LOGO1

 

blank

Spyridoula MizZy1

Η Μυζήθρα Σπυριδούλα πήρε την πρώτη θέσει στο θέμα «Γυναικείο πορτραίτο» (Βραδινό Χτένισμα).

Spyridoula MizZy2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards αφορά της γυναικείες και της αντρικές κομμώσεις.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν σπουδαστές της κομμωτικής από όλη την Ελλάδα  ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή εκμάθησης της σχολής σε κούρεμα, χτένισμα και τάσεις μόδας.

Η Μυζήθρα Σπυριδούλα γεννήθηκε στης 10/01/1995

Μόνιμες κατοικίες: ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τόπος καταγωγής: ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Spyridoula MizZy3

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χτένιζα τα μαλλιά τόσο τα δικά μου όσο και των φίλων μου. Όμως 2 άτομα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Το πρώτο άτομο είναι η Ευαγγελία Παρασκευά. Είναι η κομμώτρια που με χτένιζε από μικρή η μαμά μου. (Εντύπωση μου έκανε ο όγκος κ το κράτημα που είχαν τα μαλλιά). Το δεύτερο άτομο είναι η Έφη Κολοβού. Η κομμώτρια της εφηβείας. Μου άλλαζα συχνά τα μαλλιά μου με διάφορα κουρέματα. (Μου εξηγούσε τα πάντα και στόχος της ήταν η ικανοποίηση μου. Ήταν η πρώτη που μου έδηξε πως πρέπει να στεκόμαστε στο κομμωτήριο).

Spyridoula MizZy4

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Τα όνειρα πραγματοποιούνται όταν το πιστεύουμε πρέπει να υπάρχει πίστη, επιμονή και δουλεία. Δεν πρέπει να τα παρατάμε στην οποιαδήποτε δυσκολία αλλά να πεισμώνουμε και να προσπαθούμε για το ακατόρθωτο.

Spyridoula MizZy5

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Οι διαγωνισμοί όπως και οι επιδείξεις είναι από τα αγαπημένα μου. Όχι για την δημοσιότητα αλλά γιατί πριν να φτάσεις στο stage υπάρχει η προετοιμασία, ατελείωτες πρόβες, η πίεση του χρόνου όλα αυτά τα συνδυάζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι ο ανταγωνισμός. Αυτός σε ανεβάζει αλλά σε κατεβάζει κιόλας.

Spyridoula MizZy6

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Ο διαγωνισμός μου άρεσε πολύ τον βρήκα αρκετά οργανωμένο αν και γινόταν για πρώτη φορά. Η κλήρωση τόσο των θέσεων όσο κριτών και επιτηρητών ήταν ότι πιο δίκαιο θα μπορούσε να γίνει.

Spyridoula MizZy7

Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards»;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Ίσως και να το επιχειρούσα να κατέβω του χρόνου αν αισθανόμουν έτοιμη. Κάποιος κάποια στιγμή μου είπε μια φράση που μου χαράχτηκε στο μυαλό. "Μην ντροπιάσεις ποτέ τα χέρια σου ". Αν λοιπόν είχα χρόνο να ασχοληθώ όσο χρειάζεται και να δώσω το 100% του εαυτού μου, τότε ναι θα κατέβαινα σε έναν νέο διαγωνισμό διεκδικώντας τον επόμενο τίτλο.

Spyridoula MizZy8

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τα ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Τα ονόματα που μου έρχονται στο  μυαλό και πάντα θα μείνουν χαραγμένα όσο αφορά αυτή μου την "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" είναι οι καθηγητές μου η κα. Δέσποινα Αμανατίδου που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον  διαγωνισμό. Πίστεψε σε έμενα, δεν σταμάτησε λεπτό να με εμψυχώνει όπως επίσης και ο καθηγητής μου ο Κ. Ζαφειριάδης. Ένα άλλο άτομο είναι η κα. Βασιλική Ψωμά όπου προσπαθούσε κάθε λεπτό για το τέλειο αποτέλεσμα και με βοήθησε μεταδίδοντας μου την γνώση της για αυτό. Επίσης ένα άτομο είναι ο κ. Σάκης Σγουρός όπου με ενθάρρυνε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, ακριβώς την στιγμή που το  είχα τόσο ανάγκη. Και φυσικά το μοντέλο μου Μαρία Βαλάρη που ήταν μαζί μου στις πρόβες, στο άγχος.  με στήριζε με το χαμόγελο της, την ομορφιά της και την συνεργασία της.

