LOGO1


Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην Ελληνική αγορά η Malibu C, και λέγεται «Υβριδικό Χρώμα» ή αλλιώς «Malibu C Artistry».

Malibu Oktov telos2

To blogkommoton.gr βρέθηκε την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στην πρώτη παρουσίαση της νέας ιδέας της Malibu C.

Malibu Oktov telos3

Malibu Oktov telos4

Στο γεμάτο από συναδέλφους κομμωτές studio της εταιρίας, ξεδιπλώθηκε για πρώτη φορά η νέα υπηρεσία που ήρθε στην Ελληνική αγορά. Όσοι γνωρίζουν τα προϊόντα Malibu C ξέρουν ότι πρόκειται για βοηθήματα προς τον επαγγελματία κομμωτή, ικανά να προετοιμάσουν ή να υποστηρίξουν τεχνικές εργασίες μέσα στο κομμωτήριο.

Malibu Oktov telos5

Malibu Oktov telos6

To new entry στην γκάμα των προϊόντων της, όμως, είναι κάτι διαφορετικό και έχει να κάνει με το χρώμα.

Malibu Oktov telos7

Malibu Oktov telos8

Τα «Concentr8 Colours» προσαρμοσμένα στα δεδομένα της εταιρείας είναι χρωστικά «πρώτες ύλες» και μαζί με τα προϊόντα που τα πλαισιώνουν, γίνονται πολύπλευρα, ικανά να ανοίξουν νέους δρόμους στη δημιουργικότητα του κομμωτή-γνώστη και να φέρουν νέες υπηρεσίες για το πελατολόγιό μας.

Malibu Oktov telos9

Μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα στελέχη της εταιρίας για τους επισκέπτες, οι ambassadors της εταιρίας Πόπη Σταυροπούλου, Καλλιόπη Βένιου, Τόλης Παπαδόπουλος, υπό το συντονισμό του Μάριου Σίμου, μας έδειξαν τη δυναμική των νέων προϊόντων και μας έδωσαν πολλά, σχετικά με τις νέες υπηρεσίες που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε.

Malibu Oktov telos10

Το στοιχείο που τόνισαν οι άνθρωποι της Malibu C και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, έχει να κάνει με την πολύπλευρη ταυτότητα των νέων χρωστικών τα οποία σύμφωνα με την εταιρία παρέχουν 100% εξατομίκευση δίνοντάς στον τεχνικό τη δυνατότητα να φτιάξει άπειρα χρώματα που δεν μπορούν να αντιγραφούν, και παράλληλα τη δυνατότητα να χρωματίσει όποιο προϊόν έχει στο κομμωτήριο, ξεκινώντας από αυτά με τα οποία θα δουλέψει (ντεκαπάζ, βαφή, ρεφλέ) στο λουτήρα και ολοκληρώνοντας με εκείνα που θα δώσει στην πελάτισσα για το σπίτι (σαμπουάν, conditioner, μάσκα)  όλα φτιαγμένα στα δικά της και μόνο μέτρα.

Malibu Oktov telos11

Μία καινούργια και άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα λοιπόν που συνεχίζει το motto της εταιρείας όπως μας το είπε η κυρία Λίλη Παχίδου  «Δεν ερχόμαστε να αντικαταστήσουμε, ερχόμαστε να συμπληρώσουμε»

Malibu Oktov telos12

Μένει λοιπόν να δοκιμάσουμε και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται από τη Malibu C.

Malibu Oktov telos14