LOGO1


Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να επιλέξει να κάνει ένα κούρεμα και να συνειδητοποιήσει μετά ότι τελικά δεν ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου του.

Antriko sxima102Μπορεί οι τάσεις της μόδας στα ανδρικά κουρέματα να αλλάζουν από εποχή σε εποχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να τα δοκιμάσουν όλα και να δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακοί. Στην συνέχεια όμως μπορείς να δεις το ποια στυλ κολακεύουν περισσότερο το κάθε σχήμα προσώπου, ώστε να βρεις το ιδανικό για εκείνων.

Οβάλ πρόσωπο

Antriko sxima103Το τετραγωνισμένο πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα οι γωνίες, κάνουν έναν άνδρα πιο αρρενωπό και ελκυστικό για τις γυναίκες. Αν λοιπόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, επέλεξε ένα κοντό κούρεμα, το οποίο θα βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του και δεν θα των αγριεύει.

Antriko sxima104Σε καμία περίπτωση όμως, μην επιλέξεις να κάνεις ένα χτένισμα με χωρίστρα στην μέση, γιατί θα τονίζει ακόμη περισσότερο τις γωνίες του.

Μακρόστενο πρόσωπο

Antriko sxima105Αυτό το σχήμα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα οβάλ πρόσωπο, οπότε και εδώ υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Το καλύτερο θα ήταν να αποφύγεις τα πολύ κοντά εώς και ξυρισμένα πλαϊνά, για να μην δίνει ακόμη περισσότερο μήκος.

Antriko sxima106Αν όμως προτιμά αυτό το στυλ, τότε φρόντισε να είναι κοντά τα μαλλιά του και επάνω. Σε γενικές γραμμές χρειάζεται μια ισορροπία.

Στρόγγυλο πρόσωπο

Antriko sxima107Ένα στρογγυλό πρόσωπο δεν έχει γωνίες, οπότε θα πρέπει να βρεις το στυλ που θα δώσει μάκρος και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ελαφρώς τετραγωνισμένου προσώπου.

Antriko sxima108Το ιδανικό είναι να επιλέξεις ένα αντρικό hairstyle που θα δίνει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού του και να παίξεις με τις μύτες και σε καμία περίπτωση με την φράντζα.

Πρόσωπο διαμάντι

Antriko sxima109Οι άνδρες που έχουν το σχήμα του διαμαντιού έχουν φαρδιά ζυγωματικά που προεξέχουν και αρκετά στενό μέτωπο και πηγούνι. Επειδή λοιπόν δεν θέλεις να κάνεις το επάνω μέρος να φαίνεται πιο φαρδύ, θα πρέπει να παίξεις με μια φράντζα στο πλάι και να δημιουργήσεις επίπεδα, με μύτες και ασυμμετρία.

Antriko sxima110Επίσης, αν θέλει να έχει μακριά μαλλιά, το καλύτερο είναι να είναι κυματιστά και όχι ίσια, για να δημιουργούν ισορροπία στην εικόνα του.

Πρόσωπο καρδιά

Antriko sxima1111Όσο για το σχήμα καρδιάς, είναι εκείνο που είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους, οπότε ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια με όσα είπαμε και με το διαμάντι. Απέφυγε τα πολύ κοντά κουρέματα, με τα ξυρίσματα και επέλεξε κάτι σχετικά πιο μακρύ.

Antriko sxima1112Επιπλέον, αν θέλει να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακός μπορείς να αφήσεις ένα κοντό μούσι, για να τονίσεις και το κάτω μέρος που είναι πιο στενό.

Πηγή: https://www.the-man.gr

Antriko sxima113