LOGO1

angelopouloshair

Οι Έλληνες είμαστε γνωστοί ως πολύ περήφανοι άνθρωποι, έτσι ώστε αν ένας από εμάς τα καταφέρει, αισθανόμαστε σαν να τα έχουμε καταφέρει όλοι.

Anastasios Sinen2

Ο Αναστάσιος Κυβέλος είναι ο Έλληνας κομμωτής φαινόμενο που διαπρέπει στην Νέα Υόρκη και κάνει όλους εμάς περήφανους.

Στη Ελλάδα, τα όνειρα του πιθανότατα να έμεναν απραγματοποίητα.

Ίσως και όχι... Σίγουρα, όμως, εκτός συνόρων μεγαλουργεί.

Πετυχαίνει πάνω στο αντικείμενό που αγαπάει. Μάλιστα, υπήρξε μία μαγική στιγμή: εκείνη που ένωσε το όνειρο με το επάγγελμα.

Anastasios Sinen3

Η συνταγή της επιτυχίας του;

Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η αφοσίωση.

Το μότο του;

«Για να πετύχει κάποιος πρέπει να έχει θάρρος».

Anastasios Sinen4

Ο Αναστάσιος Κυβέλος για να επιδιώξει ένα καλύτερο μέλλον το 2013 όχι μόνο ξενιτεύτηκε αλλά έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ» θέση δημόσιου υπαλλήλου μιας και κατείχε την θέση του εκπαιδευτικού, στο τομέα της κομμωτικής, για τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ κλπ.

Anastasios Sinen5

Πώς πήρε την απόφαση αυτή;

Αρκούσε ένα τηλεφώνημα από Columbia, το πλέον εμβληματικό, ιστορικό συγκρότημα βιομηχανίας παραγωγής ταινιών.  Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνεργασία του επέφερε το ποσό των 250.000 χιλιάδων ευρώ  για να επιμεληθεί τα μαλλιά των ηθοποιών σε διάφορες ταινίες. 

Το 2013 χρονιά διαθεσιμότητας για τους εκπαιδευτικούς  στην Ελλάδα επέλεξε  να αλλάξει κατεύθυνση και προσανατολισμό.

Κομμωτής που αγαπά το επάγγελμα του σίγουρα δεν μπορούσε να τον σταματήσει τίποτα.

Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε με γοργά και εντυπωσιακά βήματα, αφού εκτός της αναρρίχησης του στα υψηλότερα κλιμάκια της καλλιτεχνικής ελίτ της Νέας Υόρκης,  συνεργάζεται με το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων FORD MODELS στην Νέα Υόρκη και άνοιξε κομμωτήριο όπου πολλοί Έλληνες celebrity αφήνονται στα χέρια του σε κάθε τους ταξίδι.

Anastasios Sinen6

Blogkommoton.gr: Αναστάσιε τι σας ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική;

Αναστάσιος Κυβέλος: Από πολύ μικρός είχα μια τάση να διορθώνω τα μαλλιά της οικογενείας μου όταν θέλαμε να πάμε κάπου. Παρατηρούσα το αποτέλεσμα και την επόμενη φορά άρχισα να διορθώνω ότι δεν μου άρεσε. Αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο για να γίνω κομμωτής εφόσον η μητέρα μου επέμενε να πάω σε σχόλη κομμωτικής.

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Αναστάσιος Κυβέλος: Η μητέρα μου ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου να πάω σε μια σχόλη κομμωτικής.

Εγώ το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου χωρίς να το αποκλείω  άλλα χωρίς και να το έχω αποφασίσει, ώσπου μια μέρα η μητέρα μου με πήγε σε μια σχόλη απλά για να με ενημερώσει ότι είχε κάνει ήδη την εγγραφή μου.

Έτσι ξεκίνησα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Anastasios Sinen7

Blogkommoton.gr: Στην Ελλάδα ήσουν εκπαιδευτικός, στο τομέα της κομμωτικής ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ κλπ. Πόσα χρόνια ασκούσες στην θέση αυτή;

Αναστάσιος Κυβέλος: Στην Ελλάδα είμαι  εκπαιδευτικός καθηγητής κομμωτικής από τον πρώτο χρόνο που μπήκε η κομμωτική στην δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση το1996.

