LOGO1


Xten kour Ximona0Της αρέσει να πειραματίζεται και να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει τι κούρεμα να κάνει;

Xten kour Ximona2Αρχικά θα πρέπει να της βρεις το ποιο hairstyle ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου της. Υπάρχουν κουρέματα που κολακεύουν το στρόγγυλο πρόσωπο και άλλα που αναδεικνύουν ένα μακρύ πρόσωπο με γωνίες.

Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα. Αν λοιπόν ψάχνει να κάνει ένα hairstyle το οποίο δεν θα βγει σύντομα από την μόδα, στην συνέχεια θα βρεις τα καλύτερα κουρέματα, αλλά και χτενίσματα για τον φετινό Χειμώνα που μπορείς να της προτείνεις!

Κουρέματα με αφέλειες ή φράντζα

Xten kour Ximona3Τον φετινό Χειμώνα θα είναι στη μόδα τόσο τα κουρέματα με κοντές αφέλειες όσο και με μακριές αφέλειες γυρισμένες στο πλάι σαν φράντζα. Ή του ύψους ή του βάθους με λίγα λόγια.

Xten kour Ximona4Βέβαια, αυτό είναι και το καλό της υπόθεσης μιας και δεν θα είναι σχεδόν καμία γυναίκα εκτός μόδας, όποια επιλογή κι αν κάνει. Πριν αποφασίσεις όμως το πως θα κόψεις τα μαλλιά της δες τι φράντζα να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου της!

Καρέ γυναικεία κουρέματα (Bob hairstyles)

Xten kour Ximona5Τα bob hairstyles επανεμφανίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και από τότε όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν. Το ιδανικό μήκος για το συγκεκριμένο hairstyle είναι μέχρι το σαγόνι και μπορείς να το συνδυάσεις με ακόμη ένα εντυπωσιακό trend και να έχεις ένα υπέροχο ασύμμετρο καρέ κούρεμα.

Κουρέματα μέχρι τους ώμους (Long bob hairstyles)

Xten kour Ximona6Εκτός όμως από το κοντό bob μπορείς να κάνεις και ένα πιο μακρύ, το οποίο θα φτάνει μέχρι τους ώμους της. Είναι πολύ πιο κομψό και κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και ειδικά το στρόγγυλο.

Pixie κοντά γυναικεία κουρέματα ή ξυρισμένο κεφάλι

Xten kour Ximona7Υπάρχουν όμως προτάσεις και για ακόμη πιο κοντά μαλλιά. Τα αγορέ κουρέματα με μύτες, αλλά και τα buzz hairstyles -δηλαδή το κούρεμα με την ψιλή–  είναι προτάσεις που απευθύνονται κυρίως στις πιο μοντέρνες γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν και να φωτίσουν το πρόσωπο τους.

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Xten kour Ximona8Προφανώς όμως, τα μακριά μαλλιά δεν είναι ποτέ out of fashion. Απλά πάντα τους δίνουν ένα λίγο πιο διαφορετικό στιλ από τις προηγούμενες τάσεις της μόδας. Φέτος λοιπόν, ο όγκος στα μαλλιά είναι το παν. Οπότε τι το καλύτερο από το να φιλάρεις τα μακριά μαλλιά της;!

Χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι

Xten kour Ximona9Νομίζω πως όλες τους το περιμένανε, μιας και τα τελευταία χρόνια οι hairstylists εκτός από την χωρίστρα στο πλάι μας συνιστούν και την χωρίστρα στο κέντρο.

Xten kour Ximona10Μπορώ να πω ότι έτσι γίνεται πιο κομψό και φινετσάτο ένα χτένισμα και ιδίως τα κοντά καρέ που είναι ίσια στο τελείωμα.

Χαμηλή ή ψηλή κοτσίδα

Xten kour Ximona11Δυστυχώς, το ενδιάμεσο έχει βγει τελείως από την μόδα. Όπως κατάλαβες, θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να της μαζέψεις τα μαλλιά της ψηλά, το οποίο είναι κυρίως για τις βραδινές εμφανίσεις, ή αν θέλει ένα πιο χαλαρό καθημερινό hairstyle όπου θα πρέπει να της κάνεις μια χαμηλή αλογοουρά.

