτό εδώ το κούρεμα, στο οποίο το μόνο που έχει αλλάξει στην πάροδο του χρόνου, είναι το ότι του έδωσαν μια πιο μοντέρνα και κομψή ονομασία, μιας και πλέον είναι γνωστό ως faded cut.

Antrika panta moda4

Antrika panta moda5Εδώ προφανώς όλες οι πλευρές είναι αρκετά κοντές και ίσως ξυρισμένες, με μια όχι και τόσο ψιλή σκάλα, ενώ ο όγκος όλος είναι στην κορυφή του κεφαλιού. Φυσικά μπορεί να παίξει με το χτένισμα του, κολλώντας πίσω τα μαλλιά του. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου, αλλά είναι ιδανικό για όσους έχουν στρόγγυλο πρόσωπο.

Γαλλικό κούρεμα

Antrika panta moda6Το French crop είναι μια παραλλαγής της προηγούμενης πρότασης, με την μόνη διαφορά ότι τα πλαϊνά είναι όσο πιο κοντά γίνεται και στο επάνω μέρος το μήκος είναι αρκετά πιο μακρύ. Συνηθίζουμε να το βλέπουμε σε άνδρες με κατσαρά μαλλιά ή και μπούκλα, καθώς κάνει την εμφάνιση τους ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Antrika panta moda7

Antrika panta moda8Πραγματικά ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ βοηθάει πολύ στο να αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου του.

Κουρέματα με φράντζα

Antrika panta moda9Το εν λόγω look είναι επηρεασμένο από το στυλ του James Dean και το συναντάμε όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Το θετικό είναι ότι μπορεί να παίξει με την φράντζα του. Μπορεί είτε να την αφήσει κάτω ισιώνοντας την, είτε να την γυρίσει προς τα πάνω και ελαφρώς στο πλάι, χρησιμοποιώντας κάποιο προϊόν styling για γερό κράτημα που θα του έχουμε προτείνει.

Antrika panta moda10Antrika panta moda11

Και πάλι όσοι έχουν στρόγγυλο πρόσωπο μπορούν να το επιλέξουν ανεπιφύλακτα, μιας και θα επιμηκύνει το πρόσωπο τους.

Pompadour

Antrika panta moda12Το Pompadour hairstyle παραμείνει μια διαχρονική επιλογή, από τότε που ο Elvis Presley γοήτευε όλες τις γυναίκες. Για το συγκεκριμένο χτένισμα, τα πλαϊνά θα πρέπει να είναι σχετικά κοντά και σε καμία περίπτωση ξυρισμένα, ενώ το πάνω μέρος θα πρέπει να είναι αρκετά πιο μακρύ, ώστε να μπορεί να το γυρίσει πίσω, δίνοντας του μια πιο γυαλιστερή υφή.

Antrika panta moda13

Antrika panta moda12Επειδή όμως, αυτό το χτένισμα τραβάει ούτως ή άλλως τα βλέμματα, ας φροντίσει να μην το συνδυάσει με μια μακριά γενειάδα και να κράτα τα μούσια του όσο πιο κοντά γίνεται.

Πολύ κοντό ανδρικό κούρεμα (Buzz Cut)

Antrika panta moda14Το minimal ύφος είναι το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου κουρέματος. Εδώ φυσικά μπορεί να αφήσει πιο μακριά τα γένια του, μιας και είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Antrika panta moda16

Antrika panta moda15Όσο για το σχήμα του προσώπου, είναι μία ιδανική επιλογή για όσους έχουν τετράγωνο ή οβάλ σχήμα, ενώ εκείνοι με το στρόγγυλο θα έπρεπε να το αποφύγουν, μιας και θα κάνει το πρόσωπο τους ακόμη πιο στρόγγυλο χωρίς καθόλου γωνίες.

Χωρίστρα στο πλάι

Antrika panta moda17Τα χτενίσματα με την χωρίστρα στο πλάι είναι το στυλ που ακολουθούν οι γονείς και οι παππούδες μας και ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήταν και πάλι must.

Antrika panta moda18Πλέον η χωρίστρα μπορεί να γίνει μέχρι και ξυρίζοντας εκείνο το σημείο, ενώ ο ιδανικός τύπος μαλλιών είναι τα ίσια. Δεν υπάρχει λάθος και σωστή πλευρά για να κάνεις την χωρίστρα του, αρκεί να επιλέξει αν θέλει να έχει ένα πιο στυλιζαρισμένο look ή ένα πιο φυσικό.

Antrika panta moda19Ταιριάζει περισσότερο στους άντρες με τετραγωνισμένο πρόσωπο, καθώς βοηθά να μαλακώσουν οι γωνίες τους.

Κούρεμα με όγκο στο επάνω μέρος

Antrika panta moda21Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι άνδρες με τα κατσαρά μαλλιά ή τις μπούκλες, επειδή δεν έχουν και όσες επιλογές θα ήθελαν, ώστε να δείχνουν in fashion και απόλυτα εντυπωσιακοί.

Antrika panta moda23

Antrika panta moda22Το να αναδείξεις όμως τις μπούκλες του, κάνοντας πιο κοντά τα πλαϊνά και αφήνοντας τις μπούκλες του να ανεμίζουν στο επάνω μέρος, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή, αρκεί να μην έχει στρόγγυλο πρόσωπο γιατί θα δείχνει σαν παιδί.

Ατημέλητο hairstyle με έντονο φιλάρισμα

Antrika panta moda24Το Messy Fringe κούρεμα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν τα πιο μακριά μαλλιά και δεν θέλουν να περνούν πολύ ώρα μπροστά στον καθρέφτη τους, προσπαθώντας να φτιάξουν το χτένισμα τους.

Antrika panta moda25Ακόμη μία πρόταση που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Στο στρόγγυλο πρόσωπο βοηθά στο να υπάρχει ισορροπία, ενώ σε όσους έχουν πιο έντονες γωνίες, βοηθά να μαλακώσει η εμφάνιση τους.

Antrika panta moda26Πηγή: https://www.the-man.gr

Antrika panta moda27