LOGO1


Για την αποκατάσταση των μαλλιών, χρησιμοποιήστε το και δείτε ισχυρότερα, παχύτερα και μακρύτερα μαλλιά με άμεσα αποτελέσματα!

ANDREA 3 Hair Growth2Τα φυσικά οργανικά συστατικά του, όπως Ginger, Ginseng, Polygonum, Multiflorum και έλαιο σταφυλιών, μπορούν να αποτρέψουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση, να αποκαταστήσουν τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη, βελτιώνοντας την υγεία και ζωτικότητα των ριζών.

Κατάλληλο για τριχόπτωση και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Κατάλληλο για συχνό λούσιμο και για βαμμένα μαλλιά, καθώς τα φυσικά συστατικά του, δεν επηρεάζουν το χρώμα της βαφής!

Τρόπος χρήσης

Βάλτε 20ml από το προϊόν στο σαμπουάν σας 660ml και λουστείτε όπως συνήθως! Το ANDREA Hair Growth Essence συνιστάται για περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών, αδύναμα μαλλιά ή τριχόπτωση, συμπεριλαμβανομένης της υποχώρησης των μαλλιών στο μέτωπο!

Χρήση επαγγελματική σε κομμωτήρια-barbershop

Βάλτε το προϊόν σε οποιοδήποτε σαμπουάν χρησιμοποιείτε στο κομμωτήριο για τους πελάτες σας. Εσείς και οι πελάτες σας θα απολαύσετε απαλά ευκολοδούλευτα μαλλιά που θα δείτε την διαφορά ακόμα και στο πιστολάκι.

Σε περιπτώσεις με έντονη ξηρότητα, μπορεί να εφαρμοστεί και τοπικά

Λίγες σταγόνες από το Andrea Hair Growth Essence μέσα στο υλικό για τεχνικές εργασίες, (ανταύγειες, ντεκαπάζ, μπαλεγιάζ, βαφή, κερατίνη κλπ), δίνουν άριστο αποτέλεσμα στα μαλλιά το οποίο θα απολαύσει και η πελάτισσα-πελάτης.

Είσαι επαγγελματίας Κομμωτής, Barber, έχεις κατάστημα με είδη κομμωτηρίου ή φυσικά καλλυντικά? Έχουμε το μυστικό ελιξίριο, για υπέροχα μακριά και δυνατά μαλλιά για τους πελάτες σας. Το πιο χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε επαγγελματία Κομμωτή ή Barber τώρα και στην Ελλάδα!

Το προϊόν πωλείται στην Αγγλία και είναι το νούμερο 1 σε πωλήσεις!

ANDREA 3 Hair Growth3Το προϊόν απευθύνεται σε επαγγελματίες στον χώρο των μαλλιών

Χρησιμοποιήστε το στο κομμωτήριο και θα έχετε ευχαριστημένες πελάτισσες με μακριά υγιή μαλλιά, ή στο Barber Shop και θα βλέπετε τους πελάτες σας όλο και συχνότερα!

Χονδρική τιμή για παραγγελίες από επαγγελματίες κομμωτές και Barbers:

(Ελάχιστη παραγγελία 6 τεμαχίων)

Παραγγελίες για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

FUTURE SOLUTION

K.ΚΑΡΑΜΑΝΗ 38 ΒΟΥΛΑ 16673

210-9938765 & 697-7585850

https://www.facebook.com/andreahairgrowthgreece

www.andrea.gr