LOGO1

 

blank

Ίντος Δήμος01

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός - διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Ίντος Δήμος02

Ο διαγωνισμός του 2ου Greek Barber Festival  που αφορά τις αντρικές κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Best Barber Of The Yaer 2017 (του καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες μπαρμπέρικων ενώ τα θέματα του αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του κουρείου σε κούρεμα, χτένισμα, ξύρισμα και τάσεις μόδας.

Ο Ίντος Δήμος είναι ο κατακτητής του τίτλου «Best Barber Of The Yaer 2017». Κατέκτησε την 1η θέση καλύτερο πορτραίτο 2017 την 1η θέση Free Style 2O17. Επίσης είχε κατακτήσει το 2016 πάλη στην HAIRPROF τον τίτλο 2ου Best BARBER Artist 2016

Ίντος Δήμος3

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό του 2ου Greek Barber Festival και αν ήταν  ο αρχικός σου στόχος να διεκδικήσεις τον τίτλο «Best Barber Of The Yaer 2017»;

Ίντος Δήμος: Μεγάλο κίνητρο στο να δηλώσω συμμετοχή για το διαγωνισμό του 2ου  Greek BARBER Festival ήταν η δίψα μου για μια διάκριση στο χώρο του barbering, αλλά και οι περσινές μεγάλες εμπειρίες και γνώσεις που αποκόμισα από τον περσινό διαγωνισμό.

Εκεί είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω και να έρθω σε επαφή με αρκετούς καταξιωμένους επαγγελματίες αλλά και με πολλά ανερχόμενα αστέρια που έψαχναν την εμπειρία ενός τέτοιου διαγωνισμού ανάμεσα σε τόσους λαμπρούς και φιλόδοξους συναδέλφους του χώρου.

Σίγουρα πίστευα στις δυνατότητες μου, μιας και είχα την κρυφή ελπίδα μιας νέας διάκρισης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήμουν και απογοητευμένος αν δεν κέρδιζα τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς μιας και θα συμβιβαζόμουν με τα θετικά μιας τέτοιας όμορφης εμπειρίας.

Ίντος Δήμος4

Blogkommoton.gr:  Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Ίντος Δήμος: Φέτος η διοργάνωση μου φάνηκε πολύ πιο οργανωμένη και καλά στημένη, σε μεγαλύτερο χώρο, με διαφορετικά κριτήρια και χρόνους ενώ είχα και την ευκαιρία να διαγωνιστώ με υψηλού επιπέδου συναδέλφους, να κριθώ από μεγάλα ονόματα του χώρου, να παρακολουθήσω αξιόλογα κομματικά show και κλειστά σεμινάρια αλλά και να γνωρίσω αρκετά νέα και πρωτοποριακά προϊόντα από την έκθεση που υπήρχε στο χώρο του σταδίου.

Ίντος Δήμος5

Blogkommoton.gr:  Θα σε δούμε να διεκδικείς και του χρόνου τον τίτλο Best Barber Of The Yaer 2017»;

Ίντος Δήμος: Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να πάρω μέρος για άλλη μια φορά μέρος στον διαγωνισμό μιας και τον αγάπησα ιδιαίτερα αυτά τα δύο χρόνια συμμετοχής μου, αλλά από την άλλη αν μου ζητηθεί θα ήθελα να τον υπηρετήσω ίσως από κάποιο άλλο πόστο και ίσως να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μια διοργάνωση του εξωτερικού.

Ίντος Δήμος6

Blogkommoton.gr:  Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Barber Festival»;

Ίντος Δήμος: Θα ήθελα να τους συμβουλέψω να στηρίξουν και να πάρουν οπωσδήποτε μέρος στην διοργάνωση, να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Μέσα από μια πιθανή διάκριση ή έστω μέσω μιας γνωριμίας και συνεργασίας με κάποιο εκλεκτό του χώρου μας, να προβάλουν τον εαυτό τους και τη δουλειά τους, να μην φοβηθούν να εκθέσουν τον εαυτό τους.

Η φετινή μου διάκριση μου έφερε κύρος μεγάλη αναγνωσιμότητα και μελλοντικές συνεργασίες μέσα από παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, απεναντίας μόνο να κερδίσουν πολλά περισσότερα.

Ίντος Δήμος7

Blogkommoton.gr:  Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Ίντος Δήμος: Θα ήθελα να επαινέσω την προσπάθεια που καταβάλλουν αυτά τα χρόνια οι υπεύθυνοι οργάνωσης της ΗAIRPROF, προάγουν την τέχνη μας μιας και μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσουμε νέα προϊόντα, να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας, αλλά ακόμα περισσότερο γιατί κάθε χρόνο μας φέρνουν πιο κοντά με κορυφαίους συναδέλφους αλλά και νέα παιδιά στο ξεκίνημα του επαγγέλματος.

Μακάρι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αρκεί να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Ίντος Δήμος8

Blogkommoton.gr:  Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Ίντος Δήμος: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένα ονόματα γιατί στο μυαλό μου έρχονται τόσο πρόσωπα που δούλεψαν αδιάκοπα για να στηθεί και να πραγματοποιηθεί αυτός ο θεσμός, κριτές με μεγάλη ποιότητα αλλά και νέα παιδιά που αγαπούν το barbering και από τι φαίνεται το μέλλον τους ανήκει.

