LOGO1


Ένας έξυπνος νέος καλλιτέχνης γεμάτος έμπνευση δημιουργία και χιούμορ! Κάποιους από εμάς τους διευκόλυνε να πάνε παραπέρα κάποιους τους "δυσκόλεψε τη ζωή" και τους προβλημάτισε πολύ.


FARRUKH ITALY lonardou2
Προσωπική μου άποψη από κάθε σεμινάριο- εκπαίδευση πάντα κάτι παίρνουμε!
Ο Farrukh λέει... ''practice practice practice"
Ο Farrukh στην αρχή του σεμιναρίου μας συστήθηκε. Έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ζωής του.
FARRUKH ITALY lonardou3
Ασχολείται με την κομμωτική από μικρή ηλικία λόγω των γονιών του που ήταν και οι δύο κομμωτές. Δεν φανταζόταν από την αρχή ότι η κομμωτική θα ήταν το επάγγελμα του, στη πορεία της ζωής του συνειδητοποίησε πως η κομμωτική είναι ο μοναδικός του προορισμός.
FARRUKH ITALY lonardou4
Οι συνάδελφοι των ρώτησαν για τις εκπαιδεύσεις του και εκείνος αποκρίθηκε πως οι σημαντικότερες εκπαιδεύσεις του έγιναν μέσα από τους διαγωνισμούς. Εκεί χρειαζόταν να κάνει ατελείωτες ώρες προπόνηση ώστε να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα όσο γίνεται σε μικρότερο χρόνο. Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα μεγάλος και αυτό ήταν πρόκληση κυρίως για τον ίδιο του τον εαυτό.
FARRUKH ITALY lonardou5
Το επίπεδο των χτενισμάτων του Farrukh είναι πολύ υψηλό, εάν κάποιος δεν έχει προσπαθήσει ποτέ από μόνος του να δουλέψει τις γραμμές του, στο σεμινάριο του Farrukh θα τα βρει ''σκούρα''.
FARRUKH ITALY lonardou6
Ο Farrukh είναι εκεί για να μας εμπνεύσει με τα χτενίσματα του και να μας καθοδηγήσει με μικρά μυστικά τεχνικής να βγάζουμε σε μικρούς χρόνους ένα άψογο αποτέλεσμα.
FARRUKH ITALY lonardou7
FARRUKH ITALY lonardou8
FARRUKH ITALY lonardou9
FARRUKH ITALY lonardou10
FARRUKH ITALY lonardou11
FARRUKH ITALY lonardou12
FARRUKH ITALY lonardou13
Αυτό που έντονα έχει μείνει στη μνήμη μου από εκείνον είναι να τον ακούω να μας λέει... ''practice practice practice''
FARRUKH ITALY lonardou14