LOGO1


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Diafimisi100Σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό και με πολλές επιχειρήσεις συναφείς, υπάρχει ανάγκη προβολής και διαφήμισης του κομμωτηρίου μας.

Diafimisi2

Ο κόσμος επισκέπτονταν παλαιότερα ένα κομμωτήριο πιο εύκολα και  πειραματιζόταν περισσότερο σε αλλαγές. Δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη για διαφήμιση και προσέλκυση πελατών.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο επαγγελματίας κομμωτής, είτε λόγω της κρίσης, είτε των πολλών κομμωτηρίων και εν γένει του μεγάλου ανταγωνισμού, πρέπει να προσελκύσει καταναλωτές.

Ποιος είναι τελικά ο σωστός τρόπος προβολής και διαφήμισης για ένα κομμωτήριο, γιατί δαπανούνται αρκετά χρήματα, χωρίς όμως αντίκρισμα;

Τα κομμωτήρια κατά αρχάς είναι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και λειτουργούν με άλλα δεδομένα, κάτι που τα διαφοροποιεί σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις. Το κομμωτήριο δεν πουλά κυρίως προϊόντα, αλλά άυλες υπηρεσίες, δηλαδή όχι κάτι χειροπιαστό που μπορεί ο πελάτης να το επεξεργαστεί πριν το αγοράσει.

Πρέπει λοιπόν να πείσει τους καταναλωτές να τον εμπιστευτούν, να αισθανθούν ασφαλείς και να ενημερωθούν  πάνω σε νέες τάσεις μόδας και σε νέες καινοτομίες.

Πως όμως όλα αυτά θα πρέπει να φθάσουν στον καταναλωτή και με ποιο τρόπο;

Ενδεικτικός τρόπος είναι να δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό προφίλ μέσα από ένα έντυπο, να επικοινωνήσει καλύτερα τις υπηρεσίες του στους πελάτες και  να αξιοποιήσει την βιτρίνα του εφόσον  φυσικά διαθέτει.

Επίσης πρέπει να κάνει καλή διαχείριση του πελατολογίου του με σκοπό να φέρει νέους πελάτες.

Το πώς θα προβληθεί και θα κάνει τις προτάσεις του, εξαρτάται από τι είδους επιχείρηση είναι, που βρίσκεται το κομμωτήριο, τι υπάρχει γύρω του και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πρέπει να υπάρχουν βέβαια στοιχεία από την επιχείρηση του κομμωτηρίου, που θα μας οδηγήσουν σε καλύτερες λύσεις . Θεωρούμε ότι δεν ενδείκνυνται διαφήμιση από περιοδικά, ραδιόφωνο, αλλά μόνο κάτω υπό ορισμένες συνθήκες και το είδος της επιχείρησης.

Μία καλή πρόταση είναι η χρήση του cash card που λειτουργεί και σαν εργαλείο συνεργασίας του κομμωτηρίου με άλλα είδη επιχειρήσεων.

Diafimisi3Ομάδα 3 ατόμων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κομμωτηρίων: ΒΟΜΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2392501436/ 6980449191/ 6980449292 και κάντε το επόμενο βήμα.

Diafimisi4