LOGO1


Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, απαιτητικοί, καθόλου γενναιόδωροι για ένα μεγάλο μέρος συνανθρώπων μας.

Kommotes kardias2

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητη η ΑΜΕΣΗ ανάληψη κοινωνικής δράσης για στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, το L’OREAL BUSINESS SCHOOL, σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος (ΚΕΚΕ), ίδρυσε πριν 4 χρόνια το μεγαλύτερο εθελοντικό κύμα κομμωτών στην Ελλάδα, τους Κομμωτές Καρδιάς.

Πρόκειται για ένα κίνημα εθελοντών κομμωτών, αλλά και άλλων επαγγελματιών ή σπουδαστών επαγγελμάτων ομορφιάς,  που έχει μοναδικό του  στόχο να χαρίζει ομορφιά και χαμόγελα όπου υπάρχει ανάγκη.

Φορείς κρατικοί ή ιδιωτικών πρωτοβουλιών, κακοποιημένες γυναίκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, άτομα με νοητική υστέρηση, άρρωστα παιδιά, ηλικιωμένοι, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς της δράσης μας.

Οι Κομμωτές Καρδιάς ξεκίνησαν από την Αθήνα και ταξιδεύουν στην περιφέρεια και όπου έχουν σήμερα ενεργούς τομείς (Ηράκλειο, Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Γαλαξίδι, Πάτρα, Λάρισα, Άρτα …..).

Πάμε παντού όπου υπάρχουν εθελοντές κομμωτές, πρόθυμοι να μπουν σ’ αυτό το μεγάλο κίνημα αγάπης, να γίνουν πρεσβευτές μας και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, εξαπλώνοντας το μήνυμα αγάπης και φροντίδας!  

Γιατί οι κομμωτές είναι καλλιτέχνες, δημιουργοί, επιχειρηματίες, αλλά πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ. Μπροστά στις δυσκολίες κινητοποιούνται και δρουν για το κοινωνικό σύνολο.

Στα 4 χρόνια ζωής τους, οι Κομμωτές Καρδιάς υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι, δοτικοί, πρόθυμοι, ανήσυχοι, συναισθηματικοί.

200 εθελοντές κομμωτές εξυπηρέτησαν περισσότερα από 1200 άτομα, μέσα από 80 άμεσες δράσεις σε  25 διαφορετικούς φορείς, παρέχοντας παράλληλα έμμεση στήριξη με διάφορους τρόπους και ενέργειες, ομαδικά ή ατομικά.

Τους Κομμωτές Καρδιάς μπορείτε να τους βρείτε στο Facebook, στη διεύθυνση :

Kommotes kardias3

Η κομμωτική είναι το πάθος μας.

Το πάθος μας γίνεται πράξη και η πράξη βοήθεια.

Λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, από καρδιάς!