LOGO1


Η Loreal professional Hellas μας υποδέχθηκε με καλή και φιλόξενη διάθεση. Μοιράστηκε μαζί μας τα νέα από το Παρίσι.

Haute Coiffure telos2
Παρ ότι τα χρώματα των ρούχων κάθε χειμώνα είναι σκούρα, για το χειμώνα του 2019 θα είναι πιο έντονα, πιο φαρδιά και ίσως δούμε και ρούχα με βάτες. Οι προτάσεις της Γαλλίας για τα μαλλιά σύμφωνα με τη Haute Coiffure Française είναι οι εξής.
Haute Coiffure telos3
Haute Coiffure telos4
Τα χρώματα στα μαλλιά μας πρέπει να είναι σε ήσυχους τόνους , όσο γίνεται πιο φυσικές ρίζες των μαλλιών με διακριτικά balayage ή ξανοίγματα σαν να κάνουμε ένα <<φυσικό μακιγιάζ μαλλιών>> έτσι τουλάχιστον ειπώθηκε από την τεχνικό των βαφών. Μας πρότειναν πάντα μετά από κάθε τεχνική εργασία να περνάμε ρεφλέ σε όλα τα μαλλιά σε ψυχρές αποχρώσεις .
Haute Coiffure telos5
Haute Coiffure telos6
Τα χτενίσματα και τα κουρέματα είναι μια μίξη από τις δεκαετίες του 70 και 80. Σε πολλές περιπτώσεις τα μαλλιά είναι περασμένα με frizz ή έχουν πολύ όγκο. Σε άλλες πάλι που τα ρούχα όπως είπαμε και παραπάνω θα είναι αρκετά φαρδιά , προτείνεται τα μαλλιά να είναι τραβηγμένα σε κοτσίδα ή όσο πιο φυσικά γίνεται! Με σκοπό να αναδείξουν το πρόσωπο της γυναίκας και να μην καλύπτεται από πολλούς όγκους.
Haute Coiffure telos7
Haute Coiffure telos8
Haute Coiffure telos9
Haute Coiffure telos10
Τα παραπάνω ήταν τα νέα από τη Γαλλία όπως μας τα παρουσίασαν οι συνάδελφοι της Haute Coiffure Française. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους, που μοιράστηκαν μαζί μας τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, καθώς επίσης που μας ταξίδεψαν νοερά μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στις εντυπωσιακές πασαρέλες του Παρισιού!
Haute Coiffure telos11
Haute Coiffure telos12
Haute Coiffure telos13