LOGO1


Στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώνεται ένας διαγωνισμός θεσμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Kaso sinentefksi2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards που αφορά τις γυναικείες και αντρικές κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού, την ανάδειξη του Student Hairdresser of the Year τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν σπουδαστές της κομμωτικής από όλη την Ελλάδα  ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή εκμάθησης της σχολής σε κούρεμα, χτένισμα και τάσεις μόδας.

Για να διεκδικήσει κάποιος τον τίτλο Student Hairdresser of the Year πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον σε 2 από τα 4 θέματα του διαγωνισμού Student Hairdressing Awards.

Ο Kaso Renaldo συμμετείχε σε δύο θέματα κατακτώντας μάλιστα την 2η θέση στο Κλασική Μπανάνα και την 2η θέση στο Γυναικείο πορτραίτο.

Ο Kaso Renaldo είναι ο κατακτητής του τίτλου «Student Hairdresser of the Year 2019».

Kaso sinentefksi3Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική;

Kaso Renaldo: Ένας λόγος βασικός που με ώθησε προς την κομμωτική είναι η καλαισθησία. Μ’ αρέσει το ωραίο το όμορφο και η κομμωτική τέχνη, έκρινα ότι είναι ένας χώρος όπου μπορεί να αναδειχθεί η ομορφιά.

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Kaso Renaldo: Ουσιαστικά όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο όσον αφορά την επιλογή μου. Μου άρεσε από μικρό παιδί να χτενίζω.

Kaso sinentefksi4Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2019»;

Kaso Renaldo: Ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η εμπειρία αυτή είναι απερίγραπτη, μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος και αποκτάς πολλές γνώσεις.

Blogkommoton.gr:  Ήταν ο αρχικός σου στόχος να διεκδικήσεις τον τίτλο «Student Hairdresser of the Year»;

Kaso Renaldo: Ο αρχικός μου στόχος ήταν η συμμετοχή και με ό,τι συνεπάγεται αυτός. Πιστεύω ότι βγαίνεις κερδισμένος είτε διεκδικείς κάποιο τίτλο, είτε όχι.

Kaso sinentefksi5Blogkommoton.gr:  Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Kaso Renaldo: Η στήριξη απ’ τη σχολή μου έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο. Η ενθάρρυνση , η προτροπή για τη συμμετοχή και η καθοδήγηση ήταν πολύ βασικοί παράγοντες για μένα.

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Kaso Renaldo: Τα άτομα που μου έρχονται στο μυαλό δεν είναι μόνο 3. Πρώτα απ’ όλα τα υπέροχα μοντέλα μου: Κωνσταντίνα Οικονόμου και Κατερίνα Μπασίνα που με εμπιστευθήκαν και έκαναν υπομονή στις πρόβες, τη Γιώτα Κουβούση που έκανε τα πολύ ωραία μακιγιάζ στα μοντέλα μου, τον Σάκη Γιαννούλα τον προπονητή μου και την Ορνέλα Νάσιου με τις συμβουλές της. Και χάρη στην συνεργασία τους έφτασα ως εδω.

Kaso sinentefksi6Blogkommoton.gr:  Πιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Kaso Renaldo: Οι πρώτες στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό είναι η έκθεση της HAIRPROF, το πλατό του διαγωνισμού και την ώρα που μπαίνω στο πλατό να διαγωνιστώ. Τα συναισθήματα είναι: χαρά, αλλά έχω και λίγο άγχος

Blogkommoton.gr:  Πες μας κάτι το οποίο σου συνέβη κατά την ώρα του διαγωνισμό και σε μπλόκαρε η σε έκανε να γελάσεις; 

Kaso Renaldo: Στο διαγωνιστικό θέμα κλασική μπανάνα μόλις έφτιαξα το μπομπάρι μου δεν μου έστρωνε εύκολα και εκεί μπλόκαρα λιγάκι, αλλά όλα πήγαν καλά .

Kaso sinentefksi7Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Kaso Renaldo: Η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού λειτούργησαν άψογα. Όλα ήταν άριστα μελετημένα και πιστεύω από άτομα που διαθέτουν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Blogkommoton.gr: Πως σου φαίνεται η ιδέα του HAIRPROF CLUB GREECE που είναι πλέων επίσημο μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Κομμωτών OMC και μέσο του ελληνικού διαγωνισμού της HAIRPROF σου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό OMC

Kaso Renaldo: Το HAIRPROF CLUB είναι επίσημο μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κομμωτών OMC κι αυτό δείχνει οργάνωση, μεράκι για την τέχνη του και διάθεση να συνδεθούν με παγκόσμιους διαγωνισμούς για να παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο της κομμωτικής.

Kaso sinentefksi8Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Kaso Renaldo: Πιστεύω ότι αν κάποιος αγαπά αυτό που κάνει, το έχει διαλέξει μόνος του και χωρίς να του το επιβάλλουν “ξένοι” παράγοντες (πχ. χρήμα), πετυχαίνει πάντα και ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο.

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Kaso Renaldo: Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, να διώξει άγχος ,ανασφάλεια, φοβίες και να πάρει μέρος γιατί οι εμπειρίες είναι μοναδικές.

Kaso sinentefksi9Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2020»;

Kaso Renaldo: Θα το ήθελα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό Greek Hairdressing Awards 2020, αλλά δεν ξέρω ακόμη.

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Kaso Renaldo: Να τελειώσω τη σχολή μου. Να πάω στο ΠΑΡΙΣΙ στο διαγωνισμό της OMC, και στην πορεία να πάρω τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να πετύχω στην δουλειά μου και να αισθάνομαι ότι δημιουργώ.

Kaso sinentefksi10Blogkommoton.gr: Πες μας και κάτι τελευταίο που αφορά εμάς. Πώς σου φαίνεται το νέο ανανεωμένο blogkommoton.gr;

Kaso Renaldo: Μ’ αρέσει το BlogKommoton που συνεχώς ανανεώνεται, ενημερώνει και ενημερώνεται πάνω στη δουλειά αυτή και το εμπιστεύονται όλο και περισσότερα μέλη. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Kaso sinentefksi11