LOGO1

 

blank

Salaj Elisavet1

Η Salaj Elisavet πήρε την πρώτη θέσει στο θέμα «Βραδινό Χτένισμα» (Κλασική Μπανάνα) και δεύτερη στην γενική κατάταξη για τον τίτλο «Student Hairdresser of the Year».

Salaj Elisavet2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards αφορά της γυναικείες και της αντρικές κομμώσεις.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν σπουδαστές της κομμωτικής από όλη την Ελλάδα  ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή εκμάθησης της σχολής σε κούρεμα, χτένισμα και τάσεις μόδας.

Salaj Elisavet3

Salaj Elisavet

Μόνιμες κατοικίες: ΑΘΗΝΑ  Τόπος καταγωγής: ΑΛΒΑΝΙΑ

Salaj Elisavet4

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Salaj Elisavet: Από πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι αυτό ήταν αυτό το οποίο θα ακολουθήσω μετέπειτα στην ζωή μου. Ανακάλυψα ότι «πιάνουν τα χέρια μου» και με συνεπήρε το πόσο όμορφο είναι να έχεις ως κάδρο ένα κεφάλι με μαλλιά και πάνω του να δημιουργείς. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ με την κομμωτική.

Salaj Elisavet5

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Salaj Elisavet: Ο διαγωνισμός για εμένα ήταν μια πρόκληση. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την ύπαρξη του ήμουν σίγουρη πως θα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία που δεν θα έπρεπε με τίποτα να χάσω.

Salaj Elisavet6

Blogkommoton.gr:  Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Salaj Elisavet: Η σχολή μου με στήριξε 100% στην απόφαση μου να διαγωνιστώ. Χωρίς την βοήθεια και την στήριξη που είχα από την σχολή δεν θα τα είχα καταφέρει.

Salaj Elisavet7

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τα ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Salaj Elisavet: Το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό και το οποίο είναι και άμεσα συνδεδεμένο με την απόφαση μου να διαγωνιστώ είναι αυτό της καθηγήτριας μου της Κα Αναστασίας Κωστάκη. Ήταν εκείνη που ανέλαβε τις προετοιμασίες για τον διαγωνισμό και που μας έδωσε το έναυσμα για να συμμετάσχουμε σε αυτόν.

Salaj Elisavet8

Blogkommoton.gr:  Πες μας κάτι το οποίο σου συνέβη κατά την ώρα του διαγωνισμό και σε μπλόκαρε η σε έκανε να γελάσεις; 

Salaj Elisavet: Το άγχος ήταν ο χειρότερος μου εχθρός ειδικά τα πρώτα εκείνα δευτερόλεπτα παθαίνεις ένα ''black out'' περνώντας αυτά τα δευτερόλεπτα συνειδητοποιείς ότι θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Συγκεκριμένα προσπαθούσα απλά να μην σκέπτομαι τίποτα, άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Salaj Elisavet9

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Salaj Elisavet: Το σημαντικότερο προσόν για να πετύχει κάποιος τα όνειρα του πέρα από την σκληρή δουλεία που θα πρέπει να καταβάλει ότι χρειάζεται, θάρρος, πίστη στον εαυτό του, επιμονή και υπομονή.

Salaj Elisavet10

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Salaj Elisavet: Αδιαμφισβήτητα να πάρει μέρος χωρίς δεύτερη σκέψη είναι μια μοναδική εμπειρία που αποκομίζεις μόνο θετικά στοιχειά  από αυτήν!!!

Salaj Elisavet11

Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards»;

Salaj Elisavet: Αυτός είναι ο επόμενος μου στόχος να διαγωνιστώ ανάμεσα σε  επαγγελματίες κομμωτές όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος.

Salaj Elisavet12

Blogkommoton.gr:  Ποιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Salaj Elisavet: Αυτό το οποίο έχω στο μυαλό μου όταν σκέπτομαι τον διαγωνισμό είναι η στιγμή απονομής του βραβείου μου. Με κάνει να νοιώθω περήφανη που ανταμείφτηκαν οι κόποι μου.

Salaj Elisavet13

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Salaj Elisavet: Όσο για την οργάνωση ήταν όλα οργανωμένα στην εντέλεια!

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Salaj Elisavet: Κάθε χρόνο και καλυτέρα χαίρομαι πραγματικά που έχουμε την δυνατότητα να πηγαίνουμε σε τέτοιες εκθέσεις να βλέπουμε καινούρια πράγματα, να παρακολουθούμε σεμινάρια και φυσικά να δοκιμαζόμαστε μέσα από τους διαγωνισμούς.

Salaj Elisavet14

Blogkommoton.gr:  Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Salaj Elisavet: Έχω πάρα πολλά όνειρα και όρεξη για αυτήν την δουλεία. Κάποια από τα όνειρα μου πραγματοποιούνται σιγά σιγά και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία τα πραγματοποιήσω κάθε μου όνειρο

Blogkommoton.gr:  Ποίος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Salaj Elisavet: Ο επόμενος μου στόχος είναι να καταφέρω να παρακολουθήσω όσα περισσότερα σεμινάρια μπορώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και να αποκομίσω εμπειρίες και γνώσεις ώστε να φτάσω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στην δουλεία μου.

Salaj Elisavet15

Blogkommoton.gr:  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Salaj Elisavet: Τα μελλοντικά μου είναι αλληλένδετα με τους προσωπικούς μου στόχους ίσως κάποια στιγμή καταφέρω να δημιουργήσω έναν δικό μου χώρο έτσι όπως τον φαντάζομαι , για εμένα αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Blogkommoton.gr:  Τι γνώμη έχεις για το blogkommoton.gr;

Salaj Elisavet: Μέσα από το blogkommoton.gr ενημερωνόμαστε για  τα σεμινάρια, τις  εκδηλώσεις  ότι σχετίζεται με τον κλάδο μας Keep Going !!!!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος