LOGO1


Θέλουμε τη δημιουργία μιας ομάδας, που να έχει τις ίδιες σκέψεις, ιδέες, στόχους ως προς την ανάπτυξη των Καλλιτεχνικών - Επιχειρηματικών αλλά και…

Gnorizete Evias002γιατί όχι των πνευματικών ιδεών μας, με συμμετοχή στις εκδηλώσεις, με άποψη, με προτάσεις, να διαφωνούν κόσμια αλλά να συμμετέχουν και να δημιουργούν.

Τι έχουμε επιτύχει ως σήμερα:

Πιστεύουμε ότι αρκετά από αυτά που είχαμε σα στόχους, τα έχουμε επιτύχει, βέβαια η προσπάθεια συνεχίζεται, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο, εμείς το επιδιώκουμε.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

  • Πολλά εκ των μελών μας, έχουν συμμετάσχει σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και έχουν διακριθεί (Εθνική ομάδα νέων αλλά και μεγάλων, καθώς επίσης και ως ζουρι)
  • Συμμετοχές σε επιδείξεις και να έχουν αποσπάσει θαυμάσιες κριτικές (ΧΙΛΤΟΝ) κλπ
  • Προσκαλούμε επί πολλά χρόνια μεγάλα ονόματα του χώρου μας από Ευρώπη αλλά και από Ελλάδα όπως πχ τον Δ. Παλαιολόγο, τους NICKA CHRIST - BRUNO D' ALBERTO - LETICIA - PATRICIA, τις σχολές PIVOT POINT - LONGUERAS ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΚΙΝΕΛΑΤΟ από την Ιταλία και έπεται συνέχεια...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

  • Έχουμε πραγματοποιήσει σεμινάρια για το χειρισμό υπολογιστών
  • Έχουμε διοργανώσει σεμινάρια με θέματα την οικονομική διαχείριση - επικοινωνία - διαχείριση προσωπικού - τεχνική πωλήσεων κλπ
  • Έχουμε διοργανώσει ημερίδες με θέματα που αφορούν εμάς και τις Δημόσιες Υπηρεσίες όπως ΕΦΟΡΙΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΕΒΕ κλπ.

Τελειώνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο στόχος όλων μας, είναι η ανάδειξη του συναδέλφου και σαν καλλιτέχνη, σαν επιχειρηματία, σαν πολιτιστική κουλτούρα.

Προσπαθούμε, προτείνουμε, συζητούμε, συμμετέχουμε....

Για να επισκεφτείτε το Website του Σωματείου «Ευβοίας» πατήστε εδώ

Πρόεδρος Τσάλα Μαρία τηλ: 2221040053 & 6933092422

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ. Γραμματέας: Μάγγος Δημήτρης

Η Ένωση Καταστηματαρχών Ανδρικών - Γυναικείων Κομμωτηρίων Νομού Ευβοίας πραγματοποίησε τις εκλογές της το 2021.

Επόμενες προγραμματισμένες εκλογές του το 2024.

Gnorizete Evias003