Xten kour Ximona12Γυναικεία χτενίσματα με μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά

Xten kour Ximona13Αυτή η πρόταση είναι λυτρωτική για όσες έχουν μπούκλες ή έστω σπαστά μαλλιά.

Xten kour Ximona14Επίσης, μπορούν πολύ εύκολα να την ακολουθήσουν και οι γυναίκες με ίσια μαλλιά.

Hairstyles με πιασμένα τα μισά μαλλιά

Xten kour Ximona15Το καλοκαίρι το τίμησαν δεόντως αυτό το look, μιας και της επιτρέπει να παίρνουν αέρα. Βέβαια, δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, καθώς της βοηθάει να είναι πάντα περιποιημένες και τον χειμώνα χωρίς να της παίρνει ο αέρας τα μαλλιά.

Χτενίσματα με χαμηλό στριφτό κότσο

Xten kour Ximona16Πάει ο καιρός που ο σινιόν ψηλός κότσος ήταν το απόλυτο trend. Από δω και πέρα θα επικρατεί ο χαμηλός στριφτός κότσος, τον οποίο μπορείς να τον φτιάξεις και με πλεξούδες. Είναι πολύ πιο εύκολος, καθώς ανήκει στα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και μπορείς να τον κάνεις με πολλούς και διάφορους τρόπους και τεχνικές στα μαλλιά της.

Χτενίσματα με πλεξούδες παντός τύπου

Xten kour Ximona17Όλες οι γυναίκες είναι ερωτευμένες με τις πλεξούδες και το θετικό είναι ότι υπάρχουν διάφορα στιλ, από ψαροκόκαλο μέχρι και την Ολλανδική πλεξούδα, ώστε να επιλέξει την αγαπημένη της για κάθε σου έξοδο.

Πλεξούδες Boxer

Xten kour Ximona18Γυρίζουμε και πάλι τρία χρόνια πίσω, εκεί όπου έκαναν πρώτη φορά την εμφάνιση τους στις επιδείξεις μόδας οι boxer braids. Στην ουσία μιλάμε και πάλι για Ολλανδικές πλεξούδες τις οποίες μπορείς να τις ενώσεις στο τελείωμα τους για να δημιουργήσεις ένα στέμμα.

Χτενίσματα με δύο κοτσίδες (Pigtails hairstyles)

Xten kour Ximona19Αυτό το look είναι πολύ πιο κοριτσίστικο και προφανώς ταιριάζει σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Ψηλές και χαμηλές κοτσίδες, αλλά και πλεκτές όλες είναι απόλυτα in fashion για το 2020.

Μαλλιά γυρισμένα προς τα πίσω (Slick back hairstyles)

Xten kour Ximona20Το Slick back hairstyle μοιάζει πολύ με το wet look με την μόνη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να δείχνουν τα μαλλιά της σαν βρεγμένα από πάνω μέχρι κάτω. Αρκεί να κάνεις το επάνω μέρος τους γυρισμένο προς τα πίσω, είτε με αφρό είτε με πηλό.

Γυναικεία χτενίσματα με όγκο

Xten kour Ximona21Όπως προανέφερα, ο όγκος στα μαλλιά θα είναι το παν από το φετινό χειμώνα και μετά. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι οίκοι μόδας μας ταξίδεψαν στα 70’s και τα 90’s με τις δημιουργίες τους και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Hairstyles με μπούκλα αφέλειες

Xten kour Ximona22Το τελευταίο trend είναι ένας συνδυασμός δύο προηγούμενων τάσεων. Στην ουσία, συνδυάζει τις αφέλειες με τις μπούκλες. Δεν υπάρχει λοιπόν πλέον λόγος να ισιώνεις τις αφέλειες της.

Πηγή: https://www.ediva.gr

Xten kour Ximona23