Ίντος Δήμος9

Blogkommoton.gr:  Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Ίντος Δήμος: Με την κομμωτική με συνδέει μια μεγάλη σχέση αγάπης μιας και ο πατέρας μου ήταν παρά πολλά χρόνια γνωστός κουρέας της ευρύτερης περιοχής. Πέρασα λοιπόν αμέτρητες ώρες μέσα στο κουρείο του πατέρα μου ,ένοιωσα τη ζεστασιά που προσφέρει ένας τέτοιος χώρος και ήρθα σε επαφή με ανθρώπους όλων των ηλικιών, ακούγοντας συζητήσεις άλλες φορές με πολιτικό και άλλες φορές με κοινωνικό και αθλητικό περιεχόμενο.

Ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο που με στήριξε σε αυτήν την απόφαση είναι η γυναίκα μου η οποία με παρότρυνε και μου έδωσε τη δύναμη να ακολουθήσω το χώρο της κομμωτικής καθώς με τη δική της στήριξη και αγάπη μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το πάθος μου να κυνηγήσω το όνειρο μου.

Ίντος Δήμος10

Blogkommoton.gr:  Ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Ίντος Δήμος: Για να πετύχεις όμως και να φτάσεις στο σημείο  να αναβαθμίσεις την ποιότητα των υπηρεσιών σου πρέπει πάνω από όλα να αγαπήσεις την δουλειά σου, τα μαλλιά και τον πελάτη. Να σεβαστείς τα χρήματα του, τις επιθυμίες του, τον χρόνο του και να ενημερώνεσαι συνεχώς με σεμινάρια για τις νέες τάσεις, να προσθέτεις στο χώρο σου νέα προϊόντα και να τους κάνεις να αισθάνονται άνετα και μοναδικοί στο χώρο σου.

Ίντος Δήμος11

Blogkommoton.gr:  Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Ίντος Δήμος: Χωρίς αμφιβολία το κούρεμα. Είναι για μένα η υπηρεσία που με γοητεύει περισσότερο από κάθε άλλη εργασία. Εκεί ξεδιπλώνω το ταλέντο και την φαντασία μου να δημιουργώ πάντα με γνώμονα το πρόσωπο, το στυλ και την προσωπικότητα του καθενός ξεχωρίζοντας κάθε φορά τον κλασικό από τον μοντέρνο πελάτη.

Ίντος Δήμος12

Blogkommoton.gr:  Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Ίντος Δήμος: Ένας κομμωτής χαρακτηρίζεται επιτυχημένος όχι μόνο όταν αποκτά τίτλους και τρόπαια αλλά όταν επικοινωνεί με τον κόσμο του, όταν πέρα από τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που του προσφέρει του δίνει απλόχερα την αίσθηση ότι ο χώρος που επισκέπτεται είναι φιλικός και ζεστός κάνοντάς τον να νοιώθει άνετα όπως στο σπίτι του.

Όλα είναι στις λεπτομέρειες από τον τρόπο που θα του κλείσουμε ραντεβού, θα τον υποδεχτούμε στον χώρο μας ,θα τον περιποιηθούμε και τέλος θα τον ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανε να μας εμπιστευθεί την ομορφιά των μαλλιών του.

Ίντος Δήμος13

Blogkommoton.gr:  Ίντο Δήμο Θα μπορούσες να αναφέρεις κάποιες πολύ σημαντικές σου συνεργασίες.

Ίντος Δήμος: Συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας μεγάλων σχεδιαστών της Θεσσαλονίκης  (Νικόλας, Κωνσταντίνος, Νάσος ) με τα κομμωτήρια Yianni hair spa. Παρουσίαση Old School κουρεμάτων και Tattoo σε event που διοργάνωσα ο ίδιος με την συμμετοχή των Άλεξ Γεωργακόπουλο κ Φόρη Θεοδόσιαδη

Ίντος Δήμος14

Blogkommoton.gr:  Ίντο Δήμο ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Ίντος Δήμος: Στο μέλλον θα ήθελα να μεγαλώσω το χώρο μου και να επεκτείνω την επιχείρηση μου βάζοντας μέσα καινοτόμες υπηρεσίες, να συνεργαστώ με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, να προσφέρω μέσα από σεμινάρια τις δικές μου γνώσεις και τεχνικές και τέλος να κάνω και τα δικά μου παιδιά να αγαπήσουν αυτό που χρόνια τώρα υπηρετώ.

Ίντος Δήμος15

Blogkommoton.gr:  Τι γνώμη έχεις για το www.blogkommoton.gr

Ίντος Δήμος: Το blogkommoton είναι μια ενδιαφέρουσα σελίδα που συνεχώς αναβαθμίζεται προσφέρει γνώσεις και πληροφορίες που προάγουν τον χώρο της κομμωτικής.

Ίντος Δήμος16

Blogkommoton.gr:  Θέλω να σου εκφράσω δημόσια τον θαυμασμό μου για την δουλειά σου και θα ήθελα να μας υποσχεθείς με την καινούργια σεζόν να μας αρθρογραφείς για την σελίδα «Hair Styling, Haircut and Hairstyle» του blogkommoton.gr!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος