LOGO1

 

blank

Stavropoulos Pan1

Ο Σταυρόπουλος Παναγιώτης πήρε την πρώτη θέσει στο θέμα «Ανδρικό πορτραίτο» (Ανδρικό κούρεμα).

Stavropoulos Pan2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards αφορά της γυναικείες και της αντρικές κομμώσεις.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν σπουδαστές της κομμωτικής από όλη την Ελλάδα  ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή εκμάθησης της σχολής σε κούρεμα, χτένισμα και τάσεις μόδας.

Ο Σταυρόπουλος Παναγιώτης γεννήθηκε στης 14/09/1993

Μόνιμες κατοικίες: Μεσολόγγι

Τόπος καταγωγής: Μεσολόγγι

Τόπος γέννησης: Πάτρα

Stavropoulos Pan3

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Τη κομμωτική τη γνώρισα από πολύ μικρός γιατί ο πατέρας μου διατηρεί κομμωτήριο στο Μεσολόγγι μαζί τώρα πλέον και με την αδέρφη μου. Ο αδελφός μου επίσης διατηρεί και αυτός με τη σειρά του ένα ακόμη κομμωτήριο στην Άμφισσα. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δε μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον σαν επάγγελμα ίσως γιατί πολύ απλά το είχα μέσα στα χεριά μου και ίσως να το έβλεπα σαν μια ανούσια ενασχόληση-αγγαρεία για τις διακοπές μου από το σχολειό.

Όταν όμως γνώρισα τη κομμωτική από μέσα και δούλεψα πάνω στον πρώτο μου πελάτη μπορώ να πω ότι όχι απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον, με εξίταρε και ήθελα να φτάσω το τέλειο κούρεμα όσο ποιο σύντομα γινόταν και όταν ακόμα και σήμερα για κάποιο λόγο δεν γίνει κάτι όπως το θέλω άσχετα αν ο πελάτης μου μείνει η δε μείνει ευχαριστημένος, δε μπορώ να κοιμηθώ όσο και αν αυτό ακούγετε τραγικό και αναζήτα εύθηνες από τον εαυτό μου και για λάθη που τυχόν έκανα και για τη μη καλή προεργασία που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Stavropoulos Pan4

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Kατά τι γνώμη μου κάποιος που θέλει να περιχεί τα όνειρα του πρέπει να έχει αρχικά πρόγραμμα ,στόχους που θα συνεχώς θα καταρρίπτει. Να είναι τελειωμένης και ταπεινός, να μην έχει το στοιχείο της αναβλητικότητας στο χαρακτήρα του, να αναζητά διαρκώς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είναι άπληστος με τη γνώση. Να έχει πλήρης επίγνωση της κατάστασης στην όποια βρίσκεται και να εξετάζει όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν είτε να του φάνουν χρήσιμοι είτε να του σταθούν εμπόδιο στη καριέρα του. Και δουλεία, δουλεία, δουλεία και γνωριμίες.

Stavropoulos Pan5

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Το κίνητρο μου για να δηλώσω συμμετοχή στο διαγωνισμό τις hairprof ήταν ότι έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και αυτό ήθελα να δείξω επίσης με ώθησε το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να δίνω κάθε φορά το καλύτερο μου εαυτό στη κάθε μου δημιουργία και πιστεύω πως αυτό είναι το παν να δουλεύεις με τον εαυτό σου και να τον έχεις μέρα με τη μέρα ανταγωνιστή σε ότι και αν κάνεις. Έτσι αποφάσισα να πάρω μέρος και να βάλω τα δυνατά μου για να διεκδικήσω τη πρώτη θέση. Δε σας κρύβω ότι απλά πήγα για να κερδίσω.

Stavropoulos Pan6

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Η διοργάνωση ήταν ικανοποιητική σχεδόν σε όλους τους τομείς. Οι άνθρωποι τις HAIRPROF παρουσίασαν μια καταπληκτική δουλεία πολλών μηνών για το στήσιμο της διοργάνωσης και το συντονισμό και αυτό πιστεύω φάνηκε σε όλους μας.

Stavropoulos Pan7

Blogkommoton.gr:  Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: H στήριξη που είχα από τη σχολή μου ήταν μεγάλη και τους ευχαριστώ όλους γιατί με έκαναν να μάθω πολλά πράγματα για τη ζωή και την συμβίωση με τους ανθρώπους αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω εξαιρετικά έναν άνθρωπο από τη σχολή μου που έπαιξε σημαντικό ρολό στη ζωή μου. αυτή είναι η αγαπημένη μου καθηγήτρια Αναστασία Καμπουράκη.