Spyridoula MizZy9

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Αν και θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμη κατάλληλη για συμβουλές. Θα έλεγα ότι όποιος  αγαπήσει αυτό που κάνει,  πρέπει να βάζει τα δυνατά του, να πιστεύει στα χέρια του, να δουλεύει σκληρά και κυρίως να μην έχει άγχος. Έτσι έρχεται η ανταμοιβή.

Spyridoula MizZy10

Blogkommoton.gr:  Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Στήριξη είχα από τους καθηγητές της σχολής μου. Όλο τον καιρό της προετοιμασίας μου με συμβούλευαν και μου δίδασκαν τα μυστικά τους. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή που είχα τέτοιους ανθρώπους αξιόλογους και με πολύ εμπειρία κοντά μου. Μου έχουν αποδείξει όλοι τους πως η ευχή τους είναι  να τους ξεπεράσεις, όχι απλά να τους φτάσεις.

Spyridoula MizZy11

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: H HAIRPROF με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Είναι τα μάτια, τα αφτιά και τα χέρια ενός κομμωτή. Ιδιαίτερα φέτος εκτός από τα σεμινάρια, τα εργαλεία και τα προϊόντα διοργάνωσε με επιτυχία τους διαγωνισμούς, αφυπνίζοντας έτσι το καλλιτεχνικό πνεύμα όλων τον κομμωτών και ας μου επιτραπεί και των σπουδαστών.

Spyridoula MizZy12

Blogkommoton.gr:  Πιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί; 

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Η πρώτη στιγμή είναι αυτή που καθώς μπαίνω στην έκθεση προσπαθώ να στήσω το φόρεμα του μοντέλου μου όπου είχα φτιάξει από τούλι έτσι ώστε να μην τσαλακωθεί και όλοι μας κοίταζαν ξαφνιασμένοι. Η δεύτερη είναι  αυτή που από το άγχος να είναι όλα έτοιμα και τέλεια δεν ήμουν σίγουρη αν άκουσα τα όνομα μου. Και η τρίτη είναι οι μορφασμοί του μοντέλου μου στον καθρέφτη κατά την διάρκεια του διαγωνισμού  που με χαλάρωναν και με έκαναν να νιώθω σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Spyridoula MizZy13

Blogkommoton.gr:  Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Τα όνειρα μου μπορώ να πω πως σε μεγάλο βαθμό άρχισαν να πραγματοποιούνται. Εύχομαι  αυτό να είναι μόνο η αρχή και φυσικά να ακολουθούσουν περισσότερες επιτυχίες.

Spyridoula MizZy14

Blogkommoton.gr:  Ποίος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Ο επόμενος μου στόχος είναι να πάω όσο το δυνατόν καλυτέρα  σε μελλοντικούς διαγωνισμούς και επιδείξεις.

Spyridoula MizZy15

Blogkommoton.gr:  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να παρακολουθήσω  όσο το δυνατόν περισσότερα σεμινάρια κομμωτικής, ώστε να μπορέσω να τα εφαρμόσω και να ομορφύνω τόσο την εξωτερική εμφάνιση όσο και την ψυχολογική διάθεση τον ατόμων που θα έχω την τύχη να αφεθούν στα χέρια μου.

Spyridoula MizZy16

Blogkommoton.gr:  Τι γνώμη έχεις για το www.blogkommoton.gr ;

Μυζήθρα Σπυριδούλα: Αν και  είμαι νέα στο χώρο θεωρώ πως το blogkommoton.gr είναι χρήσιμο και για τους σπουδαστές  ακόμη και για τους επαγγελματίες με τεράστια εμπειρία. Η τέχνη αυτή ευτυχώς συνεχώς εξελίσσετε και μέσω του site μπορούμε να ενημερωνόμαστε για σεμινάρια, διαγωνισμούς, νέες τάσεις, πιο εύκολα, πιο έγκυρα και πιο γρήγορα.

Επιμέλεια κειμένων: Καλογιάννη Ελένη

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος