LOGO1


Δηλώνουμε ότι θα προβούμε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες για τη προστασία των Οργάνων της Ομοσπονδίας μας και του κύρους αυτής.


Anakinosi kokkke2
Σε απάντηση των αβασίμων, ατεκμηρίωτων και αναληθών ισχυρισμών που διατυπώνονται από ανεύθυνους κατά της Ομοσπονδίας μας, σας καθιστούμε γνωστά τα κατωτέρω :
Η Ομοσπονδία μας ιδρύθηκε νομίμως με το από 5 Φεβρουαρίου 2012 Καταστατικό της το οποίο αναγνωρίσθηκε με την με αριθμό διαταγή αναγνώρισης 372/2013 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, έλαβε ειδικό αριθμό 6223 και ειδικό αριθμό μητρώου Ομοσπονδίας 818.
Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η προβολή, προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου μας (Κουρέων – Κομμωτών).
Έκτοτε η Ομοσπονδία μας λειτουργεί σύμφωνα με τους Νόμους και το Καταστατικό της υπηρετώντας το σκοπό για τον οποίο συστήθηκε.
Τα Καταστατικά της όργανα από συστάσεώς της εργάζονται ανιδιοτελώς και ανελλιπώς με μοναδικό στόχο την υλοποίηση του σκοπού της.
Παρ΄ όλα αυτά απερχόμενα πρόσωπα, που μετείχαν στα Καταστατικά Όργανα από της συστάσεως της Ομοσπονδίας μετά την αποχώρησή τους βάλλουν με αναληθείς ισχυρισμούς και απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά των Οργάνων της Ομοσπονδίας αποβλέποντας στη μείωση και στη προσβολή τους προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά για τις προθέσεις τους. Δηλώνουμε ότι θα προβούμε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες για τη προστασία των Οργάνων της Ομοσπονδίας μας και του κύρους αυτής.

Anakinosi kokkke3