LOGO1


Amarados telos1

Σε μία πολύ όμορφη βραδιά, η σχολή μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 56η ετήσια επίδειξη χτενισμάτων, nail art και μακιγιάζ στο ζεστό χώρο του Κεραμεικού.


Amarados telos2
Ένα γεγονός-event το οποίο συμπληρώνει τα 56 συνεχόμενα έτη, όσα χρόνια λειτουργεί και η σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς Νίκος Αμάραντος. Μία βραδιά αφιερωμένη στις καλλιτεχνικές δημιουργίες των σπουδαστών και αποφοίτων της οι οποίοι ανέπτυξαν τις πρακτικές τους δεξιότητες με φαντασία και τέχνη και παρουσίασαν στο κοινό τα “έργα τους”. Χτενίσματα με θέματα από Rock n Roll, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016, Ανδρικό Στυλ, Ethnic, Ελεύθερο Στυλ και Νυφικές Δημιουργίες.
Όλα τα χτενίσματα δημιουργήθηκαν με προϊόντα styling από την L’Oreal Professionnel.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και βράβευσαν τη σχολή Νίκος Αμάραντος για την προσφορά της στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων κομμωτών, ιδιοκτήτες κομμωτηρίων & studio νυχιών και επαγγελματίες του κλάδου.
Από τη σχολή βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι Αικατερίνη Βρεττού και Βασίλειος Βρεττός για την πρόοδό τους στο χώρο του κομμωτηρίου.
Amarados telos3
Amarados telos4
Amarados telos5
Amarados telos6
Amarados telos7
Amarados telos8
Amarados telos9
Amarados telos10
Amarados telos11
Amarados telos12
Amarados telos13
Amarados telos14
Amarados telos15
Amarados telos16
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι L'Oréal Professionnel και essie !
Τα νυφικά ήταν μία προσφορά της εταιρίας Strass Γάμος Βάπτιση
Η σχολή Νίκος Αμάραντος είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1, ΦΕΚ807/Β/13/Δ.Α9255.