LOGO1


H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα μαλλιών στην Αμερική, είναι ο αποκλειστικός Hairstyle Partner των φετινών Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ.

REDKEN hairstyle2Ξεκινώντας από τη 5th Avenue στο Μανχάταν, η REDKEN και η ομάδα κομμωτών της έφεραν αέρα Νέας Υόρκης στα Mad VMA 2021 μέσα από μοναδικά hair looks για τους καλλιτέχνες, τους παρουσιαστές και τις χορευτικές ομάδες, που δημιουργήθηκαν με τα κορυφαία προϊόντα styling της μάρκας.

REDKEN hairstyle3Με έμπνευση τις πιο hot τάσεις στον κόσμο, η REDKEN επιμελήθηκε το hairstyling για τα hair looks των acts, αλλά και των καλεσμένων στη λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

REDKEN hairstyle4

REDKEN hairstyle5Ανάμεσα τους η Τάμτα, το απόλυτο #redkengirl και πρόσωπο της μάρκας για το 2021, που έκλεψε τις εντυπώσεις στη βραδιά με την εμφάνισή της στη σκηνή και στο booth της REDKEN, εκεί όπου ο γνωστός φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος απαθανάτιζε όλους τους καλεσμένους σε μια μικρογραφία της Νέας Υόρκης!

REDKEN hairstyle6

REDKEN hairstyle7Edgy, rock και εναλλακτική, η REDKEN «κατακτά» φέτος και τη σκηνή των Mad VMA 2021 με το άκρως εντυπωσιακό και δυναμικό της act. Ο Tasos Xiarcho, η Natasha Kay και οι ΜΠΛΕ γεμίζουν αυθεντική ενέργεια τα Mad VMA 2021 και επιβεβαιώνουν ότι τα μαλλιά με υγιή όψη είναι η υπερδύναμη μας.

REDKEN hairstyle8«Redken σημαίνει ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση και όλα αυτά μπορούν να τα δώσουν μόνο τα υπέροχα και υγιή μαλλιά που τα έχει φροντίσει ένας επαγγελματίας κομμωτής με τα κατάλληλα προϊόντα. Ως αποκλειστικός Ηairstyle Partner στα Mad VMA 2021 από τη ΔΕΗ, φροντίσαμε να δώσουμε όλη αυτή την ενέργεια και το vibe της Νέας Υόρκης μέσα από μοναδικά και εντυπωσιακά χτενίσματα, αλλά και μέσα από το act με τους ΜΠΛΕ, τον Taso Xiarcho και τη Natasha Kay, που εκφράζει την edgy φιλοσοφία της REDKEN γύρω από τη μόδα, τη μουσική και το diversity», δηλώνει η Άννα Χαμαλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.

REDKEN hairstyle9Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα της REDKEN;

Επισκεφθείτε το redken.com, κάντε like στη σελίδα της Redken Greece στο Facebook,  στο Facebook, και ακολουθήστε μας στο Instagram @Redken και στα #redkengr #redkentribe

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ REDKEN 5th AVENUE NYC

Η Redken 5th Avenue NYC είναι μια μάρκα επαγγελματικής περιποίησης και βαφής μαλλιών ανήκει στο portfolio των επαγγελματικών μαρκών περιποίησης μαλλιών της L’Oréal. Στόχο έχει να προσφέρει εμπνευσμένη εκπαίδευση, καινοτόμα προϊόντα και απαράμιλλη δημιουργικότητα τόσο στους κομμωτές όσο και στους πελάτες της. Με ισχυρή παρουσία στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, η Redken πρωτοπορεί, δίνει τον ρυθμό και λανσάρει νέες, μεγάλες τάσεις στα μαλλιά.