Stavropoulos Pan8

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards»;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Η συμβουλή που θα έδινα σε κάποιων που σκάφτεται να πάρει μέρος, όχι μόνο στο διαγωνισμό τις HAIRPROF ,αλλά σε οποιοδήποτε διαγωνισμό που έχει  σκεφτεί να συμμετάσχει  είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι ,όλοι άνθρωποι και όλοι ξεκινάμε από την αρχή ,ίσως κάποιοι από λίγο πιο μπροστά από εμάς αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε εξαρτάτε μόνο και μόνο από εμάς και από το ποσό έχουμε σκοπό να αγωνιστούμε και να εθιστούμε πλήρως για να πετύχουμε το στόχο μας. Και μη ξεχνάμε ποτέ ότι ''αφού το έκανε κάποιος μπορούμε και εμείς'' . Επίσης οι αποτυχίες μας κάνουν περισσότερο καλό αν διαπιστώσουμε το λόγο για τον όποιο προήλθαν.

Stavropoulos Pan9

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: H HAIR PROF έκανε αυτό που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία έκθεση στο όχι μόνο στο χώρο της κομμωτικής αλλά και σε πολλούς άλλους κλάδους. Διαχώρισε τις κατηγορίες της καλαισθησίας και πρόσφερε στο κλάδο τις κομμωτικής το απόσταγμα τις σωστής επιλογής για τεχνική ενημέρωση , για ενημέρωση σε νέα και παλιά προϊόντα και για ενημέρωση σε παροχές άμεσης προωθήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Stavropoulos Pan10

Blogkommoton.gr:  Πιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Πραγματικά οι στιγμές που έζησα και που μου έχουν μείνει αποτυπωμένες στο νου σα μια υπέροχη αλλά και επώδυνη εμπειρία στο διαγωνισμό της HAIRPROF είναι πάμπολλες και ξεχωριστές. Δε ξέρω πραγματικά ποιες να ξεχωρίσω. Θα ξεκινήσω με το όταν πάτησα το πόδι στο προθάλαμο τις έκθεσης σκεφτόμενος αν είναι εφικτό αυτό που θα προσπαθήσω να πετύχω. Εκείνη τη στιγμή του διαγωνισμού δε ανταγωνιζόμουν του υπόλοιπους διαγωνιζόμενους απλά ανταγωνιζόμουν τον ίδιο μου τον εαυτό με σκοπό να αποβάλω το άγχος όσο και αυτό ήταν αδύνατο και να βγάλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ας έχανα. Επίσης θα ξεχωρίσω τι στιγμή και πραγματικά δε πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ όταν ο παρουσιαστής της διοργάνωσης μετρούσε αντίστροφα για την εκκίνηση και μόλις έφτασε στο 3-2-1-παμε μου κόπηκαν τα πόδια με έπιασε κρύος ιδρώτας και τα χεριά μου έτρεμαν.

Stavropoulos Pan11

Blogkommoton.gr:  Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Θα έλεγα καλυτέρα οι στόχοι μου έχουν αρχίσει να καταρρίπτονται και όχι τα όνειρα μου. Γιατί από τα όνειρα μου είμαι πολύ μακριά ακόμα. Απλά το 1ο βραβείο που κέρδισα στο διαγωνισμό τις HAIRPROF ήταν μια ανταμοιβή και μια επιβεβαίωση ότι πάμε καλά και μπροστά γιατί πολλές φορές νομίζουμε ότι πάμε καλά και πάμε ανάποδα.

Stavropoulos Pan12

Blogkommoton.gr:  Ποίος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Ο  επόμενος μου στόχος είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και σαν επαγγελματίας αλλά και στις προσωπικές μου σχέσεις με την οικογένεια μου και το κύκλο που με περιβάλει. Επίσης θα ήθελα από τη νέα σεζόν που θα πάρω το πτυχίο μου να καταφέρω να δουλέψω σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλυτέρα κομμωτήρια τις Ελλάδος διπλά σε αξιόλογους επαγγελματίες και να μάθω από αυτούς όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ και εμπειρίες.

Stavropoulos Pan13

Blogkommoton.gr:  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Στο μέλλον θα ήθελα να φύγω για το εξωτερικό με σκοπό να φτάσω στο αποκορύφωμα τις καριέρας μου δημιουργώντας τη δική μου αλυσίδα κομμωτηρίων στην επόμενη 10ετια και να καταφέρω να πάω ένα βήμα τη κομμωτική ποιο περά. Αλλά αυτά είναι όνειρα και είμαι ακόμα στην αρχή και τη συγκεκριμένη φάση τις ζωής μου θέλω μόνο να είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου και να έχω δύναμη να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας αλλά μέσα από τις δυσκολίες πάντα βγαίνει κάτι καλό αν προσπαθείς και δε το βάζεις κάτω.

Stavropoulos Pan14

Blogkommoton.gr:  Τι γνώμη έχεις για το www.blogkommoton.gr ;

Σταυρόπουλος Παναγιώτης: Το blogkommoton.gr είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ενημερωτικό site για κομμωτές και για όλες τις κατηγορίες καλαισθησίας. Εκεί θα βρεις από προγραμματισμένα σεμινάρια εταιριών, νέες τάσεις μόδας αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε προγράμματα του ΟΑΕΔ και της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Blogkommoton.gr:  Παναγιώτη Σταυρόπουλε θέλω να σου εκφράσω δημόσια τον θαυμασμό μου για την δουλειά σου και το ήθος που διαθέτης.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος