LOGO1


Το πάθος της για την κομμωτική, φέτος την πηγαίνει ένα ταξίδι το οποίο ξεκίνησε από τον φωτογραφικό διαγωνισμό της 5ης HAIRPROF, επίσημο μέλος της OMC…

Finalist Dokou002και της χάρισε τη διάκριση να είναι παγκόσμια φιναλίστ μαζί με άλλους 4 κομμωτές από όλο τον κόσμο.

Finalist Dokou003

Τέτοιες λαμπρές στιγμές υπάρχουν για να μας θυμίσουν ότι η κομμωτική στην Ελλάδα είναι ζωντανή και συνεχίζει να είναι τέχνη.

Finalist Dokou004

Και με την αρωγή ενός μεγάλου club, του HAIRPROF CLUB GREECE, φορέας που ίδρυσε η HAIRPROF και των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε να καλλιτεχνήσουμε και να ονειρευτούμε!

Finalist Dokou005

Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook.

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ'' από καρδιάς σε όλους εσάς τους φίλους, συναδέλφους, διαδικτυακούς μου φίλους.

Οι ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα αυτήν την απίστευτη αγάπη σας με συγκίνησε και με ενδυνάμωσε για να συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση με ακόμα μεγαλύτερο πάθος σε αυτό που με τόσο μεράκι και αγάπη κάνω στον χώρο της κομμωτικής τέχνης!!!

Να ευχαριστήσω το HAIRPROF CLUB GREECE που είναι πλέων επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Καλλιτεχνικής Ομοσπονδίας Κομμωτών OMC και μέσο του δικού της ελληνικού διαγωνισμού Greek Hairdressing Awards2019 μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω στον παγκόσμιο διαγωνισμό OMC Hairworld.

Και τέλος να ευχαριστήσω...

Το μοντέλο μου: Kallirroh Spyropoulou

Την μακιγιέζ μου: Ντονα Ντοκου

Τον φωτογράφο μου: Louis Loukas

Για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα της φωτογραφίας που μου χάρισαν!

Σάς ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σάς!

Τα καλύτερα έρχονται...!

Φωτογραφία που διεκδικεί την πρωτιά στο θέμα Ladies Trend Cut.

Finalist Dokou006

Υπόλοιπες 4 φωτογραφίες του θέματος που διεκδικούν την πρωτιά.

Finalist Dokou007

 

Η διάκριση της κας Ντόκου μας λέει ότι, πέραν του πόσο άξια δημιουργός είναι η ίδια, μπορούμε και πρέπει να κοιτάμε ψηλά εμείς οι κομμωτές.

Και έτσι τα καλύτερα έρχονται, όπως σας θυμίζουμε καθημερινά μέσα από το blogkommoton.gr .

Μέσα στις 5 καλύτερες λοιπόν σε παγκόσμιο επίπεδο η κα Βίκυ Ντόκου και ευχόμαστε ολόψυχα όλη η ομάδα του blogkommoton.gr, το ταξίδι της να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση της κορυφής!

 

Finalist Dokou009

Finalist Dokou008