LOGO1


Το καλοκαίρι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε ριζικά την εικόνα είναι να αλλάξετε το κούρεμά σας.

kourema ogko kalok2Τα μοντέρνα κουρέματα για το  2023 με όγκο σάς επιτρέπουν να φαίνεστε άψογη όχι μόνο για κυρίες με πολυτελή μαλλιά, αλλά και για εκείνες των οποίων τα μαλλιά δεν ευχαριστούν την πυκνότητα και τη δύναμη.

Περιεχόμενο

  • Κομψό πολυεπίπεδο κούρεμα
  • Bob μόδας με μύτες μέσα
  • Κούρεμα Bob
  • Κούρεμα στυλ ρετρό
  • Πολυεπίπεδο κούρεμα rachel

kourema ogko kalok3Οι στυλίστες προτείνουν στις γυναίκες μια μεγάλη γκάμα κουρεμάτων για το καλοκαίρι, που σας επιτρέπουν να ανανεωθείτε και να δώσετε στα μαλλιά σας επιπλέον όγκο.

kourema ogko kalok4Κομψό πολυεπίπεδο κούρεμα

Τα μακριά μαλλιά δείχνουν πάντα ελκυστικά. Όμως, ένα μοντέρνο κούρεμα και styling μπορεί να μετατρέψει ακόμη και τα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά σε ένα εξαιρετικό πλούσιο χτένισμα.

kourema ogko kalok5Ένα πολυεπίπεδο κούρεμα δίνει σε όλη την εμφάνιση ελαφρότητα και δυναμισμό. Οι ομαλές μεταβάσεις από στρώμα σε στρώμα δίνουν στα νήματα έναν μεγάλο επιπλέον όγκο.

kourema ogko kalok6Bob μόδας με μύτες μέσα

Μακριά φράντζα με μύτες κοντά στο πρόσωπο σε αυτό το bob είναι πιο κοντά από ό, τι στο κλασικό.

kourema ogko kalok7Οι άκρες των μαλλιών που στρέφονται προς τα μέσα σχηματίζουν έναν φαύλο κύκλο, ο οποίος σας επιτρέπει να δείξετε τα σωστά χαρακτηριστικά του προσώπου σε όλο του το μεγαλείο και δίνει όγκο στο χτένισμα.

kourema ogko kalok8Κούρεμα Bob

Για μαλλιά μεσαίου μήκους, το bob κούρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ευελιξία του έγκειται στην ποικιλία επιλογών κουρέματος και styling μαλλιών, χάρη στις οποίες οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν την πιο κατάλληλη επιλογή bob για τον τύπο του προσώπου τους.

kourema ogko kalok9Η τεχνική κοπής είναι τέτοια που λύνει το πρόβλημα της δημιουργίας του τέλειου χτενίσματος ακόμα και σε λεπτά και αραιά μαλλιά.

kourema ogko kalok10Κούρεμα στυλ ρετρό

Στην τάση της φετινής χρονιάς, το ρετρό στυλ, είναι εξέχων εκπρόσωπος. Τα μαλλιά στην κορυφή κοντά στο πρόσωπο αφαιρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.

kourema ogko kalok11Ανάλογα με την υφή των μαλλιών, τον τύπο του προσώπου και της επιδερμίδας, οι στυλίστες επιλέγουν για τις γυναίκες την καλύτερη επιλογή κούρεμα με επιπλέον όγκο.

kourema ogko kalok12Πολυεπίπεδο κούρεμα rachel

Ένα τέτοιο κούρεμα είναι ιδιαίτερα σε ζήτηση μεταξύ ώριμων γυναικών, των οποίων η ποιότητα των μαλλιών έχει επιδεινωθεί αισθητά. Η Rachel δίνει μέγιστο έξτρα όγκο στα μαλλιά.

kourema ogko kalok13Τα κουρέματα μόδας για το 2023 είναι μια ευκαιρία για τις γυναίκες να πειραματιστούν με διαφορετικές επιλογές κουρέματος, επιτυγχάνοντας μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/strizhki/modnye-strizhki-vesny-s-obemom-2