LOGO1

 

blank

Goxhaj Iva1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός - διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Goxhaj Iva2

Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awards που αφορά τις γυναικείες κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Hairdresser of the Year (του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας.

Η Goxhaj Iva είναι η δεύτερη της κατάταξης του τίτλου «Greek Hairdresser of the Year» με 1.203 βαθμούς, με διαφορά από τον πρώτο μόλις 18 βαθμών.

Επίσης κατέκτησε την πρωτιά στο 4ο Θέμα Film Stars (Βραδινό Χτένισμα) και την δεύτερη θέση στο 3ο Θέμα Freestyle - Total Look (Κούρεμα και Χτένισμα Μόδας).

Goxhaj Iva!

Η Goxhaj Iva γεννήθηκε στης 27/8/1987

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Κομμωτική σε τεχνικό λύκειο και make up artist στο ΙΕΚ Ακμή

Τόπος Διαμονής: Πετρούπολη.

Goxhaj Iva3

Blogkommoton.gr:  Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την κομμωτική;

Goxhaj Iva: Ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρή, πήγαινα στο κομμωτήριο και έβλεπα όλα αυτά τα ωραία αποτελέσματα που προσφέρει η δουλειά μας και έτσι επηρεάστηκα και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Goxhaj Iva: Υπομονή, σκληρή δουλειά, επιμονή και πάθος.

Goxhaj Iva4

Blogkommoton.gr:  Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό;

Goxhaj Iva: Το πριν και το μετά. Ουσιαστικά η η μεταμόρφωση.

Blogkommoton.gr:  Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Goxhaj Iva: Η επικοινωνία με τον κόσμο και η όρεξη για μοναδικές δημιουργίες.

Goxhaj Iva5

Blogkommoton.gr:  Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Goxhaj Iva: Ο κόσμος. Ο κόσμος είναι ο πιο δύσκολος και σημαντικός κριτής. Μέσα από τον κόσμο μαθαίνουμε να επιβιώνουμε στο χώρο, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και δημιουργώντας πολύτιμα εφόδια για το μέλλον της καριέρας μας.

Goxhaj Iva6

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards» και αν ήταν  ο αρχικός σου στόχος να διεκδικήσεις τον τίτλο «Hairdresser of the Year»;

Goxhaj Iva: Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, όποτε το να δηλώσω συμμετοχή στο διαγωνισμό, ήταν μια ακόμα εμπειρία για μένα κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Ίσως ακόμα να ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε μια διαδικασία επιβεβαίωσης για τα τόσα χρόνια εργασίας στον κλάδο της κομμωτικής.

Ξεκίνησα απλά στο να θέλω να πάρω μέρος, ήταν τόσο έντονο όμως όλο αυτό και με δικαίωσε τόσο το αποτέλεσμα που προσέφερα, ώστε να προσμένω μια θέση στο «Hairdresser of the Year».

Goxhaj Iva7

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Goxhaj Iva: Ήταν οργανωμένο σε ένα πολύ καλό βαθμό με αρκετά καταξιωμένους και ιδιαίτερους στο χώρο μας κριτές. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνει επίπεδο και ο διαγωνισμός θα γίνεται ολοένα καλύτερος και πιο δύσκολος.

Goxhaj Iva8

Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε να διεκδικείς  και του χρόνου τον τίτλο «Hairdresser of the Year 2018»;

Goxhaj Iva: Στην πρώτη μου συμμετοχή κατάφερα να αποκτήσω την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της κατηγορίας Film Stars και την δεύτερη θέση στην κατηγορία Free Style Total Look, πράγμα που μου δίνει κίνητρο με την ήδη υπάρχουσα εμπειρία από αυτή μου τη συμμετοχή να προσπαθήσω να είμαι εξίσου νικήτρια στο Greek Hairdressing Awards 2018. Οπότε ναι σίγουρα θα ήταν επιθυμία μου.

Goxhaj Iva9

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2018»;

Goxhaj Iva: Η κομμωτική είναι τέχνη. Σίγουρα για να την ακολουθείς την αγαπάς. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Θέλει πάθος και σκληρή δουλειά. Αν την αγαπάς έχεις πάθος και δουλεύεις σκληρά δούλεψε στην σιωπή και άσε την επιτυχία σου να κάνει τον θόρυβο. Τότε σίγουρα είσαι έτοιμος να αποκτήσεις και έναν τίτλο κι αν όχι, σίγουρα την απόλυτη εμπειρία.

Goxhaj Iva10

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Goxhaj Iva: Η HAIRPROF κατάφερε και διοργάνωσε μια έκθεση ενδιαφέρουσα για τις απαιτήσεις του κομμωτή και τις απαιτήσεις της αγοράς. Τρομερή οργάνωση στα show on stage με φοβερούς και αξιόλογους συναδέλφους κομμωτές.

Goxhaj Iva11

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Goxhaj Iva: Στέλλα Γραμμάτικα το φοβερό μου μοντέλο το οποίο τυχαίνει να είναι συνεργάτης και μου έδινε δύναμη και στήριξη σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. Χάρης Λαγογιάννης καρδιακός φίλος ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία και ήταν αυτός που μου δήλωσε την συμμετοχή και με ώθησε να πάρω το ρίσκο. Σίγουρα η μοναδική μου μητέρα Τατιάνα Goxhaj η οποία ήταν δίπλα μου κάθε λεπτό κι ας μην είναι ποια στην ζωή. Ήταν το πρώτο μου βραβείο το οποίο φυσικά το αφιέρωσα σε αυτήν, πίστευε πάντα στις δυνάμεις μου και στην θέληση μου σε αυτό που κάνω και αγαπώ.

Goxhaj Iva12

Blogkommoton.gr:  Θα μπορούσες να αναφέρεις κάποιες πολύ σημαντικές σου συνεργασίες.

Goxhaj Iva: Μελίνα Ασλανίδου στο Διογένης Παλλάς, φωτογραφίσεις για την εταιρία FOLLIE FOLLIE με αρκετά καταξιωμένες Fashion Bloger και σίγουρα το κομμωτήριο στο οποίο εργάζομαι  Θ Salon by Thodoris Gionis , το οποίο μου δίνει την ευχέρεια να συνεργάζομαι με αρκετούς διάσημους από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και όχι μόνο.

Goxhaj Iva13

Blogkommoton.gr:  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Goxhaj Iva: Να μην σταματώ να εξελίσσομαι και μέσα από τις εμπειρίες που αποκτώ να γίνομαι καλύτερη, τα υπόλοιπα πιστεύω έρχονται από μόνα τους.

Goxhaj Iva14

Blogkommoton.gr:  Να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για την δουλειά σου και σου εύχομαι να σε δούμε και του χρόνου στα αγωνιστικά πλατό της Έκθεσης!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος