LOGO1


Όταν έχουμε βροχερές μέρες όσο λακ και αν τις βάλουμε με το που θα βγουν έξω θα αρχίσουν τα μαλλιά να φουντώνουν και όσο φουντώνουν αυτά θα φουντώνουν και εκείνες.

Mithoi0Οι μύθοι της ομορφιάς είναι πολλοί! Κάποιοι από αυτούς δεν είναι μύθοι αλλά πραγματικότητες.

Anemela kalokairina0Είναι καλοκαίρι και εκείνα θέλουν να έχουν περιποιημένα μαλλιά, χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο και χρήμα στο κομμωτήριο σου; Και όμως γίνεται!

Αν έχει βαρεθεί το ίδιο κούρεμα ή θέλει γενικότερα μία αλλαγή στο look του, υπάρχουν μοντέρνα αντρικά κουρέματα που ξετρελαίνουν τις γυναίκες και…

Υπάρχουν χτενίσματα ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών, είτε πρόκειται για πυκνά και σγουρά μαλλιά είτε για ίσια, εδώ θα βρεις μία πρόταση για κάθε άντρα.

Μπορεί η μόδα στα ρούχα και τα παπούτσια να εξελίσσεται και να αλλάζει τη γκαρνταρόμπα του συχνά, αλλά όσο αφορά τα ανδρικά κουρέματα αυτό δεν συμβαίνει.

Υπάρχουν αμέτρητα ανδρικά κουρέματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας. Καθώς, όμως, περνάει η ηλικία μπορεί να νιώθει όλο και πιο περιορισμένος στις επιλογές του.

Είναι γεγονός οτι οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες εκτός του οτι προσθέτουν στο βλέμμα ένα πιο έντονο, δραματικό στοιχείο, αποτελούν όνειρο πολλών από εμάς!

Finding Dory1

Τίτλος: FindingDory

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Διάρκεια: 103'

Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν

Ηθοποιοί: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης

CAFE SOCIETY1

Τίτλος: CAFESOCIETY

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Διάρκεια: 120'

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Σενάριο: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Χώρα παραγωγής: HΠΑ

Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΣΤΙΒ ΚΑΡΕΛ, ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ

EVERYBODY WANTS SOME1

Τίτλος: EVERYBODY WANTS SOME

Είδος ταινίαςKΩΜΩΔΙΑ

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Διάρκεια: 120'

Σκηνοθεσία: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΛΙΝΚΛΑΤΕΡ

Σενάριο: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΛΙΝΚΛΑΤΕΡ

Χώρα παραγωγής: HΠΑ

Ηθοποιοί: ΖΟΙ ΝΤΟΙΤΣ, ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΥΖΜΑΝ, ΓΟΥΙΛ ΜΠΡΙΤΕΪΝ

The Secret Life of Pets1

Τίτλος: The Secret Life of Pets

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Διάρκεια: 90'

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ

Ηθοποιοί: Λουις Σ.Κ., Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ, Έλι Κέμπερ, Λέικ Μπελ, Τζένι Σλέιτ

BASTILLE DAY1

Τίτλος: BASTILLEDAY

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Διάρκεια: 90'

Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΟΛΓΟΥΙΝ & ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΑΤΚΙΝΣ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΟΤΚΙΝΣ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΚΕΛΥ ΡΑΪΛΙ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΑΝΤΕΝ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Σημαντικές αλλαγές περιμένουν τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων καθώς…

Thermokipio1

Ένα ζευγάρι από τη Σουηδία βρήκε έναν δικό του, μοναδικό και μάλλον έξυπνο τρόπο για να κρατάει ζεστό το σπίτι του και την παγωνιά μακριά όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου (πράγμα που γίνεται πολύ συχνά τον χειμώνα).

Αρκετές από εμάς έχουμε μαλλιά με αρκετά λεπτή τρίχα. Δεν είναι κακό και φυσικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, απλά πρέπει να τα φροντίζουμε λίγο περισσότερο.

Farsala komotis1

Διάκριση στο πρώτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ μπαρμπέρηδων που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 27 έως 29 Φεβρουαρίου κέρδισε ο 27χρονος Φαρσαλινός Μιχάλης Κατσιαούνης καθώς…

Λένε πως τα μαλλιά είναι η μισή ομορφιά του ανθρώπου και δεν έχουν άδικο. Τα ωραία και υγιή μαλλιά δεν αναδεικνύουν μόνο τη γοητεία μας, αποτελούν κι ένδειξη ευεξίας.

Despoina1

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο, και η λαμπερή της εμφάνιση στη σκηνή, με δημιουργίες των MI-RO.

Oxi diadixtio1

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η ελευθερία έκφρασης στο διαδίκτυο περιορίστηκε σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Freedom House», η οποία υπογραμμίζει σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε σήμερα «την αξιοσημείωτη οπισθοδρόμηση» που καταγράφηκε στη Λιβύη, την Ουκρανία και τη Γαλλία.

Υποκατηγορίες