LOGO1


Κοντά, μακρυά, καρέ, βαμμένα ή ανταύγειες είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που κάθε γυναίκα κάνει στα μαλλιά της.

Frantza002Αρέσουν οι αλλαγές στο look και νιώθουνε πιο ανανεωμένες. Η πιο δύσκολη αλλαγή είναι να κάνει φράντζα. Μια δύσκολη απόφαση μιας και πρέπει να την βυθίσεις με την πύρα σου τι φράντζα να επιλέξει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου της.

Οι αφέλειες είναι μια επιλογή που θα αλλάξει το πρόσωπο της και θα το γεμίσει. Για αυτό θα πρέπει να το κάνεις συνετά. Παρακάτω θα βρεις ένα οδηγό για να διαλέξεις τη σωστή φράντζα για εκείνην σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου της.
Τετράγωνο πρόσωπο
Frantza003
Οι γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο έχουν έντονα χαρακτηριστικά και συνήθως το σαγόνι είναι αυτό που ξεχωρίζει. Στόχος, λοιπόν, είναι να γλυκάνουμε αυτές τις γωνίες και να φανεί το πρόσωπο λιγότερο “θυμωμένο”.
Frantza004Μια επιλογή είναι να της κάνεις την φράντζα στο πλάι. Η άλλη λύση είναι στη μέση με τις άκρες γυριστές προς τα μέσα.

Frantza005Δώσε φόρμα στη φράντζα με το πιστολάκι και έπειτα με μια ισιωτική πρέσα ολοκλήρωσε το look της.
Στρόγγυλο πρόσωπο
Frantza006Για τις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, οι πλούσιες αφέλειες είναι η λύση.

Frantza007Είτε στο πλάι όπου το μήκος τους να ξεκινάν λίγο κάτω από το φρύδι, είτε ίσιες στο ύψος των φρυδιών αν έχει στρογγυλό πρόσωπο και θέλει οι φράντζα της να είναι πυκνή και πλούσια.

Frantza008Για να δώσεις περισσότερο όγκο, διάλεξε την κατάλληλη στρογγυλή βούρτσα που θα δίνει στην φράντζα της τον όγκο που χρειάζεται.
Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Frantza009
Για το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, τα πάντα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Αυτό γιατί τέτοιου είδους πρόσωπα έχουν φαρδύ κούτελο και στενό πηγούνι. Η λύση είναι η αέρινη φράντζα.

Frantza010Είτε στο πλάι, είτε στο κέντρο δεν έχει σημασία, όπως της αρέσει. Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι έχεις πολλές επιλογές από άποψη styling.

Frantza011Μπορείς να την ισιώσεις, ή να την κάνεις σπαστή όπως και τα υπόλοιπα μαλλιά της ή να την αφήσεις να πάρει τη φυσική της φόρμα.
Οβάλ σχήμα προσώπου
Frantza012Τελευταία κατηγορία είναι οι γυναίκες με οβάλ σχήμα προσώπου.

Frantza013Αν για μια στιγμή πίστεψες ότι είναι τυχερές όσες έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, τότε περίμενε γιατί θα αλλάξεις γνώμη. Frantza014Πραγματικά δεν υπάρχουν πιο τυχερές κοπέλες από αυτές με οβάλ πρόσωπο. Μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Πηγή: https://www.ediva.gr

Frantza015