Θα σου πει... Από μικρή ήθελα να έχω και μακριά, ολόισια και λαμπερά μαλλιά.

Makria mallia002

Αντί γι” αυτό συνέχεια τα έκοβα καρέ, στη συνέχεια έγιναν σπαστά και το φριζάρισμα πήγαινε και ερχόταν. Αν, λοιπόν, έχει μακριά και ίσια μαλλιά από φυσικό της, τότε τα ζηλεύουν.

Makria mallia003
Η αλήθεια είναι πως όλες έχουνε προβλήματα με τα μαλλιά τους και πολλά από αυτά δεν έχουν να κάνουν με το μήκος, αλλά με την ποιότητα της τρίχας τους!
Διάβασε τα προβλήματα που έχουνε όλες οι μακρυμάλλες και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.
Makria mallia004
Δεν έχει μαλλιά με όγκο. Αν έχει super long hair, τότε μάλλον θα ζηλεύει τα μαλλιά της Jennifer Lopez, τα οποία είναι και μακριά και ογκώδη. Η καλύτερη λύση είναι να της κάνεις μύτες, φιλάρισμα στις μπροστινές τούφες. Όσο πιο κοντές μύτες, τόσο περισσότερος όγκος.
Makria mallia005
Η ψαλίδα φαίνεται υπερβολικά. Το κακό με τα πολύ μακριά μαλλιά είναι πως όταν έχει ψαλίδα, τα μαλλιά της μοιάζουν με στάχια και θέλουν κατευθείαν κόψιμο. Εκείνη βέβαια όπως και κάθε γυναίκα δεν θέλει να τα κουρεύει γιατί χαίρεται που μάκρυναν, αλλά η αλήθεια είναι αυτή!
Makria mallia006
Η περιουσία που δίνει για προϊόντα hairstyling. Ένα προϊόν για τη ψαλίδα, ένα για το φριζάρισμα, ένα για λάμψη, ένα για όγκο και έχει ξοδέψει αρκετά ευρώ. Προσπαθούμε λοιπόν να προτείνουμε προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών της χωρίς να ελαφρύνουμε πολύ το πορτοφόλι της.
Makria mallia007
Πηγή: http://joytv.gr


jQuery(document).ready(function(){ if(jQuery(window).width()<768){ jQuery('.t3-sidebar-right #Mod265, .t3-sidebar-right #Mod264, .t3-sidebar-right #Mod307, .t3-sidebar-right #Mod291, .t3-sidebar-right #Mod288').hide(); } });