LOGO1


Τα σγουρά μαλλιά είναι ο τύπος του μαλλιού που πηγαίνει στους περισσότερους άνδρες και που κρυφά, όσοι δεν έχουν, επιθυμούν να αποκτήσουν.

Sindiasmos sgouro2Με προσεκτική προσέγγιση τι ακριβώς μοντέλο κουρέματος ταιριάζει και θα τονίσει ευχάριστα τις γωνίες του προσώπου, μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο στυλ για όλους!

Συνδυασμός Σγουρό με Quiff

Sindiasmos sgouro3Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι λέγοντας “Quiff” εννοείται η μακριά φράντζα, το “λοφίο” που θα έλεγαν και οι παππούδες μας.

Είναι διαχρονικό αυτό το στυλ διότι ταιριάζει με τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες και είναι εύκολο. Τα πράγματα αλλάζουν κάπως για τους σγουρομάλληδες. Αυτό στο οποίο πρέπει να δωθεί προσοχή είναι ότι, λόγω του ατίθασου μαλλιού, δύναται ο πειραματισμός σύμφωνα με την κατεύθυνση της τρίχας και το βάρος αυτής.

Σβήσιμο στα πλάγια

Sindiasmos sgouro4Η διαφορά εδώ είναι ότι υπάρχει διαβάθμιση του πλάγιου μέρους, δηλαδή σβήσιμο. Ο στόχος του συγκεκριμένου είναι μέσω των έντονων αντιθέσεων επί του κεφαλιού να προβάλλει στοιχεία αρρενωπότητας. Αν και υπάρχουν πολλά ανδρικά κουρέματα στα οποία μπορεί να γίνει το εν λόγω σβήσιμο, με διαφορά μεγάλη ο νικητής είναι το σγουρό μαλλί διότι και τονίζει όμορφα όλο το κεφάλι και είναι ακόμη πιο εύκολο στην διαμόρφωσή του.

Ατημέλητο Quiff στυλ

Sindiasmos sgouro5Το συγκεκριμένο είναι ένας συνδυασμός τριών διαφορετικών τύπων χτενισμάτων, απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους, ώστε να βγαίνει ένα μοναδικό και κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους τύπους προσώπων!

Κοντοκουρεμένο

Sindiasmos sgouro6Είναι ένα στυλ που υπόσχεται να “ηρεμίσει” και τα πιο ατίθασα μαλλιά. Το ιδιαίτερο με αυτό είναι ότι εφαρμόζει το “επιμελώς ατημέλητο” λουκ, πράγμα που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Επίσης, ο συνδυασμός με ένα προσεγμένο ντύσιμο, θα απογειώσει την όλη εξωτερική σου εμφάνιση!

Κοντό κόψιμο στα πλάγια

Sindiasmos sgouro7Μπορεί να υπάρχει κάποια έμπνευση από κούρεμα πεζοναύτη λόγω της πολύ ψιλής τρίχας, αλλά με την κατάλληλη ρύθμιση μάκρους, είναι ικανό να κολακεύσει και να ικανοποιήσει από το συνολικό αποτέλεσμα, ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Είναι αγαπημένη επιλογή πολλών για πολλούς λόγους, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι λόγω της τιθάσευσης των σγουρών μαλλιών.

Α λα Καίσαρας

Sindiasmos sgouro8Αν ψάχνετε για ένα διαχρονικό και κλασικό ανδρικό κούρεμα, τι καλύτερο υπάρχει από αυτό το μοντέλο κουρέματος. Χαρακτηριστικό του είναι οι μπροστινές κοντές αφέλειες και το υπόλοιπο του τριχωτού της κεφαλής να βρίσκεται στο ίδιο μήκος. Επίσης, είναι ένας εύκολος τρόπος για να παραμείνεις stylish, χωρίς να ξοδεύεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να διαμορφώσεις τα μαλλιά σου.

 Κοντό Ατημέλητο

Sindiasmos sgouro9Για άνδρες που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για φέρουν σε μια τάξη τις μπούκλες τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα. Το στυλ αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κρατήσουν την σγουρή φύση του μαλλιού τους στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Όλη η υφή βρίσκεται συγκεντρωμένη σε ένα μέρος. Επίσης, το styling δεν τρώει πολύ χρόνο.

Ιμιτασιόν Μοϊκάνα

Sindiasmos sgouro10Το χτένισμα αυτό είναι μια αληθινή ευλογία για άντρες με πυκνό σγουρό μαλλί. Δεν είναι η μοϊκάνα που ξέρεις από το πανκ κίνημα, θα λέγαμε ότι είναι μια “κοινωνικά αποδεκτή” εκδοχή αυτής. Τουτέστιν, έχουμε μια παραλλαγή με λίγο μακρύτερα πλαϊνά και μάκρος στο επάνω μέρος. Προσδίδει στον κάτοχο μια πιο νεανική εμφάνιση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοντρολάρετε τις μπούκλες σας. Μπορείτε, επιπροσθέτως, να πειραματειστείτε με το μέγεθος και τον όγκο που θέλεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Πηγή: https://www.the-man.gr