Πιστεύω ότι αυτή η ειδικότητα με αντιπροσωπεύει πιο πολύ.

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να τα αφήσεις όλα πίσω;

Αναστάσιος Κυβέλος: Όταν το 2013 οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βγήκαν στην διαθεσιμότητα και μαζί με αυτούς και εγώ, με πήρε η αδελφή μου που έμενε ήδη στην Νέα Υόρκη και μου είπε για τα Casting που ζητάνε κομμωτές στα Columbia Studios για στελεχώσουν κομμωτές σε ταινίες. Έτσι, πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα.

Anastasios Sinen8

Blogkommoton.gr: Ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Αναστάσιος Κυβέλος: Για να επιτύχει κάποιος τα όνειρα του πρέπει να έχει πολύ επίμονη και υπομονή.

Φυσικά κάθε αρχή και δύσκολη και ακόμα δυσκολότερη όταν δεν είσαι και στον τόπο σου άλλα σε μια ξένη χώρα τόσο μακριά από την Ελλάδα.

Blogkommoton.gr: Αποφάσισες να ρισκάρεις, τα μάζεψες σιγά σιγά, και έφυγες. Προσαρμόστηκες εύκολα στην Νέα Υόρκη;

Αναστάσιος Κυβέλος: Δεν πρόκειται ένας Έλληνας να προσαρμοστεί εύκολα σε άλλη χώρα. Όμως εδώ στην Νέα Υόρκη υπάρχει μια περιοχή που είναι γεμάτη  Έλληνες και σου θυμίζει πολύ το ελληνικό στοιχείο που σου λείπει από την πατρίδα σου.

Anastasios Sinen9

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να αποχωριστεί την πατρίδα του για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του;

Αναστάσιος Κυβέλος: Θα τον συμβούλευα ότι άμα τα όνειρα του δεν είναι πιο δυνατά από κάθε άλλο θέμα στην ζωή του να μην ξεκινήσει καθόλου.

Blogkommoton.gr: Πρέπει να είσαι μόνο καλός επαγγελματίας η χρειάζεται και τύχη;

Αναστάσιος Κυβέλος: Σε όλα τα θέματα όσο καλός και αν είσαι στην δουλεία σου παίζει πάντα ρόλο και ο παράγοντας «τύχη». Εγώ πιστεύω ήμουν αρκετά τυχερός μέχρι σήμερα.

Anastasios Sinen10

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό;

Αναστάσιος Κυβέλος: Η καλύτερη στιγμή που απολαμβάνω είναι όταν τελειώνω μια εφαρμογή στα μαλλιά τους και καταλαβαίνω ότι οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι. Ναι, είναι εκείνη η στιγμή που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός.

Blogkommoton.gr: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Αναστάσιος Κυβέλος: Ένας κομμωτής είναι μοναδικός και επιτυχημένος όταν μπορεί να «κουμπώσει» το στυλ σε κάθε διαφορετική προσωπικότητα και να δημιουργήσει ανάλογα με το στυλ του πελάτη.

Anastasios Sinen11 

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Αναστάσιος Κυβέλος: Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι πολλά.  Για εμάς  τους κομμωτές η δουλεία μας είναι η ίδια μας η ψυχή. Δεν σταματάμε ποτέ να κάνουμε όνειρα και σχέδια.

Αυτή είναι η ζωή μας….. «Η ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ».

Facebook: Anastasios Kyvelos

Anastasios Sinen12

Ο Αναστάσιος Κυβέλος μετά από πρόσκληση του blogkommoton.gr, θα βρίσκετε στην μοναδική έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF 3 με 5 Μαρτίου με την ελπίδα να τον δούμε και στο mainstage σε ένα καταπληκτικό show.

Ραντεβού λοιπόν τον Μάρτιο Αναστάσιε!