LOGO1


Αποφάσισες να κάνεις δώρο στην πελάτισσά σου μία αλλαγή ξεκινώντας από το κούρεμά της και πολύ καλά έκανες.

Kanones prin kourefti102Ωστόσο, για να είναι πετυχημένο το κούρεμα –και η αλλαγή- είναι σημαντικό να γνωρίζεις βασικούς κανόνες!

Kanones prin kourefti103Ποιοι είναι αυτά;

Kanones prin kourefti1041.To σχήμα του προσώπου της. Εύκολη ερώτηση, ακόμη πιο εύκολη απάντηση! Φαντάζομαι θα ξέρεις αν το πρόσωπό της είναι οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο ή σε …σχήμα καρδιάς. Αν ναι, τότε ψάξε στο internet και βρες χτενίσματα 2018 που ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου της!

Το σχήμα του προσώπου μας το καταλαβαίνουμε με τον έλεγχο του σαγονιού της, αν δηλαδή το σαγόνι της είναι λίγο πιο έξω και τονίζονται οι γωνίες του προσώπου, τότε έχει τετράγωνο πρόσωπο.
Αν το σαγόνι της έχει στρογγυλό σχήμα από το πηγούνι μέχρι τα αυτιά της, τότε έχει στρογγυλό σχήμα.
Αν το πηγούνι της είναι κάπως μυτερό και το σαγόνι της κάνει ελαφρώς γωνία, έχει οβάλ πρόσωπο.
Τέλος και αν το πηγούνι της είναι το πιο χαρακτηριστικό μέρος του προσώπου της όπως και οι καμπύλες του σαγονιού της, τότε έχει πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.
2.Την υφή των μαλλιών της. Αν έχει πυκνά, σγουρά μαλλιά, δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ από φυσικού της ένα ισιωμένο μαλλί.
Αν πάλι έχεις ολόισια μαλλιά κανένα κούρεμα δεν θα της δώσει τόσο όγκο στα μαλλιά. Για το λόγο αυτό, σκέψου τι τύπο τρίχας έχει και βασίσου πάνω σε αυτό για το κούρεμά σου.
3.Να έχει ρεαλιστικές απαιτήσεις. Πολλές από τις πελάτισσές μας έρχονται στον κομμωτήριο μας, μας δείχνουν μία φωτογραφία και μας λένε να τις κουρέψουμε ακριβώς έτσι. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν θα έχει τελειώσει το κούρεμα, θα είναι ακριβώς ίδια με την κοπέλα στην φωτογραφία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά τους να διαφέρουν, γι’ αυτόπρέπει να μην είναι παράλογη με το τι θα ζητήσει!
4.Μην ξεχάσεις να σκεφτείς την καθημερινότητά της! Αν δηλαδή γνωρίζεις από πριν πως δεν θα έχει χρόνο να περιποιείται καθημερινά τα μαλλιά της, μην κάνεις αφέλειες.
5.Βεβαιώσου ότι είναι έτοιμη για μία αλλαγή. Αν θέλεις απλώς να ξεφορτωθεί τη ψαλίδα, τότε go ahead! Αν όμως έχει πολύ μακριά μαλλιά και θέλει να κάνεις pixie haircut, τότε σκέψου το λίγο ακόμη και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
Πηγή: http://joytv.gr/

Kanones prin kourefti105