LOGO1


Coty0Η Coty είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες ομορφιάς, με έσοδα περίπου $9 δισ., η οποία έχει ως σκοπό της την ανάδειξη και την απελευθέρωση της…

Coty22
διαφορετικότητας των καταναλωτών σε ό,τι αφορά την ομορφιά. Η ισχυρή της κληρονομιά στην καινοτομία έχει δημιουργήσει μία εμβληματική γκάμα κορυφαίων brands ομορφιάς.
Coty3
Η Coty κατέχει παγκοσμίως την ηγετική θέση στο άρωμα, μία ισχυρή δεύτερη θέση στο επαγγελματικό χρώμα & styling κομμωτηρίου και την τρίτη θέση στο μακιγιάζ. Η Coty λειτουργεί τρία τμήματα – το Coty Consumer Beauty, το οποίο είναι εστιασμένο στο μακιγιάζ, στα προϊόντα χρώματος και styling μαλλιών λιανικής πώλησης, στην περιποίηση σώματος και στα αρώματα μαζικής κατανάλωσης που πωλούνται κατά κύριο λόγο στα κανάλια μαζικής λιανικής πώλησης με brands όπως τα COVERGIRL, Max Factor και Rimmel, το Coty Luxury, το οποίο είναι εστιασμένο στα υψηλής ποιότητας αρώματα και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με brands όπως τα Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci και στη φιλοσοφία τους και το Coty Professional Beauty, το οποίο είναι εστιασμένο στην εξυπηρέτηση ιδιοκτητών κομμωτηρίων και επαγγελματιών της κομμωτικής και των νυχιών, με brands όπως η Wella Professionals, η Sebastian Professional, η OPI και η ghd.
Coty4
Η Coty έχει περίπου 20,000 υπαλλήλους παγκοσμίως και τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 150 χώρες. Η Coty και τα brands της έχουν δεσμευτεί για μία σειρά κοινωνικών σκοπών καθώς επίσης και για την επιδίωξη της ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων στο περιβάλλον.
Coty5
Για επιπλέον πληροφορίες για την Coty Inc., παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.coty.com