LOGO1

 

blank

Nasiou Ornela1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός - διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Nasiou Ornela2

Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awards που αφορά τις γυναικείες κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Hairdresser of the Year (του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας.

Η Νάσιου Ορνέλα κατέκτησε την πρωτιά στο Bridal Hairstyle (Νυφικό Χτένισμα).

Nasiou Ornela3

Νάσιου Ορνέλα!

Η Ορνέλα Νάσιου είναι γεννημένοι 2 /5/1989. Ζει και μεγάλωσε στα όμορφα  Τρίκαλα και δουλεύει στο κομμωτήριο SG HAIRSTYLING Σάκης Γιαννούλας μαζί με τον Σάκη Γιαννούλα και την ομάδα τους! Το κομμωτήριο βρίσκετε στο κέντρο της πόλης Ιπποκράτους 15.

Αποφοίτησε το 2008 από το 4ΤΕΕ Τρικάλων. Κατέκτησε την 1η θέση στο βραδινό χτένισμα στο 21ο Βαλκανικό Φεστιβάλ κομμωτικής τέχνη κ μακιγιάζ το Νοέμβριο 2016.

Nasiou Ornela4

Blogkommoton.gr:  Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την κομμωτική;

Νάσιου Ορνέλα: Αποφάσισα να γίνω κομμώτρια στα 15 μου βλέποντας τον εαυτό μόνη μου να χτενίζω τις φίλες μου και να βάφω.... Στα 16 πήρα την απόφαση ότι θέλω να γίνω κομμώτρια.

Nasiou Ornela5

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Νάσιου Ορνέλα: Το όνειρο του καθενός είναι σχετικό ανάλογα που θέλει να φτάσει κανείς. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά, πάθος κ αγάπη γι αυτό πού κάνουμε.

Nasiou Ornela6

Blogkommoton.gr:  Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό;

Νάσιου Ορνέλα: Αυτό Που μου αρέσει περισσότερο είναι οι προκλήσεις της δουλειά μας. Να έχεις μια δύσκολη περίπτωση κ να τη φέρουμε εις πέρας.

Nasiou Ornela7

Blogkommoton.gr:  Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Νάσιου Ορνέλα: Για μένα πετυχημένος κ μοναδικός είναι αυτός που αφήνει την υπογραφή του στα μαλλιά.  Να βλέπουν ένα κεφάλι και να λένε τα μαλλιά τα έκανε ο τάδε.

Nasiou Ornela8

Blogkommoton.gr:  Σε διαγωνισμό κομμωτικής έλαβες μέρος πρώτη φορά;

Νάσιου Ορνέλα: Είχα λάβει μέρος το Νοέμβριο 2016 στο 21ο Βαλκανικό Φεστιβάλ κομμωτικής τέχνη και μακιγιάζ οπού κατέκτησα την 1η θέση στο βραδινό χτένισμα.

Nasiou Ornela9

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards».

Νάσιου Ορνέλα: Ήθελα πολύ να λάβω μέρος , αλλά λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων ήθελε να το αφήσω για του χρόνου.  Και ένα πρωί πάω στο κομμωτήριο και ο Σάκης Γιαννούλας μου ανακοίνωσε ότι μου δήλωσε συμμέτοχη.

Nasiou Ornela11

Blogkommoton.gr:  Σε είδαμε ότι διαγωνίστηκες μόνο στο Bridal Hairstyle (Νυφικό Χτένισμα) και τελικά κατέκτησες την πρώτη θέση.  Σου αρέσει να βαδίζεις πάντα εκ του ασφαλούς.

Νάσιου Ορνέλα: Διαγωνίστηκα μόνο στο Bridal Hairstyle διότι δεν υπήρχε η πολυτέλεια τού χρόνου. Και όπως ξέρουμε όλοι σε ένα διαγωνισμό δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας.

Nasiou Ornela10

Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε να διεκδικείς του χρόνου τον τίτλο «Hairdresser of the Year 2018»;

Νάσιου Ορνέλα: Αν το επιτρέψουν οι συγκυρίες γιατί όχι.

Nasiou Ornela12

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Νάσιου Ορνέλα: Ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Κάθε χρόνο και καλύτερα.

Nasiou Ornela13

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2018»;

Νάσιου Ορνέλα: Μια τέτοια εμπειρία αξίζει να τη ζήσουν όλοι οι κομμωτές.

Nasiou Ornela14

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Νάσιου Ορνέλα: Ήταν πολύ ωραία και οργανωμένη με προδιαγραφές εξωτερικού.

Nasiou Ornela15

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Νάσιου Ορνέλα: Eπειδή οι συντελεστές της επιτυχίας μου δεν είναι μόνο 3, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ, τη Γιώτα Κουβούση για το υπέροχο μακιγιάζ, τη Δήμητρα Σιώκη για το εκπληκτικό νυφικό, τη Χριστίνα Κατσαρού για τα πολύ ωραία νύχια, τον καταπληκτικό φωτογράφο Θάνο Φλούλη, το μοντέλο Βάσια Ζαραμπούκα και το Σάκη Γιαννούλα που είναι πάντα διπλά μου και πιστεύει περισσότερο σε μένα ακόμα κι από εμένα.

Nasiou Ornela16

Blogkommoton.gr:  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Νάσιου Ορνέλα: Έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην τα αποκαλύψω ακόμα.

Nasiou Ornela17

Blogkommoton.gr:  Να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για την δουλειά σου και σου εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος