LOGO1


Η επίσκεψη στο κομμωτήριο αποτελεί μια αίσθηση ανανέωσης, χαλάρωσης και απόλαυσης. Το πιο σημαντικό κομμάτι χαλάρωσης και απόλαυσης είναι…

Lousimo102τη στιγμή του λουσίματος, το οποίο συνοδεύεται με μασάζ, όπου η πελάτισσα χαλαρώνει και απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας.

Η πελάτισσα αφήνεται στα χέρια μας, μας εμπιστεύεται, νοιώθει σιγουριά και ασφάλεια γιατί γνωρίζει ότι έχει μπει σ΄ένα χώρο όπου τον απαρτίζουν έμπειροι και σωστοί επαγγελματίες.

Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί την ώρα της εφαρμογής του λουσίματος.

Lousimo103Η πελάτισσα θα πρέπει να κάτσει αναπαυτικά, να τοποθετήσει σωστά το κεφάλι της στο λουτήρα χωρίς να τεντώνεται, θα πρέπει ο λουτήρας να είναι κατάλληλος ώστε να φτάνει η πελάτισσα και ο αυχένας να ακουμπήσει σωστά στην εσοχή του λουτήρα, αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα μαξιλάρι στο κάθισμα και η πελάτισσα να κάτσει πάνω σ΄αυτό.

Lousimo104Ο κομμωτής/κομμώτρια θα πρέπει να μην κάνει απότομες κινήσεις στο κεφάλι της πελάτισσας, να μην το τραντάζει, να μην το αφήνει να πέσει αν το έχει σηκώ- σει για να λούσει το πίσω μέρος του αλλά να το κρατάει και να το τοποθετεί απαλά στην εσοχή του λουτήρα.

Αν είμαστε απρόσεκτοι κατά την εφαρμογή του λουσίματος μπορεί να δημιουρ- γηθεί πρόβλημα στον αυχένα ή αν υπάρχει πρόβλημα να επιδεινωθεί η κατά-σταση, ίσως να δημιουργηθεί και ζημιά στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων, όπου οδηγεί στη μη κανονική ροή του αίματος και στην πιθανή πήξη αυτού προκαλώντας σοβαρή βλάβη.

Οπότε και το λούσιμο δεν είναι απλή υπόθεση, θέλει προσοχή τόση προσοχή όση δίνουμε και όταν εφαρμόζουμε κάποια τεχνική εργασία στα μαλλιά.                                    

Σωστή εφαρμογή ίσον ικανοποιημένη και ευχαριστημένη πελάτισσα.

Lousimo105

Lousimo106