LOGO1

2019 04 10 Blogkommoton.gr 2

Diaxronika koyremata0Μπορεί το καρέ ή το mermaid hair trend να είναι δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, ωστόσο έχεις σκεφτεί καθόλου αν…

Diaxronika koyremata2
όλα αυτά τα στυλ που βλέπουμε εκεί έξω την κολακεύουν ή της προσθέτουν έξτρα χρόνια;
Το κούρεμα που θα επιλέξει να υιοθετήσει για τη νέα σεζόν, εκτός από εξυπηρετικό, πρέπει να σου ταιριάζει απόλυτα (στο στυλ, το ύφος, το σχήμα του προσώπου, την ποιότητα της τρίχας και ούτω καθ’ εξής) και δέν θα επιλέξει να το κάνεις απλά γιατί το έκανε μία φίλη της ή η Βίκυ Καγιά.
Diaxronika koyremata3
Τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το τέλειο κούρεμα, το οποίο θα της ταιριάζει απόλυτα προσφέροντάς της μάλιστα και έξτρα νεανική εμφάνιση, ανεξάρτητα από το αν η επιλογή του haircut είναι «της μόδας» ή όχι;
-Πρώτα πρώτα, λοιπόν, αυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν θέλει να κόψει τα μαλλιά της ή να διατηρήσει ένα άλλο μήκος. Πρέπει να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να τα κόψει, γιατί η διαδικασία να ξαναμακρύνουν δεν είναι παιχνιδάκι και σίγουρα μέχρι τότε δεν θέλει να κοιτάζει τον καθρέφτη και να αποστρέφει το βλέμμα της.
Tip: Βέβαια, για να μην κάνουμε τα πράγματα να ακούγονται τραγικά, αν αποφασίσει να κόψει τα μαλλιά της, εκτός από το αρχικό στάδιο, που θα ευχαριστηθεί ιδιαίτερα, οι επόμενοι μήνες έχουν εξίσου ενδιαφέρον γιατί θα έχει την ευκαιρία να υιοθετήσει πολλά διαφορετικά looks παίζοντας με την εμφάνισή της.
-Έπειτα, εφόσον έχει στο μυαλό της πια μία εικόνα του εαυτού της δεν έχει παρά να την εκφράσει σε εσένα τον κομμωτή - κομμώτρια της και μαζί να συμφωνήσετε για το αποτέλεσμα.
«Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ως άνθρωπο που θα διαμορφώσει την εικόνα της. Εγώ πάντα συζητάω πριν από κάθε αλλαγή ενώ το κούρεμα γίνεται σε στεγνά μαλλιά για να έχει η κάθε γυναίκα πλήρη αίσθηση του τι συμβαίνει στο κεφάλι της» μας αποκαλύπτει ο Νίκος Αλεξίου από το κομμωτήριο Ν+Α Alexiou στο Ψυχικό.
-Τέλος, αν αυτό που θέλει, εκτός από μία ανανεωμένη εμφάνιση είναι και ένα haircut που θα διατηρήσει την κλασικότητά του, τότε δεν έχει παρά να εμπιστευτεί τις παρακάτω επιλογές:
Diaxronika koyremata4
Το μακρύ καρέ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αξίζει να το δοκιμάσει αν θέλει μία ανανέωση.
Στα συν του: Δεν είναι ούτε μακρύ, ούτε κοντό και μπορείς να το υιοθετήσει είτε είναι 20 είτε 40.
Diaxronika koyremata5
Το ασύμμετρο κούρεμα θέλει αρκετή υπομονή στο styling αλλά χαρίζει έξτρα χρόνια όπως και νεανικότητα.
Στα συν του: Λεπταίνει το πρόσωπο ενώ ταιριάζει ακόμα και σε γυναίκες με λεπτά μαλλιά.
Diaxronika koyremata6
Το μακρύ ενιαίο μήκος στα μαλλιά είναι μία επιλογή που την βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Αρκεί να το διατηρεί υγιές και λαμπερό, αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αδιάφορο.
Στα συν του: Είναι ένα κούρεμα που δεν απαιτεί πολλά ενώ της δίνει δυνατότητα να υιοθετήσει οποιοδήποτε look της αρέσει.
Diaxronika koyremata7
Το ίσιο με μύτες είναι ένα κούρεμα που δίνει χαρακτήρα και στυλ. Γι΄αυτό δεν υποστηρίζει όλα τα looks ενώ στην sleek εκδοχή του απογειώνεται.
Στα συν του: Ιδανικό αν έχει ίσια μαλλιά και θέλει να τα εκμεταλλευτεί.
Diaxronika koyremata8
Ένα κούρεμα που ξέρεις ότι θα αναβαθμίσει την εμφάνισή της αμέσως. Απαιτεί υγιή και πολλά μαλλιά, για να δείχνει αυστηρό και πλούσιο.
Στα συν του: Μην επιχειρήσει να το αλλάξει με πιασίματα ή αξεσουάρ. Χαρίζει έξτρα πόντους στυλ και έτσι, χωρίς τίποτε.
Diaxronika koyremata9
Το κούρεμα με όγκο αλαφρύνει τις άκρες, όταν έχει πολλά μαλλιά, αλλά τους δίνει αέρα και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Στα συν του: Μπορεί εύκολα να υιοθετήσει ένα ανεπιτήδευτο look απλά με μερικές μπούκλες στο τελείωμα.
Diaxronika koyremata10
Ασύμμετρο κοντό μήκος με φράντζα για εκείνη που νιώθει ότι μπορεί να παίξει με τα μαλλιά της και θέλει κίνηση και αέρα.
Στα συν του: Μπορεί να το κάνει ότι θέλει, ενώ προσφέρει σέξι διάθεση, ειδικά όταν είναι ατημέλητο.
Πηγή: https://www.missbloom.gr/omorfia/mallia/kourema-epiloges-pou-boris-na-kanis-gia-na-ise-panta-sti-moda